שרשור קדחני לילה

meytula

New member
היום התאהבתי באיתן../images/Emo6.gif

כבר השבוע החמאתי לו ודעתי שמעריצי אורטל לא כל כך אומרים אמת כאשר אמרו שאיתן רוצה להדיח את אורטל. הרגשתי שזה שקר גס ואכן זה היה שקר גס מאוד אפילו. אני מאוד גאה בו כל הכנות שלו והיושר שלו,הוא גבר אמיתי אני אפילו סולחת לו על מה שעשה לדניאל ביום הולדת שלה,כי בגלל זה הוא היה סוג של מחוק אצלי כבן אדם אבל כמו לכל אחד,מגיע לו צ'אנס נוסף והיום הוא ריגש אותי אפילו... דניאל ואיתן זכו אחד בשני.

sivan1237

New member
אני לא מבינה משהו...

איך אתם תומכים באיתן אחרי שרצה להשאיר את אתי לגמר ולהדיח את החברה של החבר הכי טוב שלו..? מעבר לזה שזה לא חברי (זה בול מה שהוא אומר על אורן בויראציה אחרת - אז הפוסל במומו פסול) ומעבר לזה שאתי חרא של בן אדם והיא הוכיחה את זה 197982798649236 פעמים, הטיעונים של בן וגב להשאיר את ליהי היו צודקים לחלוטין. אפשר להגיד עליה הרבה דברים אבל היא בהחלט בחורה מנומסת שנתנה כבוד לכולם ולא סכסה,טינפה,קיללה וכו'.. אז להגיד שהוא משאיר את אתי כי יש לה יותר סיכוי זה פשוט תירוץ מצוץ מהאצבע בלי בסיס כי היא עמדה מלא פעמים להדחה ולא זכתה בכלום אף פעם מהקהל..ככה שלמחוא לו כפיים על זה שרצה להשאיר את הטינופת הזאת זה פשוט מגוכח

meytula

New member
כי הוא רצה משחק הוגן

שרק המועמדות החזקות מבחינת זכייה יהיו בגמר וכי אתי תרמה הרבה יותר מליהי שרק פתחה רגליים בכל היזדמנות שהייתה לה

sivan1237

New member
היא פתחה רגליים לגבר אחד

ולא בכל הזדמנות,וגם דניאל עשתה את אותו דבר..ליהיא בחודש האחרון כן ניראת מאוהבת. יש אהבות שמתחילות בבלבלות וספקות.. מעבר לזה שאתי לא חזקה מהסיבות שאמרתי ואין לאיתן שום בסיס לחשוב שהיא חזקה לעומת קרן ואורטל למשל.. אתי לא הייתה זוכה ולהדיח את החברה של החבר שלו זה אנוכי ולא מתחשב

meytula

New member
ליהי פתחה רגליים בכח!דניאל לא

ליהי נגעלה מבן,היא הייתה נרתעת מכל מגע שלו בה דניאל לא יחי ההבדל

איזה משחק הוגן? אתי כל תוכנית הייתה מועמדת

להדחה (מלבד 2 תוכניות ראשונות בערך). מה הוגן בזה? איפה היא חזקה אצל הקהל בדיוק? שתיהן, ליהיא ואתי, נורא חלשות באסמסים. במקרה כזה, כשאף אחת לא מאיימת ולאף אחת מהן אין סיכוי לזכות, עדיף לתת העדפה לבת הזוג של החבר הכי טוב שלך, ולא להעדיף פרחה שלא מפסיקה לעשות מריבות בבית. זה היה ממש טיפשי מצידו לתמוך בה.

ריף24

New member
לפני שבוע איתן אמר שאתי לא מתאימה לגמר.פתאום

אתי מתופעלת מצוין על ידו ועל ידי דניאל לעשות את העבודה השחורה עבורם-ללכלך על מי שמפריע להם בדרך למיליון, אז פתאום! הוא רוצה את אתי בגמר:) מאוד מאוד "הוגן". שלא יהיו סביבי כאלה הוגנים לעולם!

KEEK

Member
איתן אמר שבהחלטה לגמר

הוא לא רואה אף בחורה כבת זוג של.. ומסתכל על כל אחת כאינדיבידואל. נראה לי החלטה לגיטימית לחלוטין. עובדה שגם את אורטל הוא העדיף על פני ליהי, למרות שאורטל לא בקשר רציני וארוך עם אורן כמו ליהי ובן.. אל תשכחי שכל הדחה הוא שמר על ליהי, למרות שלא ממש היה קרוב אליה. והיא כמעט מההתחלה תמיד מועמדת להדחה. אז את שלו בתור חבר לבן, הוא עשה.

noaxxx

New member
היי ../images/Emo24.gif זוכר את הדיון שלנו אתמול..

לגבי דרך קבלת ההחלטות של איתן? בסוף הוא יצא הכי ספורטיבי ולא אסטרטג. אהבתי

KEEK

Member
מה קורה נועה? ודאי שזוכר.. גם אני אהבתי

ובכלל איתן היום קנה אותי מחדש הוא יכול לצאת מהוילה בראש מורם (לעומת רוב האחרים)

noaxxx

New member
הכל טוב../images/Emo3.gif.. חוץ מזה שליהי בגמר../images/Emo4.gif

אותי הוא קנה מחדש כשחזרתי לצפות, השבוע, היום זה רק התחזק. צנון צנון אבל גבר עם עמוד שדרה יציב ביותר. תענוג להקשיב לו. בתכלס, כשמסתכלים אחורה, הוא תמיד היה כזה (מן הסתם חחח), כמו שתמיד רצה לשתף את הבנות בפרטים ושהכל יהיה גלוי ופתוח. אני חושבת שהזוגיות שלו עם דניאל תורמת לו המון ומוציאה ממנו צדדים יפים, מאוד מחמיא לו. חבל שאי אפשר לסמס לו

KEEK

Member
שאני רואה את איתן ודניאל ביחד

זה באמת מעלה חיוך ואני כן חושב שהם מספיק מעריכים אחד את השניה כדי להבין שזה הרבה יותר חשוב..

sivan1237

New member
אני רוצה לראות שהוא היה מקבל את זה

שבן היה מדיח לו את דניאל שלו..אם לבן היה סיי.. להגיע לגמר בתוכנית ריאלטי זה סוג של כבוד בימינו.. לכן אם הוא שמר עליה עד היום וברגע האמת מדיח אותה אז הוא לא עשה בזה כלום במיוחד שהיא רוצה והחבר שלו רוצים אותה בגמר.

למעלה