שרשור קדחני לילה

meytula

New member
דניאל לגמרי יצאה מהבאסה

היא חזרה להפי שלה והשלימה מאוד יפה עם זה שלא תקבל את המליון אבל מצפה לה ולאיתן הפתעה בגמר.אני כבר מצפה בכליון עיניים לרגע הזכייה שלהם

andy181

New member
מיטל זה מצויין להיות אופטימים, אבל תהיי מוכנה

גם לאפרות שהם ילא ינצחו. למרות שמבחינתי לא משנה מה תהיה התוצאה הם המנצחים האמיתיים :)

meytula

New member
בדיוק,הם ככה ניצחו ולא רק אחד בשני

בעיקר שהם יוצאים משם עם ראש מורם!הם ואורטל היחידים שיכולים לצאת משם ככה אבל אני מאמינה שהם יזכו,לא יודעת למה ,תחושה חזקה שיקחו

andy181

New member
חח גם אמא שלי אמרה שהם ינצחו,

היא אמרה שהצדק חיב להעשות..היא מתה על דני :)י

דקל69

New member
מיטל, הם לא יזכו אלא אם יהיו התערבויות

שלא קשורים למסמסים הגונים, הפער גדול מדי (גם מאורטל), רוב המצביעים ימשיכו להצביע למועדפים שלהם והמערך של אבא של גב וקרן + ההפקה חיסלו להם את הסיכויים. וכן, מה שיפה בדניאל שהיא תמיד נעמדת על רגליה והעובדה שלאנפלה רוחה למרות הידיעה וההבנה היום זה אחד הדברים היפים שקיימים. ומי שטוען נגד איתן - אז כן הוא אכן מפסיד במרמור אך בכבוד, הוא לא כועס על איש רק על הדרך שבה נעשו הדברים, דרך שהיא לא דרכו - דרך הצדק והיושר, אבל לא תמיד קיים צדק. מקוה לפחות שאיתן ודניאל יתנו צ'אנס אמיתי ליחסים, מעניין שהזוג המנצח יושבים חמוצי פנים, אבל אני לא דואגת תיכף תתחיל ההצגה הקבועה שלהם.

meytula

New member
אני מקווה מאוד שכן

כל מה שאמרת מדוייק אבל יש לי ממש אמונה שהם יזכו.שכולם חיכו לגמר לסמס להם כי גם ככה ידעו שאיתן יחזיר את דניאל היום

דקל69

New member
הם מאוד מבואסים שזכו היום במליון, בכל

זאת הם רק שבוע זוג החל מנסיעתם ליוון, הם כ,כ זכו "באהבה, ובשמחת חיים בעקבותיה ומציאת בני זוג אז העובדה שהמליון קרוב מעכיר להם את הכיף התאהבות. מה לא ברור? איתן שטח בפני גב את האמת, אתה שחקן ושקרן, ושאיתן הגיע בשביל המשחק והפרס אבל לא בגד בעצמו ובדרך, שהיא החשובה והאמיתית. לא נורא, בעוד שבוע כשהבסף יספר בבנק הכל ישכח. יש אנשים שהגיעו לשחק משחק והם יזכו בפרס בזכותו, לגיטמי מאוד - בעונה הבאה (אם תהיה) מאמצת לכל גבר או בחורה להתנהל בשיטה דומה וכמובן לא מזיק קשר עם ההפקה.

קשקשה9

New member
אוהבת ת'ציניות שלך אבל רק הערה קטנה

גם עם מיליון שקלים בבנק הם לא יהיו מרוצים זה עניין של אופי תמיד הם ירצו עוד/את מה שאין להם

בוףברכה

New member
../images/Emo130.gifרע??..מפתאום...הוא מתכנן לבזבז..את הכל

על..קרן..,., יקנה לה..
..
..למאמי..שלו...(ו..
...ל..לולה..

בוףברכה

New member
ערב טוב...לך......את מושלמת...

לך יש.יופי..לי..יש..
... תני לי..היזדמנות אותו..לתת...לך...