5 דברים שלא ידענו עליכם

SPFAN

New member
טוב נו ^_^

1. כשהייתי בכיתה א' או ב' רבתי עם ילד מהכיתה שלי, הוא נתן לי מכה, עפתי על הפח שהיה שם ונשברו לי שתי השיניים העליונות הקדמיות :| זה פגע בשיניים שהיו מתחתיהן, ועכשיו יש לי על השיניים סימן מזה >< 2. כשהייתי בן 9 עשו לי ניתוח ב... ב... עזבו איפה >< עשו לי ניתוח וזהו
3. עליתי רק על רכבת הרים אחת בכל החיים שלי. אני הבנאדם הכי פחדן שיש
4. אממ... אני שונא פיצה?
5. אין לי
לא דע

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמנסה*__*

1.2 החולשות הכי גדולות שלי זה ציפס ונעליים. אובססיה נו>< 2.יש לי חולשה לתכשיטים [כל סוג שהוא] ואני אוהבת להסתובב בחנויות תכשיטים או אפילו בבוטיקים האלה [יש שם תכשיטים יפים וזולים] 3.יש לי צחוק חזק ומשתנה, כאילו כשאני צוחקת כל העולם ישמע [לא פעם זה קרה כבר
] 4.אני אוהבת לצייר, והחלום שלי זה להיות מעצבת אפנה. 5.קל לי לשנוא אנשים, מספיק שהם יגידו משו שיעצבן אותי או יעשו לי משהו רע, אני ישר אחפש בהם את הדברים הרעים ולא אחבב אותם:X טוב זהו מספיק לכם

bustedit

New member
אהוי../images/Emo9.gif

1
אני כוססת ציפורניים
2
יש לי חולשה לשיניים יפות. הבנאדם הכי יפה בעולם- אם יהיו לו שיניים מגעילות, אנלא יתקרב אליו
3
אני יכולה להתאהב בבנאדם רק בגלל צורת הלבוש או הנעליים שהוא נועל. [חולשה לאדידס ואנס ואולסטאר]. 4
אפעם לא הייתי בחו"ל או טסתי במטוס.. 5
אני שונאת ערסים ומוזיקה מזרחית ואוהבת שבנים שמים טבעות [חלקות!! בלי יהלומים ובלאגנים. וגם לא מזהב
]

אלה בלה

New member
אנייי../images/Emo6.gif

1.יש לי את הדיסק השני והדיוידי של מקפלייי ו.. יש לי דלת וקיר מפוצצים בתמונות שלהם
2.יש לי גיטרה חשמלית כחולה
3.אני מציירת פנים ואוהבת את זה.. למרות שלא תמיד יוצא דומה.. והיחידי שיצא לי טוב זה טום.. למרות שמתוך כל ה-4 ציירתי רק את דאגי וטום 4.אני חולת צילום יש לי במחשב כמעט שני ג'יגה של צילומים שאני עושה 5.למרות שהכינוי שלי הוא אלה השם שלי הוא הילה
ואניי הולכת להיות דודה עוד 5 וחצי חודשים

אלה בלה

New member
../images/Emo12.gif חשבתי את התמונה של טום בפחח

לא מה שאני צייריתי!
(התמונה הזו עוד זקוקה לשיפוץ!)

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

גם אני ראיתי את זה בקלי.. ואחר כך בווסטלייף
ואז פה ובבאסטד.. 1. אני מכורה לקליקים באצבעות. אבל ממש 2. אני מכורה לספונג'בוב - יש לי בלון, בובה מדהימה, קוביה הונגרית מיוחדת כזאת, סוכריות על מקל של פטריק וספונג'בוב, סוכריות בצורת ספונג'בוב, ספונג'בוב קטן מחופש לפיראט ועוד כל מיני דברים ששכחתי מהם 3. אני ממש מכורה למוזיקה.. פאנק,אימו,אינדי, אלטרנטיב, רוק, בריטפופ, ואפילו פופ.. כל יום וכל היום
4.קניתי לא מזמן פטיפון אז אם למישהו יש תקליטים לתרום לי אני אשמח
5. עוד קצת יותר מחצי שנה אני אמורה להתגייס לצה"ל לפי הצו שיש לי כרגע
ואתמול היו לי מיונים להדרכת יחידות שדה ומ"כיות.

Bleed for Me

New member
אוו! גם לי יש פטיפון

אבל אני לא זוכרת איפה שמתי את התקליטים חחחח

My Bunny

New member
אממ יאי

1. אני אוהבת לשיר 2. אני זונת חיבוקייםם 3. היה לי כלב והוא נדרס 4 אני כבר לא אוהבת את מקפליי כמו פעם [לא לסקול] 5. אני אוהבת את כולכן :)

just jenny

New member
../images/Emo205.gifגמני לא אוהבת את מקפליי

כמו פעם.. חופשי, ווי סטיל לוב יו
.

Rowdy Girl

New member
חעחע אני../images/Emo3.gif

1. נמנמנממממ אני רגישה לתכשיטים שהם לא מזהב או כסף והייתה לי פעם טבעת לא מזהב או כסף שנוראנוראנוראאאאאאאא אהבתי והתעקשתי לשים אותה למרות שהיא גירדה לי בטירוףףףף#@%@#%$# ובסוף מרוב העקשנות והייתי איתה איזה חודש אז האצבע התנפחה ונהיה הכל אדום ומגרד איפה שהטבעת אז הורדתי אותה ועד היום יש צלקת ממנה
2. אני בת יחידה
ולייתר דיוק אני חצי ארגנטינאית וחצי אשכנזית
ואני מאמצת אחים בכיף
3. יש לי אובססיה לפאנפיקים ואני מכורה קשות! אני מכירה כל אתר פאנפיקים שקיים על מקפליי באסטד וסוד ואני קוראת ביום בסביבות 60 פאנפיקים... -.- ויש פאנפקים מאוד ארוכים [באורך של הארי פוטר ממש
] ולוקח לי גם יותר מ6 שעות לקרוא אבל אני בכל זאת קוראת... והאממ יש לי יותר מ70 אתרי פאנפיקים בפייבוריטס במחשב... ומאתמול [דיי בזכותי
או באשמתי
] גם קרינע התמכרה לזה קשות ועכשיו היא משגעת אותי במסנג'ר על איזה אחד שהיא קראה
4. ויש לי גם אובססיה לנעליים
כל פעם שאני הולכת לקניון אני קונה לפחות זוג נעליים אחד! רק ב3 חודשים האחרונים קניתי 6 זוגות נעליים ושבוע הבא אמא הבטיחה עוד 2 זוגות עם התלושים של החג ^^ 5. שאני מתחילה לאהוב להקה ממש ממש ממש אני לא נרגעת עד שאני לא יודעת הכל עלייה על חברי הלהקה את כל השירים והקליפים והדיסקים ממש הכלללל

bustedit

New member
../images/Emo9.gif

לונכון אנלא משגעת אותך
בעצם.. אולי כדאי שנספר לכולם למה אני משתגעת מסוג הפאנפיקים [אהמ אהמ] שקורל חשפה אותי אליהם!
*פרצוף תמים*

למעלה