שרשור קדחני לילה

סתיו7337

New member
בדיוק. אין פייבוריט, אז הולכים על זה שיותר

מעניין, או במקרה הזה, פחות משעמם

meytula

New member
אני לגמרי איתך

מאוד מזדהה עם דניאל.אני לא הולכת לספר כאן את סיפור חיי אבל יש לי הרבה מין המשותף עם דניאל אני לפעמים קוראת אותה מבלי שהיא תדבר,בכל מיני סיטואציות ובדיוק בגלל זה אני כל כך מאמינה בה ובאדם שהיא. היום כשהיא יצאה מרוסקת מאיריס כל כך הבנתי אותה

meytula

New member
בהתחלה לא התחברתי אליה

כי היא הייתה עסוקה רק באיתן ולא ממש ראו מי זאת דניאל.ואז היא התחילה לספר על עצמה ולהיפתח וזה הגיע

goodpink

New member
גם לי אין פייבורטית זה רק שהרוע לא ינצח

סמס ההפקה הזה לא תקבל אחרי שדאגה להדיח את הפייבורטית שלי ומכרה את כל התוכנית לפייבורטיות של ההפקה. יש שם רוע פרחה בחורה זולה ששכבה עם גבר לישר קו והיתה שוכבת עם גבר נוסף תוך מספר ימים-קרן גועל של בחורה שמכרה את עצמה כדי להישאר במשחק ריקנית ומשעממת-ליהי בחורה בולודזרית עם מודוס אופרנדי בנוגע לגישה עם גברים- דניאל בחורה לא מובנת נראה ששחקנית לא חכמה במיוחד-אורטל הרצון הוא רק שהרוע לא ינצח כך שאצביע בוואלה לרע במיעוטו השאלה רק למי לתת את הקולות לדניאל או אורטל כדי שיהיה להם סיכוי לנצח כי הם מבחינת הרע במיעוטו למרות שחושבת שאורטל זקוקה יותר לכסף. הפרק איתן ממש התגלה סוף סוף כגבר היה אמיתי עם עמוד שידרה ובעל כריזמה גם אהבתי את השיחה שלו עם גב אהבתי את מה שהוא אמר והמשפט שתכבד אותי ותהיה כנה כמו כן גם אהבתי שסוף סוף אמר לאורן שFUN זה לא הכל בחיים כל הכבוד ככה שיש לי התלבטות נראה איך הרוחות נושבות ומה קורה בגמר עם הבנות המודחות וכו' והצביע כנראה בפרק הגמר לאחת מהן רק בוואלה סמס ההפקה הזו לא תקבל.

דקל69

New member
רק ששכחת לציין שהרוע הזה לא התקיים לבדו

אלא שהיו לו שותפות, למעשה שתי שותפות - אחת דומיננטית, מכוונת ומובילה והשניה נגררת, שהתעוררו רק ברגע שעמדו להדחה והבינו שהן לא יוצאות טוב אצל הקהל. קרן לכלכה, קיללה, ניבלה והסיתה לא פחות מאתי רק בצורה מתוחכמת יותר ובמילים יותר נקיות וליהי לא פחות מנהנתה להשתתף בחגיגה ולתרום מצידה משפטים ומילים מגונות. הגועל של אתי היה צריך דחיפה, הוא לא פעל לבד מול כולם, היו כאלו שדחפו אותה והיא בטמטומה וגועליותה נתנה לו ביטוי חד ומודגש יותר.

ממש לא.תמיד יש יוצאים מין הכלל מתוך הכלל,חחח

תמיד כתבתי גם בפורום האח שזווית הראייה שלי על האח הגדול באותה עונה היא בידורית נטו. יש צופים שמסתכלים על האח בזויות אחרות זויות פסיכולוגיות,חברתיות,ניסויות. אני הסתכלתי על העונה האחרונה נטו בידורית-קומית.ומה לעשות שגברת הכט היתה דמות קומית בלתי נשכחת? וכן יש בפרידה הומור שאני מאוד מזדהה איתו. בכל אדם אפשר לקחת משהו ולהזדהות עם חלק ממנו גם ממך ריף. ועוד משהו פרידה לא עוזבת את מנוחתך? יש לי פתרון.אני זממין אותך "לדייט" איתי במסעדה שלה מה את אומרת? אל תשכחי שאני צריך ליסוע מהצפון עבור זה.חחח

למעלה