שרשור קדחני לילה

לואיזה7

New member
ואם אורן היה מרכל על ליהי, גם אז הוא תותח ?!

או מוסר מידע שליהי מסרה לו, גם אז הוא היה תותח ?

meytula

New member
../images/Emo41.gifעכשיו במסיבת רווקים כולם אמרו פה אחד

שדניאל חייבת לזכות שהיא הכי אמיתית והכי פחות התלכלכה! איילה רשף,רודריגו גונסלס וארז קליימן (לרודריגו ואיילה יש הרבה מעריצים ) ואמרו שאסור בשום פנים ואופן שגב יקח את הגמר!! אז מי שתומך בדניאל אל תצביעו לאורטל כברירת מחדל רק כדי שקרן לא תזכה .זאת טעות איומה!! אם נתאחד +המישפחה של דניאל+המישפחה של איתן+החברים שלהם והסובבים אותם+האוהדים .זה יהיה ענקק

meytula

New member
אבל זה פינוק מתוק לא מגעיל../images/Emo3.gif

והיא דווקא לא מהעשירות המפונקות האלה,היא בחורה אחרת ,עובדת,לא מתנשאת ומלאה בשימחת חיים ולא פלצנית

pink panther7

New member
לדעתי ההיפך והיא מאוד מפונקת קונה שמלות

סמרטוטיות ב800 שקל (היא אמרה). לא רוצה לתת לה עוד כסף לבזבוז

meytula

New member
כן כן ואתי רק דירבנה אותם שמגיע לדניאל

אתי שיחקה אותה לגבי דניאל לא הפסיקה להחמיא לדניאל ולעודד אותה לגמר! הם אוהבים את דניאל מאוד ולא סובלים את קרן

ריף24

New member
חח מיטולה ומה חדש?לפני שעה אתי ה"ישרה"אמרה את

זה.טוב שיש לך במי להאמין:) אתי ושות'

האמת? לאף אחת לא מגיע לזכות מהבנות.

לדניאל הכי מגיע תכלס אבל גם היא נופלת בפיה בשבוע האחרון. לכל הבנות יש פאקים ברור שאין אדם מושלם אבל אין שם מישהי שאתה יכול להצביע עליה כזוכה ראויה מאוד שסחפה את כולנו. לא קרן,לא דניאל,לא ליהי,לא אורטל שיסלח לי השם אני לא מבין מה מעניין בה. הראלטי מדרדר מעונה לעונה,באח האחרון הזוכה היה ברירת מחדל,בהשרדות הזוכה האמיתי רוחן נושל מכסאו עבור מאעכריות ושמור לי ואשמור לך,וכאן בדור הבא אין מישהי שאני יכול לקום ממושבי ולסמס לה בלב שלם.צר לי לומר לכם זאת.

meytula

New member
כי היא שקטה../images/Emo6.gif

סתם אורטל חמודה אבל לא מעבר,אני חושבת שמגיע לה כי היא באמת לא צבועה וטובת לב.אבל מעבר לזה אין בה כלום

ריף24

New member
כי אורטל לא צבועה,רכלנית-וחושבת שהכל מגיע לה

כמו דניאל

../images/Emo239.gifותבינו למה אורטל הכי מיוחדת בוילה

זו שהלכה עם הלב, זו שלא נדבקה והתמזמזה עם גבר כדיי להישאר במשחק. זו שהייתה טובה וישרה ועזרה לחבר וחברה בשעת צרה. זו שהכי מגיע לה בוילה אורטל כבשת את המסך עשית את העונה מתים עליך.

סתיו7337

New member
הו תודה!! סוף סוף צדיק. גם אני אומרת את זה

מסכימה לגמרי ואני אומרת את זה כבר שבוע וחצי. לי אין פייבוריט, כי כולן...והיום אפשר כבר להגיד כולם, נפלו באותו מקום. נחמד לשמוע שיש עוד מישהו בדעתי

אני מאמין שהרבה חושבים כך סתיו,אבל פשוט תמיד

יש משהו בנו כבני אנוש שכמהה להזהות עם דמות שמשקפת אותנו הכי טוב. זה בא לידי ביטוי בכמעט כל אספקט בחיים אם זה בבחירות שאנו בוחרים להנהגת המדינה,הקבוצה האהובה עלינו בספורט,ותחום הלימודים שאנחנו ניגשים ללמוד אותו. וכן גם בתחום הראלטי והטלוויזיה זה בא לידי ביטוי. מנסים למצוא כל אחוז בודד בדמות שיגרום לנו להגיד הנה פה מצאנו,פה הזדהנו. אבל לעיתים לא נשארת ברירה ופשוט להגיד אין אין ניסינו,התאמצנו אבל זה לא זה.

רינתי77

Active member
יש מצבים בהם הבחירות נעשות לא מאהבת

מרדכי אלא משנאת המן. יש לי הרגשה שזה מה שקורה פה.

למעלה