שרשור קדחני לילה

noaxxx

New member
אני נוטה לכיוונה של אורטל למרות שגם דניאל

מתנהלת יפה. יש לאורטל רגעים שאני פשוט מוקסמת ממנה
אין לי הסבר יותר טוב, זה פשוט עניין של הרגשה
לגבי ההצבעות, אני אנהג כמוך, אתן את הקול למי שיהיה לה הסיכוי הטוב ביותר להוריד את קרן למקום השני. הבנתי שיש עוד פרק השבוע, יש מצב שאחריו דניאל תעלה קצת בהצבעות, וגם הגיוני שמי שהצביע לאתי יצביע מעכשיו לדניאל. אז כרגע, לדעתי, זה עדיין לא סגור שהיא יצאה מהמירוץ, למרות שנראה שאורטל היא ההימור הכי טוב להשיג את המטרה.

KEEK

Member
טוב.. תעדכנו אותי בנות..שניתן לאותה אחת כולנו

בתקווה להשפיע

andy181

New member
דווקא בפייסבוק בעמודים הרשמיים דני עוקפת

את אורטל . דני :5100 אורטל: 4741

noaxxx

New member
אפשר לחכות עם ההצבעה כמה ימים...

ולראות מה מתפתח בסקרים. למרות שיש שני דברים שאנחנו לא לוקחים בחשבון, 1. את האינטרס של ההפקה שקרן תזכה. 2. מהמרים שינסו לעשות קופה ע"ח הגמר. שני הדברים האלה יחד עם העובדה שמס' המסמסים הוא נמוך ביותר באופן יחסי, זה מתכון לאכזבה ידועה מראש. נראה לי שעדיף להתרגל לעובדה שקרן זוכה, ואז להיות מופתעים לטובה אם/כש.. זה בסוף לא יקרה

דקל69

New member
לדעתי זאת טעות לחכות אפילו רגע כי מערך

ההצבעות של גב וקרן כבר פועל בכל הכוח ולא מפספס רגע, מקווה שהאוהדים של אורטל לא ירדמו ויחכו לרגע האחרון, אני את הקולות שלי נותנת לאיתן ודניאל ולא אכפת לי מי יזכה, אני לא חייבת ללכת עם החזקים והמנצחים. מהערב הזה של ההפסד כביכול לקחתי לטובה רק את השיחה של איתן עם הבנים והשיחה שלו עכשיו עם דניאל ומאמינה ומקוה בשבילם שיהיה לזה המשך איתם וגם אם לא זה בסדר הם הלכו לצי ליבם ומצפונם, שלמים עם הדרך ומקבלים את התוצאה. לעומת זאת לליהי ובן וקרן ואיתן יהיה מעניין לספור את השניות שיגמרו את הסיפור ברגע הסיום, 5,4,3, נגמר,, במקרה של אורטל נראה לי שהיא תנסה כי היא באמת רוצה זוגיות אבל בספק אם זוגיות, כזאת מתוסבכת ולא הרמונית תצלח הם יותר מדי שונים ולא מצליחים להשתוות.

noaxxx

New member
למה טעות? מה זה משנה עכשיו או בשבת?

מי שרוצה להצביע לקרן, יצביע לה בכל מקרה.

KEEK

Member
כן אני מחכה לראות לאן זורמים..

נחכה כמה ימים ונראה.. אם אראה שהרוב נתנו לאורטל, אתן לה אני אפרגן לה או לדניאל מגיע לשתיהן

andy181

New member
אל תשכחו שמרבית הקולות של אתי יעברו לדני

אני בכל מקרה לא מפצלת, רק לדני אני מצביעה. אם יהיו פיינל 2 אורטל מו קרן אז אני אצביע לאורטל.

דקל69

New member
נכון הקולות של אתי יעברו ברובן לדניאל וגם

הקולות של חן שעזבה שבטח בהצבעה הזאת הלכו ברובן לאתי. לאורטל יש את המצביעים הקבועים שלה שלא מפצלים קולות עבור דניאל ורק אם דני תודח לפני אורטל אפתח עוד יוסר (אחד בלבד) ואצביע לאורטל. זה אדיוטי להחליש עוד יותר את דניאל כרגע בשביל אורטל מבלי לדעת בוודאות שאנחנו לא גורמים למצב שבו אנו מחלישים את שתיהן וגורמים לקרן לנצח. בכל מקרה אני וצה שדניאל תנצח, אבל אם לא היא אשמח מאוד שזאת תהיה אורטל, לחסל לדניאל את הסיכויים מההתחלה זה ממש לא חכם ולא נכון, צריך להצביע כאילו הקרב בין דניאל וקרן ורק אח"כ לחזק את אורטל אם דניאל תודח. הפחד שלי שההפקה תעשה טריק ותסגור את הקוים לכולם באותו זמן ולא יחדשו את ההצבעה לאחר צאת הרביעית, השלישית וכן הלאה.

למעלה