5 דברים שלא ידענו עליכם

simpsonit

New member
למה להתווכח עם עובדות..

עובדה שעשו לי צרפתית ואפילו לא נולדתי שם.. ועובדה שלבת דודה שלי שגם היא שליש בריטית עשו והיא אף פעם לא הייתה שם..

Hip Hop star

New member
מה?לאאאאא../images/Emo6.gif

אם את או מישהו מהמשפחה שלך נולד באירופה את יכולה לקבל אזרחות אירופאית,ובעזרתה את יכולה גם לעשות בבריטית..לא הבנתי עדיין מה את רוצה לעשות איתה ועם האזרחות הצרפתית,אבל שיהיה

simpsonit

New member
אין לי מושג..

חחח אין לי מושג מה אני הולכת לעשות עם זה אבל שיהיה.. חחח זה מפריע לי..

simpsonit

New member
....

לא שאני מבינה בכל הקטע של האזרחות ולא שאני משקרת כי אני לא!! אני יודעת שההורים שלי עשו לי אזרחות צרפתית ויש לי אחת כזאת!!! ובקרוב עושים לי בריטית.. מה שאת אומרת עכשיו נשמע הגיוני אבל אני כולה אמרתי עובדה.. שיש לי אזרחות צרפתית ובקרוב בריטית וזהו.. אם יש טענות תשאלי את ההורים שלי כי אני ממש לא מבינה בזה!

may90

New member
את צוחקת?

אזחות אפשר לעשות גם אם סבתא שלך נולדה נגיד בבריטניה. זה לא חובה עליך לגור שם בשביל אזרחות. ונכון, אזרחות באה מהמילה אזרח=משמע, את יכולה להיות אזרחית חוקית שם. יכולה. לא חובה, יכולה. זה לא מטומטם מה שהיא אמרה, זה נכון.

Rowdy Girl

New member
להיות אזרחית אני יכולה

גם אם אפחד מהמשפחה שלי בחיים לא ביקר שם אפילו... לקבל אזרחות בהיותי גרה בישראל... לא :| ביקשתי מאבא שלי שיעשה לי אזרחות ארגנטינאית [התחשק לי מה -.-] והוא נולד שם והכל והוא אמר שאני לא יכולה לקבל אזרחות של המדינה אם אני לא גרה שם...... אני אחשב כ"אזרחית" במדינה אבל אני לא אגור שם? עזבי אגור.. לפחות גרתי בתקופת החשמונאים?? זה נשמע דבילי.. לפחות לי /=

may90

New member
לא יודעת בנוגע לזה אבל,

אני מכירה המון ילדים שיש להם אזרחות בגלל שההורים\ הסבים\מישהו מהמשפחה שלהם נולד שם והם בכלל לא גרים שם עכשיו ולא גרו. ומי יודע אם יגורו.

may90

New member
אע ועוד משהו ששכחתי O_ם

הקטע של אזרחות זה שאת יכולה מתי שבא לך פשוט לבוא ולגור שם. לא תהיה לך בעיה בכלום כי את אזרחית חוקית רשמית.

Love Bem

New member
גם אני!../images/Emo14.gif

1.אני עברתי 17 דירות עד היום 2.אני גרתי שנה אחת באנגליה ואני בקושי יודעת לכתוב באנגלית 3.אימא שלי נפטרה שהיינו ברוסיה טאורסטים רצחו אותה ואת אבא שלי לא ראיתי עד היום מאז שהוא עזב 4.אני עברתי שלוש משפחות מאמצות עד שבסוף אימא של חברה שלי אימצה אותי 5.היו שלי 5 פירסים בגבה בלשון בטבור ולייפ סייד ובאף שהוא היחיד שנשאר 6.אני הייתי בהריון בגיל 15 7.אני מאוהבת באותו הילד כבר 6 שנים (עד היום) 8.יש לי (היה לי) שיער ממש ממש ארוך עד שהחברה של אבא שלי גזרה אותו שישנתי כי היא לא אהבה אותי 9.אני מכורה לסדרה הפיג'מות חח... 10.יש לי שני אחיות אחת בלונדון ואחת בטקסס 11.אני צימחונית 12.היה ליחברה שנדרסה מאוטובוס מול הפנים שלי 13.ודודה היחידה שהייתה לי בישראל היתעבדה בגלל שבעלה הרביץ לה וזה היה ממש ממש עצוב 14.נענסתי בגיל 7 15.לא ידעתי לכתוב עד גיל 11 16.אני בת 16 חחח... 17.יש לי חיים מוזרים! טוב זהו יש עוד הרבה אבל לא ממש חיוניים!

למעלה