שרשור קדחני לילה

andy181

New member
במקרה הכי גרוע קרן וגב ינצחו, אבל לפחות

אנחנו נהיה שלמים עם ההצבעות שלנו :)

דקל69

New member
מסכימה, אנחנו לא יכולים להיות אחראים על

כל המצביעים, אינטרסים של ההפקה, מערך היחצנים של קרן וגב אבל לפחות אנחנו יכולים להיות ישרים ולהצביע למי שאנחנו באמת רוצים ומאמינים. לא לסמס למי שרוצים שיזכה זה טפשי זה בעצם לוותר ולתת למישהו אחר את הנצחון בוודאות ללא נסיון וללא תמיכה. קשה לי להאמין שההפקה רוצה שרווקה תזכה, אולי אורטל תגיע למקום שני בשביל שהצופים יאמינו ויחשבו שלכל אחת שנכנסת יש סיכוי אבל הם כבר כיוונומזמן לזוג הזוכה, הדבר היחיד שנותר הוא לנסות ולערער להם את החחלטה.

noaxxx

New member
../images/Emo268.gifאולי על סיכול ממוקד לאורטל?../images/Emo6.gif היי מיצי

קשקשה9

New member
KEEK אפשר לשמוח גם בלי לרקוד

תראה את הפרצוף שלהם,כאילו שהם בניחום אבלים

KEEK

Member
זה הפרצוף שלה כבר זמן ממושך

אי אפשר להגיד עליה שהוא עשה אותה מאושרת היא נמצאת במערכת יחסים פוגענית היא כן מרוצה, אך לא מאושרת.

meytula

New member
את סתם תמימה קשקשה../images/Emo6.gif

כשמאוהבים מרגישים תחושת מירמור עמוקה,כמו קרן וגב בואי נשתה יין לכבודם,שימשיכו להתמרר כל יום כל החיים.לחיים

KEEK

Member
לא יודע מה אתכן אני נהנה לצפות בדניאל

רוקדת מאושרת ולא ממש שם לב מה קורה מסביב כפרה עליה כמה שמחת חיים

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אתה צודק אנחנו מתעסקים בשטיות... אין אין מלאה בחיים ושימחה,תענוג

izmeral1

New member
היי. הבנתם למה אורן עשה מה שעה נגד הזוג......

אורן היה לו ועדיין יש לו ריר בפה על דניאל כמובן. למה הוא יצא בדברים הנוראים שלו. כי עדין הוא מרגיש משהו לדניאל. ותמיד היו בשיחות והכי קורב אליה. אתם לא זוכרים וכנ"ח גם היא. וכך ארענן את הזכרון שלכם-קצת. מי היה מבין אותה יוני.לא-בן לא-רק אורן מה עשתה בחצר לדבר עם הבנים רק אורן. .לא מבינה למה היא לא הזכירה לו את זה-כאשר. יוני הרבה למען קרן.-וגם קצת לאתי. ובן למען עצמו בלבד וכמובן (מעלק מעלוקי אחו. בלגן השפוט ציין שהוא שופט בזעקה. על ליהי המדרובה שלו". עשתה שמות אתמול והצליחה.התחמנית. נוראית איך אפשר לראות עוד יום עך המסף יצור כזה דוחה כולל בן הרע טדם רע.-במהותו. נוכל. כמובן בת זוגו קרן הרעה.תמיד הרעים מלוקדים.)))))))) אז אורן נמשך לאורטל ובליבו היה רוצה את דניאל. גם רמז על וכאן כתבו על זה. -
וחשב אם אם איתן לא סגור על דניאל זו האפציה שלו.לנסות. מבינים.? כמובן שאותו הדבר קרה וזו עובדה
איתן סגר עניין עם דניאל-אורטל פניה. וכמובן תמיד משכה אותו .בהינטוזים שלה. העניים שלו תמיד היו שם. בכלל איתן הוא סוג של גבר מופנם. וכאלה. לא תמיד מבנים מהר. . כמו אחד חיי בגימגומים שלו. עד להשיג משהו? כמו דייג אבל רק זורק חקה. וכול היום על המזח. ואין דגה.והוא בשלו אני זרקתי חקה.תארו ........
אותו כך
זה כו בגלל גם שהוא אדם סבלני. וסבחן.... סוסל בקיצור. בגלל הוא תמיד ימתין לבורה היוזמת. גם ביישן וחכמולוג. מכאן באים כול היציאות אלה על חבר ומה שעשה לדניאל ולאיתן. ומה לא חשב שזה לא מעניינו יש לו את אורטל? חפש איתה את הבדדות. או החיבור. עזוב. את הזוג בשק. שזה גם חלק הכי והכי גדול לתוכנית. סליחה הבנאדם הלך רחוק מאוד. וכאן עוזר לגב. חמה עוזר. כך גב וקרן מתנהגים. רק כאילו זוג. ואין להיות הרבה ביחד. וכמובן .זה תורם לגב הבזוי והזוי ליהי ובן. בכללית זה עשה רע נגד החבר שלו. ולא סאפר אותו בכלל. משפט על אתי.והשימחה לאיד. והצבועה של קרן וליהי וכול מי שרק היה לו טיפה גב כמובן קטנה של שימחה על חשבון האחר. פשוט כך.-בחודש זה הימים הם לא סתם נקראים ימים נוראים. אז יש בורא עולם. ואסור לשמוח על חשבון כאבו של אחר. וכך עשו. ביחד אני כן כועסת על איתן להשאיר את ליהי למען בן.ומדוייק למען גב
וקרן המושפלת בהצגה שלה למען כסף. היה מהראוי להשאיר את אתי למען הכבוד והמוסר. אבל איתן טעה פחד מהמחרה שהוא גב. ולא פלה. והוא עוד יכניס עוד גול עצמי. ובאמת דניאל נאיבית ליד שאר הבנות שנותרו. מקווה שאורטל תעשה צעד דרמתי ותלך לבד ממחר. כך תהיה האנדרדוג שלנו.ולה מגיע הפרס. בלבד הבעיה שהיא עושה ועשתה טעות. לגבי החיבור שלה לאורן. הוא לא שווה את זה. אני סימסתי לה הרבה. כולל החברות שלי הרבה. מחר נראה אם היא ממשיכה בהצגה עם אורן. גם בחינם לא אצביע לה. וכמובן לאיתן ודניאל לא רואה אותה ממטר. כי לא ליהי היתה צריכה להיות שם. אז כאן עשה עוד טעות ענקית איתן הפטי. גב עצר כול מה שנגד קרן.. ובאמת כול הכבוד לגב על הרוע שלו רק למען הטמעות. ואני יודעת מי זה גב. . הוא רמז על עצמו בלילה שנכנס והיה זה על הדשא. ציין את המיניות שלו כמעט? ואמר דבר שאף בחורה לא רצתה לשמוע. ואז בא במילה יש לי חברה אני לא מחפש כאן אף אחת. לילה טוב תהנו עם המגילה שלי. כול השימחה לאיד מחר תתעורר נגדם. היו הלליה תחת השפעת האלכוהול. והכי מצחיק הריקוד של ליהיא
חשבתי שהיא נזרקהההההה מאומן. בושה.

