5 דברים שלא ידענו עליכם

bustedit

New member
../images/Emo12.gif5 דברים שלא ידענו עליכם../images/Emo12.gif

*העתק מבאסטד*
שרשרו את חמשת הדברים שהפורום לא יודע עליכם! דרך מצוינת להכיר את הפורום ו.. להעביר את הזמן

נמנמ...../images/Emo13.gif

.1. אני צמחונית .2. יש לי פירס בגבה ובאף .3. הרגע נאבד לי הסוגר של העגיל בגבה ושמתי סוגר אחר (צבעוני וחסר פרופורציות), אני נראית כמו ליצן, בא לי לבכות. .4. אני אהיה בבומבמלה. .5. משעמם לי כרגע.

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo163.gif

רעיון מעולה קרין,כל הכבוד!
1)בכיתה ד' טסתי עם משפחתי לקניה,והיינו מעורבם בנחיתת אונס. 2)הייתי עדה לכמעט מוות של אחי כשהייתי בכיתהב',והייתי מגדירה את זה בתור כך שהייתי עדה לנס שקרה לאחי. 3)מסתבר שהייתי בדיסניוורלד באותו הזמן שטום,דני וג'יימס מבאסטד היו..אבל לא ידעתי על קיומם אז,ובין אם עברתי לידם או לא,לא ממש שמתי לב
4)אמממממממ......יש הרבה חדשות,אז למי שעוד לא יודעת אני מאומצת
..וכך גם אחי
5)יש לי3 צלקות.אחת בברך מהיום שאימי הביאה את אחי,ותיפסתיעל קוביה ונפלתי ופתחתי את הברך. שנייה ליד הקרסול,שרכבתי על סוסים,והרגל שלי נתקעה בארכובה..ועד שהוצאתי זה חתך לי את כל הבשר..אווץ'. ואחת מהחופש הגדול ששמרתי על ילד,והארוך שלו היה שבור..וזה עשה לי חתך ענקי על כל יד ימין..וכעת יש לי סימן קטן... תודה רבה על היוזמ קרין

bustedit

New member
חחחחח איזה חמודה../images/Emo24.gif

חשבתי על זה ושכחתי.. ואז עשו משו כזה בווסטלייף, אז נזכרתי וכתבתי בפורום
חחחחחחחחח

לושהה

New member
נראה../images/Emo9.gif

1. לפני שנולדתי רצו לקרוא לי רז
2. אני 1.68 בכתה ז'
3. בבצפר שלי אין חטיבה, הוא מ-א' עד ח'. 4. הכרתי את באסטד בערך חודש לפני שהם התפרקו
5. בהתחלה שנאתי את מקפליי
לפיצוי, תמונה מהטיול השנתי שלי
-רק כי זה יצא מאוד מאוד משעמם.

מעתיקה מבאסטד וסוד../images/Emo9.gif

1. אני גרה בשומרון [בשטחים יעני..כן כן אני מתנחלת גאה
] 2.יש לי אחות שגרה בלונדון ואחות אחת בצבא
3. אני עוד כמה דקות נוסעת לאילת
[עד יום ראשון] 4.אני חולה על ג'סי מקרטני
3. אחותי באה לביקור מלונדון והביאה לי לוח שנה של מקפליי וחתימות של דאגי ומאט שהיא פגשה אותם [אני יעלה את הסרטון מהפלאפון שלה שאני יחזור מאילת
]

m i c k e y 15

New member
אממ..רעיון טוב../images/Emo45.gif

1.היה לי גשר..היה מזלל שהיה,ויש לי כלבה בשם צ'וצ'ו
2.יכולתי לגור בקנדה..כי אבא שלי היה ימאי והוא היה שם אז הוא אמר לאמא שלי אם היא רוצה לבוא איתו באונייה ואז להשאר שם..אבל היא לא יכלה כי הייתה בעיה עם הויזה או משו כזה
3.יש לי פלייסטיישן2 ועוד מיליון משחקים(צרובים כמובן)..ליטל ראתה חח 4.אממ..יש לי צלקת במצח, כי פעם עשיתי אפצ'י(יש לי אלרגיה) על המשענת של הכיסא שלי במטבח..חחח ולא שמתי לב אפילו שיורד לי דם..כי לא כאב לי
5.ואני הילדה הכי אבל הכי הזויה שתוכלו לפגוש!! החלומות שלי הם יוצאי מן הכלל..ושני(דיסני גירל)תוכל להגיד לכן..חח תודה

vered131

New member
עונה :)

1. הייתי צימחונית בערך שנתיים עד לפני חודש והפסקתי עם זה בגלל ההורים. :\ 2. אני בכורה. 3. קמתי היום ב-10 וחצי. 4. עוד 25 ימים יש לי יומולדת
5. עוד יומיים אני יוצאת לים אל ים!!

bustedit

New member
אז מה

מי שצמחוני באמת לא יכול להפסיק את זה תחת לחץ כי הוא פשוט נגעל אש מבשר ואם הוא אוכל אותו, הוא פשוט מקיא

vered131

New member
נכון

אבל אני הפסקתי את זה בגלל שזה לא בריא, פעם אפילו נהייתי חולה וכמעט הלכתי לבית חולים בגלל זה. ואני חושבת שעדיף לשמור על הבריאות מאשר לא לאכול בשר, וחוץ מי זה את חושבת שזה קל?!

אוקיי אז ככה....! ../images/Emo68.gif

1.אוקיי דבר ראשון זה....יש לי 3 גיטרות ואני לא יודעת לנגן אפילו על אחת...חח הן סתם עומדות ליופי בחדר!! 2. אני בלהקת רוק של ביצפר!!..(אני שרה שם..)ןפעם חשבנו לעשות שיר של מקפליי....אבל לא הלך לנו טוב!!?.חח=] 3.במשפחה אנחנו 6 אחים...(3 בנים,3 בנות..) 4. אבא שלי עובד בקוקה-קולה וטרה ואנחנו מקבלים שתייה ומוצרי חלב חינם כל השנה... 5.קוראים לי לינוי אני גרה בראש העים לומדת בישורון (בפ"ת) וכדי ללכת לביצפר אני נוסעת ב4 קווים כל יום!!!!!!!!!!!!!!!!!...

sap sapir

New member
חחחחחחח

לא שמתי לב שרשמתי כמוך כי לא ראיתי שרשמת..לא משנה חחחח

m i c k e y 15

New member
יאאאאא

3 בנות 3 בניםם! איזה כיףף..ו-3 גיטרותת ולא מנגנת?! תביאי לי אחת!

sap sapir

New member
אוקיי אז ככה..

1. עוד כחודשיים אני הולכת להיות דודה
2. יש לי ג'קוזי בבית אבל הוא קצת מפחיד אותי
3. אני מאוד מאוד רזה ולפני כמה ימים אכלתי 3 פיצות!!! שזה שיא עולמי וזה צריך להכנס לשיאי גינס חחח 4. אני כוססת ציפורניים 5. ולא רציתי שניראל תזכה!!!

למעלה