אם את או מישהו מהמשפחה שלך נולד באירופה את יכולה לקבל אזרחות אירופאית,ובעזרתה את יכולה גם לעשות בבריטית..לא הבנתי עדיין מה את רוצה לעשות איתה ועם האזרחות הצרפתית,אבל שיהיה
לא שאני מבינה בכל הקטע של האזרחות ולא שאני משקרת כי אני לא!! אני יודעת שההורים שלי עשו לי אזרחות צרפתית ויש לי אחת כזאת!!! ובקרוב עושים לי בריטית.. מה שאת אומרת עכשיו נשמע הגיוני אבל אני כולה אמרתי עובדה.. שיש לי אזרחות צרפתית ובקרוב בריטית וזהו.. אם יש טענות תשאלי את ההורים שלי כי אני ממש לא מבינה בזה!
אזחות אפשר לעשות גם אם סבתא שלך נולדה נגיד בבריטניה. זה לא חובה עליך לגור שם בשביל אזרחות. ונכון, אזרחות באה מהמילה אזרח=משמע, את יכולה להיות אזרחית חוקית שם. יכולה. לא חובה, יכולה. זה לא מטומטם מה שהיא אמרה, זה נכון.
גם אם אפחד מהמשפחה שלי בחיים לא ביקר שם אפילו... לקבל אזרחות בהיותי גרה בישראל... לא :| ביקשתי מאבא שלי שיעשה לי אזרחות ארגנטינאית [התחשק לי מה -.-] והוא נולד שם והכל והוא אמר שאני לא יכולה לקבל אזרחות של המדינה אם אני לא גרה שם...... אני אחשב כ"אזרחית" במדינה אבל אני לא אגור שם? עזבי אגור.. לפחות גרתי בתקופת החשמונאים?? זה נשמע דבילי.. לפחות לי /=
1.אני עברתי 17 דירות עד היום 2.אני גרתי שנה אחת באנגליה ואני בקושי יודעת לכתוב באנגלית 3.אימא שלי נפטרה שהיינו ברוסיה טאורסטים רצחו אותה ואת אבא שלי לא ראיתי עד היום מאז שהוא עזב 4.אני עברתי שלוש משפחות מאמצות עד שבסוף אימא של חברה שלי אימצה אותי 5.היו שלי 5 פירסים בגבה בלשון בטבור ולייפ סייד ובאף שהוא היחיד שנשאר 6.אני הייתי בהריון בגיל 15 7.אני מאוהבת באותו הילד כבר 6 שנים (עד היום) 8.יש לי (היה לי) שיער ממש ממש ארוך עד שהחברה של אבא שלי גזרה אותו שישנתי כי היא לא אהבה אותי 9.אני מכורה לסדרה הפיג'מות חח... 10.יש לי שני אחיות אחת בלונדון ואחת בטקסס 11.אני צימחונית 12.היה ליחברה שנדרסה מאוטובוס מול הפנים שלי 13.ודודה היחידה שהייתה לי בישראל היתעבדה בגלל שבעלה הרביץ לה וזה היה ממש ממש עצוב 14.נענסתי בגיל 7 15.לא ידעתי לכתוב עד גיל 11 16.אני בת 16 חחח... 17.יש לי חיים מוזרים! טוב זהו יש עוד הרבה אבל לא ממש חיוניים!