קונספירציה מוקפצת ברוטב

אלרוס

New member
פרסים? יש פרסים?

למה לא אמרת קודם ואז הייתי חושב יותר טוב על הקונספירציה. אלא עם כן הפרס הוא גביע מנייר.

Another Girl

New member
יש מצב לפרסים

אבל אני לא רוצה להבטיח שום דבר כי אני עדיין במו"מ.

אלרוס

New member
מו"מ עם מי?

אני דורש ע"פ חוק 235 סעיף 17 במגילת הזכויות הדמוקרטיות של אלרוס להשתתף במו"מ ולקבל זכות הצבעה בנושא הפרס הגדול בקול אחד מכל שאר הקולות גם יחד.

Another Girl

New member
../images/Emo3.gif

הפרס הגדול...אל תצפה לחופשה באיי הבהאמה... המו"מ הוא עם בכירי ההנהלה בתפוז,שאגב משום מה מקומם נפקד מהקונספירציות כאן...

אלרוס

New member
למה בהאמה? אנגליה!

תפוז מחלקים פרסים? ממתי? מה את מנסה לקבל? מה הם מוכנים לתת?

אלרוס

New member
אני לא אוהב הפתעות

שלא קשורות ביומולדת שלי *שיעול*ה3.11*שיעול*

מאור 87

New member
יוקו מתה..

יוקו אונו מתה
אוקיי ובכן, ישנם רמזים רבים לכך שיוקו אונו הלכה לעולמה באמצע שנות השישים, ועל מנת לא לזעזע את המעריצים, הוחלפה יוקו בכפילה ששמה לא ידוע עד היום. חשוב להדגיש שהכפילה שהחליפה את יוקו'לה אינה בת-אנוש אלא
ית. פרטים בהמשך.. מאז 1965 ישנם רמזים רבים הפזורים בשיריהם של הביטלס לכך שיוקו מתה, ולהלן כמה מהם (מסודרים לפי סדר כרונולגי).
הרמז הראשון הוא בשיר I'm a loser, שבו מאשים ג'ון את עצמו על כך שיוקו'לה אהובתו הלכה לעולמה, ואני מצטט: "I'm a loser And I lost someone who's near to me".
הרמז השני הוא בשיר She's leaving home שבו מסביר ג'ון בצורה מדוייקת שיוקו עזבה אותו והלכה לעולמה. ("She's leaving home after living alone for so many years |הדגש(bye bye)").
רמז נוסף למותה של יוקו'לה מופיע בשיר Hello, Goodbye, ששם מנסה ג'ון בצורה פתטית להכחיש את דבר מותה של אהובתו. ניתן להבין זאת מהציטוטים הבאים: "You say goodbye and I say hello" - כלומר, אני מסרב להבין שאת נפרדת ממני, ואני ממשיך לומר שלום. "I don't know why you say goodbye I say hello" - גם כאן, מסביר ג'ון כי בעצם הוא איננו מבין מדוע יוקו'לה נלקחה ממנו.
הרמז הבא מוכיח כי מחליפתה של יוקו'לה לא הייתה אלא
ית. זאת ניתן לגלות ע"י צפיה מעמיקה בקליפ Imagine. לאחר שכפילתה של יוקו מתיישבת ליד ג'ון ליד הפסנתר, היא איננה ממצמצת כדקה שלמה(
), החל מ-2:50 ועד סוף הקליפ. זהו, כמובן, הישג שרק חיזרים יכולים להשיג.
רמז חמישי הוא בשיר Real love שאותו כתב ג'ון מתוך געגועים ליוקו'לה שלו. בשיר הוא חוזר מספר פעמים על הביטוי "all I really was doing was waiting for you". כלומר, ג'ון חיכה וחיכה לאהובתו שתשוב מן המתים. כמובן שיש עוד המון רמזים, אך אשאיר קצת מהעבודה גם לכם. אכן, סיפור עצוב. הבה נדליק נר לזכרה של יוקו'לה.

אלרוס

New member
כמה מתאים לך לעשות על יוקו../images/Emo8.gif

אפילו אתה מפנטז עליה בחתימה שלך

אלרוס

New member
רינגו, ג'ורג' מרטין, אני, מלינדה

ג'וליאן לנון, הר מג'סטי אליזבת השנייה.... יש הרבה

למעלה