שרשור קדחני לילה

שמעי, אם שני אלה לא מתחתנים אני

חותכת ורידים חחחחחחחחחחחח הפנים שלו אומרים שהוא מרגיש בטוח איתה.

meytula

New member
קרן בנתיים מחשבת

היא בטח חוששת שאורטל חזקה יותר ממנה

קשקשה9

New member
שניהם מחשבים סיכויים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי הבטן שלי מה שלא יקבלו הם אף פעם לא יהיו מאושרים ומסופקים זה נקרא עונש

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש שסן פרצופים של קרן,נעשה עליה ספיישל בגמר הגדול כשצתא עם שקל וחצי ובלי טיפת כבוד

meytula

New member
ישר שראיתי את הגלגלת תפסתי צילום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

adiyon2

New member
היא חושבת שאם תשפשף את השפה

יצא ג'יני שיגשים לה משאלות.

יש לי הרגשה שגב מתכנן איזה רפש קטן בכמה ימים

שנותרו על אורטל,משהו במבט הבוחן שלו אותה בעת שרקדה מביע על הרבה תסכול ואי הבנה ויכולת קריאה אותה. גב ממש מאויים ממנה לקראת הגמר,הוא כבר הבין היום שאיתן ודניאל לא כזה איום גדול,ואורטל זה איום הרבה יותר מפחיד. יש מצב שאני טועה כמו שטעיתי שחשבתי שאורטל תודח היום.אבל גב הוא אסטרטג,והוא לא רוצה ליפול עוד פעם במלכודת רחמים.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifגב היה מת ללכת על אורטל ,היא זו שלא רצתה

ואז נשארה רק קרן

זוכרים שגב ביקר בוילה,איתן שאל אותו מי לדעתו

נראית טוב ולטעמו והוא ענה: דניאל, עדי, איילת וענת. מענין שאת ההיא, שכחתי את שמה, לא הזכיר.

לא רק שלא הזכיר אלא גם אמר ליוני ששדי סיליקון

אותו וכל מה שלא טבעי בגוף של בחורה דוחה אותו.ולא הזכרנו עוד את המחמאות לחן שהיא הכי יפה שם והכי עושה לו את זה. התהפך כמו החביתה שהוא.למה ללכת רחוק אבא פשטי מספר את כל הסיפור.

adiyon2

New member
אבל היום עשתה לו זיקפה

התנשקו את נשיקות כיתות ד שלהם, היא נשכבה עליו. הוא התרומם ואמר שהוא לא יכול לקום וסידר את המכנס. כמובן שהעבירו את המצלמה.

KEEK

Member
לא חושב שהוא יקח את הסיכון הזה

הכל הולך לו טוב כרגע קרן נשארת שבוע אחר שבוע אפילו זכו ביוון אין צורך לעשות מהלך ריסקי הוא ימשיך בקשר הרגיל עם קרן (ריב-נשיקה-ריב-נשיקה) אם הוא יצטרך לעשות משהו קיצוני אחר, אל תדאג - יכניסו לו (שוב) את החבר דניאל לתת הוראות.

למעלה