פינת ההומופוב

דרור22

New member
לא, אתה פתרת את זה בנציזם....

ועדיין, תשובה לשאלה לא קיבלתי- מה עושה אותך כל כך תורם ואותי כל כך מזיק? ובמיוחד העובדה שאתה לא מכיר אותי, לא מקנה לך שום זכות לשפוט אותי, או להאשים את דרך חיי בפוגעת במדינה והורסת - במיוחד בלי להביא נימוקים הגיוניים, לזרוק הצהרות לאוייר זה נורא קל........ ועד שבהודעה אחת לא תסביר את עצמך יותר מ2 מילים על כמה ההומואים הורסים את המדינה, שאר ההודעות שלך לא רלוונטיות... ואתה יכול לחשוב עד מחר שאנחנו הורסים ומזיקים ומיצידי, תחשוב הרי מי שבאמת חשוב לי לא חושב ככה, מה שכן אם מדברים על אנשים שהורסים- אז אתה מהאנשים הללו- כשאתה מטיף לבורות, אתה לוקח את המדינה צעד אחורה, אתה פותר את הבעיות בסילוק הדברים שלא נראים לך - אבל מותק, בחיים צריך לדעת להתפשר ולהבין שמה שבשבלך שחור בשבילי ורוד,ואני לא יפריע לך לחיות ואתה אל תפריע לי... המדינה? בשבילי היא בדיוק כמו שהיא בשבלך! ואם בא לי להסתובב עם חולצת בטן ורודה או להניף דגל גאווה זו זכותי כמו שזו זכותך ללבוש חולצה שחורה ולהניף דגל של קבוצת כדורגל....... ואם אתה חושב שחירות הפרט מביאה לאסון אז כדאי שתפקח עניים כי חירות וחינוך לחופש האדם- אלו דברים שמביאים להתפתחות ואילו הסתגרות בערכים ישנים, בטלנות והיגיון עיוור אלו דברים שמביאים לקמילה.... שלך תמיד בגאווה דרור

שמן למדורה זה עשר, וגם אלי פלס עשר

ועצתי לך - פנה ליועצת. (100 ש"ח פרס למי שינחש איזה הומאג´ מסתתר פה. את התשובה הפנו לתפוז מסרים)

לירוי25

New member
אם לא שמת לב, הבדיחה כאן היא אתה!../images/Emo6.gif

ושחושבים על זה היא לא משהו..

tranga

New member
היי

באמת חיפשתי אותך שם ולא מצאתי... חבל - חיכיתי לתגובה שלך.

MARMELAD

New member
../images/Emo121.gif פינת ההומופוב

צר לי שלא הספיקותי לפתוח את פינת ההומופוב בתחילת השרשור אולם ברם אין זה משנה, מאחר ואני אשרשר לכאן בקרוב מאוד את כל דברי ההבל של חברנו ההומופוב. בברכה, ג.מרמלד, מנהל הפורום וועדת הקישוט.

Yaniv-DC

New member
אוהו, גם לכאן הוא הגיע?

גם בישראלים בחו"ל הוא פרס את מרכולתו. שם עוד הייתי חצי ממלכתי (מנהל...) והודיתי לו על כך שעורר ואיחד את הפורום מחדש. כאן, אני סתם אביע רחמים עליו, ואשאל, למה אנחנו מבזבזים כל כך הרבה הקשות על המקלדת על כמה דברים שילד קטן ולא נורא חכם כתב? אה, ודרך אגב, גם לנו נמאס ממך.

גם ישראלים בחו"ל זה עשר.

והאמת? כי ההודעה שלו נורא מצחיקה וכפי שאתה רואה מעוררת תגובות מבודחות. מה קרה, מגיע לנו לצחוק קצת.
(אם אני לא אצחק, אני אצטרך ללכת ליועצת)

נראה לי

כי אפילו היועצת מאסה בך וכול מבוקשך הוא להפגש איתה ואין לך שום סיכויי טוב שצרות המדינה מצחיקות אותך כי אותי הם לא!!!!!!!

למה לבזבז

כי בתוך תוכם אותם סציומטים יודעים שהצדק איתי אני רואה שיש קשר בין ישראלים בחו"ל לבין פורום בנים בלבד , כמוך ומרמלד ופנטום , ומי הבא בתור???

אבל....../images/Emo70.gif

גם הסוציומטים עשר וגם הבא בתור הוא סוס וגם הסוסים עשר וגם עצתי לך - פנה ליועצת אבל גם היועצת עשר

חבל עליך

שאתה רק מראה את כסילותך בכל הודעה שלך הגובלת במוזריות משום מה. זוהי תגובתך ?? האם רק לזה אתה מסוגל???? חוששני שכן

לירוי25

New member
אולי תלך מכאן כבר?

אתה מבזבז לנו מקום על הודעות קצת יותר מענינות.

טל קר

New member
מה? אני המנהלת היחידה שזכתה למחוק

אותו כשהוא עוד היה קטן?

למעלה