5 דברים שלא ידענו עליכם

ThatGirl

New member
וואל..

1. אני מנגנת בגיטרה כבר כמעט שנתיים, יש לי קלאסית וחשמלית אדומה לבנה מסוקסת ביותר 2. אני גם שרה, החלום שלי מגיל 6 וחצי זה להיות זמרת- מטריד ביותר. 3. התחלתי לאהוב את מקפליי ב22.3.04, כלומר לפני קצת יותר משנתיים, שבוע לפני שיצא הסינגל הראשון שלהם. הכרתי אותם דרך חברה שלי שאהבה את באסטד =] 4. יש לי את הדיסקים הראשון והשני של מקפליי, ואת הסינגל של all about you 5. יש לי חולשה למוזיקאים [ולורידים הבולטים שלהם בידיים
] -פאק, אני נשמעת ילדה כזאת עמוקה
-

ThatGirl

New member
אוקי אחרי שקראתי את זה שוב

זה לא נשמע כזה עמוק XD חחח oh well
שחכתי עוד משהו חשוב- אני אוהבת לעשות תמונות אומנותיות :]

mamasitaa

New member
חחחח זה נראה כאילו היא מגרדת בראש

ויש לה כיניםםםם ...

ThatGirl

New member
חחח כן ../images/Emo3.gif

ורידים בולטים זה אחד הדברים המסוקסים

sharon5592

New member
אוקי אז ..../images/Emo9.gif

1.יש לי 3 אחים ובזכות אחותי הגדולה אני דודה כבר שנתיים וחצי
2.אפ'חד לא סובל את איך שאני מקלידה ...
ותמיד חייבים להעיר לי על זה
3.יש לי כלב מתוקייי
שקוראים לו סנואו קרוב ל-11 שנים
4.אני מתה על מקפליי
חחח נו ברור
ובעיקר על דני
5.אני כ"כ אוהבת סרטים מפחידים שהם כבר לא מפחידים אותי =/

sap sapir

New member
5 זה אני!!

מרוב שאני לא מפחדת מהם אני צוחקת מכל הדם וזה חחחח זה כל כך מצחיק אותי!!

m i c k e y 15

New member
חח גמני 5 שיש קטעים מפחידים

אני פשוט לפעמים מתפקעת מצחוקק! חחח

Bleed for Me

New member
כן גם אני!!

בצילצול 2 כל כך נקרעתי עד שילדים בני 12 צעקו עלי שאני הורסת להם ת'אווירה

sharon5592

New member
לא משנה איזה מקלדת שאני יכתוב בה

היא תמיד תעשה יותר רעש שאני יכתוב

simpsonit

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1) קודם כל אני גרה באופקים.. ליד באר שבע ונראה לי שאני היחידה בפורום שגרה בדרום.. חח 2) הייתה אמורה להיות לי אחות תאומה אבל כשאמא שלי ילדה היא ילדה אותי בחיים ואת זאת שהייתה אמורה להיות אחותי התאומה היא ילדה לא בחיים זאת אומרת היא מתה בלידה.. אז כרגע אין לי אחות תאומה .. 3)הייתי אמורה לגור עכשיו בצרפת כי אבא שלי היה אמור לקבל שם עבודה אפילו עשו לי אזרחות צרפתית חחח אבל בסוף הוא החליט שהוא לא רוצה 4)אממ.. יש לי כמה אזרחויות.. אזרחות ישראלית אזרחות צרפתית ובקרוב אזרחות בריטית.. 5)שנה שעברה למדתי לנגן בגיטרה אבל אז השנה הפסקתי ללמוד עם מורה והתחלתי ללמוד לבד.. זה דיי קשה.. וחוץ מזה .. אני וחברה שלי מקימות להקה.. אני לא מנגנת בה אני שרה.. אבל בכל זאת.. השגנו מישהו שינגן לנו בחשמלית ומישהי שמנגנת על קלידים.. ולביינתים יש ללהקה שם מעפן.. חח חולצות מכווצות.. חברה שלי המציאה את זה ...
זהו.. חחח

simpsonit

New member
...../images/Emo3.gif

כי נדנדתי להורים שאני שרופה על מקפליי ושאם אני רוצה להתחתן עם דני אני צריכה אזרחות חחח סתם.. אממ האמת שזה בגלל שאני שליש בריטית |לא שווה| אז אממ אמא שלי הרגישה צורך לעשות לי גם אזרחות כי גם לה עושים.. חחח כי היא גם בריטית.. וגם סבתא שלי רצתה שאעשה.. וזה ממש לא קשור לזה שאני מטורפת על בריטים

Rowdy Girl

New member
וואו זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי

אזרחות באה מהמילה אזרח. אזרח = תושב מדינה כלשהי את לא יכולה לקבל אזרחות של מדינה שאת לא תושבת בה או לפחות היית תושבת בה פעם. מה כל אחד שרוצה אזרחות של מדינה כלשהי פשוט אומר "אני שליש אמריקאי אני נולדתי וגרתי בישראל כל חיי אני רוצה אזרחות אמריקאית" פח.

למעלה