פינת ההומופוב

טל קר

New member
הרווחתי פחות שרשור טיפשי

והאמת עליך לא תענין לדעתי אף אחת מחברות הפורום.

כמה שאת צודקת

אתן מעוניינות רק לקדם את עינינכם ולא לקדיש למדינה טיפה מהיכולות שלכן רק אתן ומעמדכן

MARMELAD

New member
אני כבר מאתמול חושב אם למחוק

אבל לא, בעיניי הוא משעשע על כל פטפוטיו. הרי זה לא שמישהו מאיתנו לוקח אותו ממש ברצינות...

תתפלא

כמה מחבירך פה לקחו הכל ברצינות , כולל גידופים והשמצות וקללות במסרים ןבפורום , זהו חברי הפורום שלך מטאטים הכל מתחת לשטיח ומתנהגים כמפלצות!!

MARMELAD

New member
חביבי

אל תיכנס לזה אפילו. אני לא רואה גידופים ורצינות - אני דווקא רואה קבוצה של הומואים צוחקת על טמבל. ונהנית מזה. אה... אני רואה עוד משהו.. אני רואה חסימה. יפה מאוד ידידי, אתה בין היחדידים שנאלצתי לחסום בכל שנות קיומו של הפורום. חפיף, ניקח את זה בקלות, הא?

זהו הנשק שלך

ואתה רשאי להשתמש בו , רק חבל שלא בהגינות , כי יש כאן משתמשים שגם צריך לחסום אחרי אך שהם התבטאו בפורום , אבל זאת זכותך המלאה

ומה היה עד עכשיו???

לא דיברתי אל האויר , הרי נכנס מאוזן אחת ויצא יותר מהר מהשנייה תתעוררו!!! אתם עומדים לאבד את המדינה ! תצאו כבר מהאדישות שלכם , תראו מה קורה מסביבכם ,

לירוי25

New member
איזה אמת בדיוק??

האמת שלך!! ושלך בלבד!! רוצה לדעת מה זה נטל על המדינה? זה אנשים כמוך! אנשים שחיים עדיין בחשכת ימי הביניים, שחיים בעולם נבער בדעות קדומות! מה דעתך שנעלה על המוקד את כל אותם אנשים שלדעתך מהווים נטל על המדינה? ובל נשכח להוסיף: את הנכים, האוטיסטים, העיוורים, החירשים ואילמים. חולי איידס ושאר מחלות סופניות. את המשתמטים משירות צבאי. את המשתמטים משירות מילואים. את העובדים הזרים. את מפעילי מכוני הבריאות למינהם. את הלסביות. חוץ מאשר להעביר ביקורת משעממת למדי לא הצלחת להעביר אף נקודה בעלת משמעות. בנוסף - מה אתה עושה שהופך אותך לבן אדם כל כך חיוני למדינה? במה אתה שונה ממני בעשיה ובתרומה? ההבדל היחידי בינינו הוא בנטיה המינית, שאינה גורעת משום דבר!

ענית על שאלתך

בזה שנטיותך המיניות חריגות כבר עושה אותי ליותר חיוני ממך למדינה וכן את רוב האוכלוסייה שהזכרת צריך לעורר , אבל להעלות על המוקד????לא לזה היתה כוונתי כמו שאני להבדיל ממך לא רוצה ברעתך ההיפך הוא הנכון אני רוצה בטובת כולנו לחיות חיים טובים יותר ונוחים יותר , אין לי בעייה עם נטייותך אבל אם זה בא על חשבון טובת המדינה אז תסלח לי !!

אז מה לעשות?

פשוט לעשות!!! כמו שרכזת את כוחותך נגדי תפנה עכשיו אץ כוחותך למדינה , אז שנס מותניים וקדימה לעבודה!

לירוי25

New member
ומה לגבי הנטיה שלי?

לבצע ניתוח לכריתת המשיכה לגברים? ללכת לטיפול פסיכולוגי? מכות חשמל? סירוס?

איו ברירה

זה מה שאתה בחרת תלמד להתמודד עם זה , אבל אל תפיל את זה על אחרים , שהמדינה לא תצטרך לתת מכוחה לך במקום הברים היותר חשובים שעומדים על הפרק

למעלה