דקל69

New member
ערב טוב יזמראל, כולם מבואסים כמעט שהיתה זו

ליהי שהגיעה לגמר אבל זה היה די צפוי כשהאלטרנטיבה למולה היא אתי שצברה לה יותר שונאים בוילה מאשר אוהבים. מלבד יוני לא נותר לה איש וגם איתן לא העדיף להשאיר אותה בגלל העדפה על פני ליהי אלא בגלל שרצה לתת לקהל צ'אנס שווה לכל המתמודדות היותר חזקות את הסיכוי לזכות, מה גם שנראה לי שהוא הבין שהשאיר את ליהי כ,כ הרבה שבועות רק עבור חבר ולא באמת כי היא תורמת או מעניינת מישהו בחוץ. אף אחד לא חשב שגב באמת הגיע למצוא אהבה וגם לא ציפינו שהתאהב, הוא נכנס בשביל לנסות לזכות בפרס וזה לגיטימי אבל קצת הצחיק אותנו ועורר את פליאתנו ההתממות לגבי זה שאיתן הפנה אליו את העניין. שיהיה יום נפלא ונקווה שהגמר יהיה הוגן ומשביע רצון.

izmeral1

New member
דקל69 מתוקה והרבה נבונה שלי. בוקר אור לך

עף השינה לי. אחרי השידור נסעני קצת לטיול עם הבן זוג. חזרתי לא יולכה לישון. עוד כמה דקות אנסה? אז כך גב אוכל את הלב שלו כי הכוח לאיתן. מהחברים שהם שלושה. ואורן כבר לא איתו. ליהי של קרן זה של גב. מה עשיו תביני לבד חישוב של גב. יש לו את ליהיא היא תעבירמידע טוב לקרן מה הולך. מקווה שאני לא טועה.. וקרן יודעת לעשות את העבודה. זה התפקיד שלה לדובב אנשים. איך היא בכלל שםבזכות אתי ויוני. עשו ממנה מלכה. עד שאיתן לא המשיך בפרסה.שלו. הבין משהו חזק וערמומי ממנה. כי היא יזמה דברים קשים. לעומתה דניאל . החיזורים היו בבריחות. צעד כן ומעד אחורה. קרן בחשה תמיד. והוא קרא אותה מרחוק. . הלאה גב יודיע גם לטמרן בשקט. בשיטת העוקץ.. ואתי היה חייבת לזרוק אותה כך לזרוק. כי פחד ממנה ועל כול מה שהיא יודעת.ועושה לזה עליהום. גב והפחד שלו שאתי תחשוף את ההצגה שלו עם קרן להקל. וכאן איתן יצא טמבל. וחיזק את גב. למען בן למען חבר" אתה זורק את כול התוכנית. כולל הזוגיות שלך עם דניאל. מה נותר לאיתן. שום דבר. ורק והוא יבין מה עשה. . וגם סוג של אפליה על המרוקאים. עמך אתי. משםט על אתי שהיא עמדה להם בגרון. ולא יככולים לנשום. זה כי אמרה דברים של אמת .צעקנית חסרת מעצורים .-בהרגלי הדיבור שלה.טועה ומטעה? כי הם הרוע כאן. לא בא בחשבון ולא מסתדר לי גם לגבי הכותבים כאן שאתי חרא? אם אתה מצביע על השאר חרא? איך זה. אז רובם שם חרות. כך. . לעניין כאב לי. ואני שמחה בשביל אורטל. לא יודעת מה לעשות לגבי איתן ודניאל. אם אמשיך לברך אותם על הטעות שזרקו את אתי למען גב. כנל" לגבי אורטל. כול עוד היא עם הממזר הקטן התחמן אורן. יורד לי מהלב. הרבה. ושלא תחשבי רק אני כולל. חברים שלי הרבה מדובר. יום טוב לך ובוקר הכי מתוקי לך אוהבת אותך כמובן.
צריך לעזור לי במחשבה לרכז? הכוונה על אלה שאהבתי?

קשקשה9

New member
תגידי מה אני נראית לך בגילך?

אחרי אתמול בלילה אני צריכה שבוע להיתאושש
לא יכולה לשתות לילה אחרי לילה מבטיחה לך שנשתה ביחד ביום ראשון

למעלה