5 דברים שלא ידענו עליכם

sap sapir

New member
צודקת!

זה מזה מפגר שהיא זכתה! כי זה הדוגמנית של ישראל והיא אפילו לא יהודייה!! סתם השופטים נתנו לה מקום ראשון בגלל הרייטינג ועובדה שהם דיברו בניהם הם בכלל לא החמיאו לה והכי החמיאו לנטלי ונתנו לה מקום שני ולניראל מקום ראשון כאילו מה??

mamasitaa

New member
סתם מנסים לעשות את עצמם לא גזעניים.

בטח שנה הבאה יביאו איזה דנה אינטרנשיונל

../images/Emo157.gifעונה

1.אני צמחונית כבר שלוש שנים 2.יש לי אח קטן שקוראים לו עידן 3.עד לפני כמה ימים היום לי 22 אוגרים סיבריים 4.יש לי פלאפון מתקופת הרמפמו 5.בהתחלה חשבתי שמקפליי זו חרא של להקה אבל אז הבנתי כמה שטעיתי...

mamasitaa

New member
5 דברים שלא ידעתם עלי..

1. יש לי בלוג =]] (למעטה קישור- כנסו והגיבו ) 2. =] את מקפליי הכרתי דרך פוסטר בראש 1 חחחח שיצא השנה עם איזה 50 פוסטרים 3. אני לומדת בכיתה ט' 4. אני מתה על להקות בניםםם 5. =]] עדיין לא נגמלתי מגנייייי שעשועיםם
סתם תמונה של האנטרררר מגבר גבר חח =]

just jenny

New member
../images/Emo205.gifOMGGGGGGGG!!!!|מאהב|../images/Emo99.gif

זה.. זה האנטר שלי!!
כפרעליו. שקסון שכמותו.
עזבו אותי, יש לי חולשה לגברים שקסיים;[.

Bleed for Me

New member
אני

1.עוד 28 יום יש לי יומהולדת 17 2.נולדתי ביומהולדת של אבא שלי (ושל מייק מגרין דיי) 3.אני צלמת במגמת תקשורת ועובדת עכשיו על הסרט השני שלי וגם על סרט הבגרות 4.no music=no life! אני לא יכולה בלי מוזיקה,אני מסוגלת לשמוע את אותו שיר כל הזמן בלופים במשך תקופה ארוכה מאוד בלי שימאס לי (אני מחליפה רק כשאני מוצאת שיר יותר טוב) 5.אני חולת מותגים מאגניבים (של בגדים,נעלים,מדבקות..) כגון וואנס,דיקיס,וולקום,DC,בילבונג,אדיו,אלמנט וכ'ו..

m i c k e y 15

New member
יווו גמני לא יכולה בלי מוזיקה!

זה החיים שלייי..אני לא יכולה להיות במחשב בלי מוזיקה..אחרת זה לא שווה חח

may90

New member
טינעינעי

1. אין לי אחיות והבת דודה [הנקבה] הכי גדולה שלי היא בת 11 X_X 2. כשיש דבק מגע לידי, אני מוצאת את עצמי מדביקה 10 אגורות לכל מיני חפצים בחדר. 3. במגמת אומנות. משמע אני לומדת- רישום, גראפיקה ממוחשבת [פוטושופ etc], עיצוב, תולדות האומנות, אומנות פלסטית ורוצה להיות מעצבת גראפית וציירת בעתיד >< 4. אקארופובית במצב קשה. 5. יש לי בובה של כלב קטן מכיתה ב'. אני קוראת לו ממתק אוזניים ונוהגת לשים אותו על הראש בזמני הפנוי ^_^

למעלה