"לשנות את העולם" היקר....
כמובן שאני לא יתחיל בנעים מאוד להכיר אותך כי לא! אבל חוץ מהאשמות שווא על זה שאני באיזשהוא קשר הרסתי את המדינה שלך לא הבנתי בדיוק מה עשיתי? אתה פותח דיון? את תנמק את ההודעות שלך- מה הקשר בין הומואים לבין הרס המדינה? מה הקשר בין שמאלנים להומואים? - תאמין לי מקרי בהחלט חצי מאיתנו הם ימניים בדיוק כמו שחצי אחר הם שמאלניים ובדיוק כמו ההתחלקות הקבוצות באוכלוסיה הסטרייטית... ולגבי עזיבת הארץ? - אני מתכוון לעזוב... למה? בגלל שהפוליטיקאים שלנו גרועים כולם!, בגלל גזענות ודיעות קדומות שיש לאנשים מהסוג הכי גרוע - מהסוג שלך, בגלל שאין פה עתיד - המדינה מתקרבת לפסים של אסון.... יעוץ- אני לא חושב שאתה צריך לקחת - אבל הדבר שהכי קל לעשות זה להאשים את קבוצות המיעוט (במקרה המדובר ההומואים...אמממ מזכיר לי קצת נאציזם..) ולכן אני ממליץ לך שבמקום להוציא את כל הזעם שלך על הודעות נטולות נימוק וכעס לגבי כמה ההומואים אשמים בהתפוררות המדינה- לך תשתול עץ, או תעשה משהוא חיובי, תלך תתנדב במדא או תתרום דם.... או שסתם פשוט תנסה לתרום למדינה ולא לחפש אשמים.... אליטות??? פגשתי כמה מחברי הפורום ותאמין לי אף אחד מהם לא היה אליטה ולכן המושג הזה לגבי אנשים מהפורום הוא מוטעה מיסודו בברכות אהבה, אי שפיכות דמים, וגאווה דרור
ולכם חברי התגעגתי מאוד, אני נורא עסוק וכמעט אין לי זמן להגיב רק תזכרו שתמיד חושב עליכם: גיא יפעת קובי מאי פייד יונתן אלי גרי לירון וכל מי ששכחכתי......