פינת ההומופוב

לירוי25

New member
קראתי את כל השרשור

ועדיין לא הבנתי מה אתה או איך אתה תורם יותר ממני?

לירוי25

New member
תלמד להסביר את עצמך.

חוץ מזה מיצינו אותך בפורום, איכפת לך ללכת מכאן כבר?

לירוי25

New member
לך תאשפז את עצמך באיזה מוסד סגור!

לו היית מציג טיעונים הגיונים בעלי משמעות ניחא, אבל כל מה שהוצאת מפיך עד עכשיו היה אוסף של גיבובי שטויות.

ושוב לא הבנת

ושוב לא ראית ושוב ושוב ושוב אני לא יודע מה יש לך אבל אני חושב שאתה לא מתרכז ולכן אפנה אותך לחברך האופה לטיפול אצל היועצת

fantom

New member
אתה הפרוייקט שלי../images/Emo47.gif

והפרוייקט שלי הוא לבעוט בך איש קטן ועלוב ולהעיף אותך מכל פורום שבו תקנן דן

אלי פלס

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

איך פספסתי את כל זה???

MARMELAD

New member
הומופוב יקר לילה טוב

צר לי שלא ראיתי לנכון להשתתף בדיון המעמיק שניהלת עם חברי הפורום. משום מה בליל השטויות שמילמלת בנימוק שזו דעתך לא נראה לי ראוי לתגובה והאמת שעדיין זה המצב לכן כל שאאחל לך הוא לילה טוב חלומות נעימים ותשתדל לא לבוא לבקר אותנו כדי שלא אאלץ לחסום אותך מכתיבה בפורום. כמו שנאמר - זכות חופש הביטוי זה טוב ויפה אבל דעתו של מנהל הפורום חשובה יותר. בברכה, ג. מרמלד

פורום פשיסטי????

האם קהילתך לא דוגלת בחופש הביטויי וחופש הפרט???? כנראה שהמצב יותר גרוע משחשבתי וכי בפורום הזה מתקבלות הודעות רק לפי דעתו של המנהל , טוב לדעת

ואתה???

האים הסתכלת בראי בזמן האחרון וחייכת ואמרת לעצמך אני עשר??? האם הסתכלת בראי ואמרת לעצמך טובלי בחיים וטוב לי בארץ הזאת במצבה הנוכחי??

עוד אחד

שכנראה לא הספיק לו בחיים ומוסיף שמן למדורה שאני אפנה ליועצת?????? תתעורר בן אדם ותראה מי צריך יועצת , ואתה יודע בדיוק את התשובה לכך , לא כן???

דרור22

New member
"לשנות את העולם" היקר....

כמובן שאני לא יתחיל בנעים מאוד להכיר אותך כי לא! אבל חוץ מהאשמות שווא על זה שאני באיזשהוא קשר הרסתי את המדינה שלך לא הבנתי בדיוק מה עשיתי? אתה פותח דיון? את תנמק את ההודעות שלך- מה הקשר בין הומואים לבין הרס המדינה? מה הקשר בין שמאלנים להומואים? - תאמין לי מקרי בהחלט חצי מאיתנו הם ימניים בדיוק כמו שחצי אחר הם שמאלניים ובדיוק כמו ההתחלקות הקבוצות באוכלוסיה הסטרייטית... ולגבי עזיבת הארץ? - אני מתכוון לעזוב... למה? בגלל שהפוליטיקאים שלנו גרועים כולם!, בגלל גזענות ודיעות קדומות שיש לאנשים מהסוג הכי גרוע - מהסוג שלך, בגלל שאין פה עתיד - המדינה מתקרבת לפסים של אסון.... יעוץ- אני לא חושב שאתה צריך לקחת - אבל הדבר שהכי קל לעשות זה להאשים את קבוצות המיעוט (במקרה המדובר ההומואים...אמממ מזכיר לי קצת נאציזם..) ולכן אני ממליץ לך שבמקום להוציא את כל הזעם שלך על הודעות נטולות נימוק וכעס לגבי כמה ההומואים אשמים בהתפוררות המדינה- לך תשתול עץ, או תעשה משהוא חיובי, תלך תתנדב במדא או תתרום דם.... או שסתם פשוט תנסה לתרום למדינה ולא לחפש אשמים.... אליטות??? פגשתי כמה מחברי הפורום ותאמין לי אף אחד מהם לא היה אליטה ולכן המושג הזה לגבי אנשים מהפורום הוא מוטעה מיסודו בברכות אהבה, אי שפיכות דמים, וגאווה דרור
ולכם חברי התגעגתי מאוד, אני נורא עסוק וכמעט אין לי זמן להגיב רק תזכרו שתמיד חושב עליכם: גיא יפעת קובי מאי פייד יונתן אלי גרי לירון וכל מי ששכחכתי......

פתרת את זה בנציזם

אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר? תתבייש לך!! וכן , אני מתנדב ותורם למדינה כי המדינה חשובה לי יותא מהפרט שלי כי המדינה צריכה אנשים חזקים ולא חלשים שכל מעניינם הוא הקהילה שלהם ותו לא!! אתם מתנהגים כאליטות כאילו הכל מותר לכם והכל שלכם , כי אתם יודעים שתקבלו אוזן קשבת אצל הפוליטיקאים ומה לעשות האוזן היותר גדולה שתקבלו היא אוזן השמאלנים ויפיי הנפש , רואה מה הקשר?????

לירוי25

New member
ואיפה אתה בדיוק מתנדב?

אתה קצת חצוף אתה לא חושב? לבוא לכאן, לקטול עולם שאתה בכלל לא מכיר, להאשים אנשים שלא רואים אותך ממטר על דברים שאתה בכלל לא מבין!! אתה טיפש וטיפש גדול!! זורק שטויות לאויר וחושב שאתה חכם. צר לי לשבור לך את הבועה אבל אתה לא! אתה חצ´קון קטן ומעצבן. לא אני ולא אף אחד כאן חייב לך דין וחשבון אלא רק לאלוהים! תעשה מצוה - תתנדף לי משדה הראיה!

למעלה