שרשור הכרות ^__^

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאמרתי שלא?!

ובנינו, אתה אומר את זה כי אתה מתכנן על איזו פרסיז'ן אמריקאית
ברור שזאת אחלה חברה, לא סתם יש לה שם כזה. אני רק אומר שתבדוק עוד חברות לפני שהיא מתקבעת על משהו מסויים.

../images/Emo121.gifלך תזד***../images/Emo7.gif

הדרך לפרסיז'ן (
) עוד ארוכה... אבל קרובה!!! ברור שתבדוק. אבל שורה תחתונה. בגיטרות בייצור סדיר. נוחות ואיחות זה פנדר וגיבסון

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifחחחח אשכרה../images/Emo3.gif

בהתחלה כתבתי פרז'ישן, וחצי שעה הגיתי את זה בראש כמו בבלי סודות "פר-סי-ז'ן" כדי להבין איך כותבים

amirmh

New member
שלי:)

שם:אמיר ברק גיל:14 וחצי מקום מגורים:ראשל"צ מסנג'ר: AMIRBARAK שיר אהוב של שייגעצ:שמעתי אתמול והתמכרתי..."משה מקנאא"
תוכנית טלויזיה אהובה:תהרוג אותי וזהו אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: גיטרה:) אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? תמונה.אין לי כח להעלות

amirmh

New member
ו...

שייגעצ היו טיטי מחפשת בית...והפכו לשייגעצ בגללל שכמה עזבו....וגם עכשיו שייגעצ ממשיכים לשיר בהופעות את משה מקנא

../images/Emo72.gifפעם אחת ניגנו אותו בהופעה

לפחות ב 3 שנים האחרונות.... ובנוסף טיטי מחפשת בית שונה לגמרי בשייגעצ, טיטי לא הפך לשייגעצ...היו כמה נגנים שונים, זאת הייתה להקת נעורים של יובל, נכון שהוא ודנה קראש המשיכו לשייגעצ אבל חוץ מזה זהו. תקנו אותי אם אני טועה

אפרת P

New member
חוי חוי חוי חוחוי../images/Emo112.gif

שם: איפרת גיל: 14 מקום מגורים: זכרון יעקב ICQ\מסנג'ר: 261625652 [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: נאמ נאמ לא יודעת תוכנית טלויזיה אהובה: חדשות
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: קצת קלידים, קצת גיטרה אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? ירוק תמונה.אם יש כמובן:)

../images/Emo121.gif../images/Emo99.gifאחות שיליייעאעאע

עשיני! נ.ב. גם את גולשת עם קורלין לשיחות עמוקות על הציצים שלה?

נוו שיהיה ../images/Emo3.gif

שם: קרן
מקום מגורים: תל אביב
מסנג'ר\ICQ: [email protected]
שיר אהוב של שייגעצ: נוי רפיח , דיילת באל על
תוכנית טלויזיה אהובה: ערוץ ביפ
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: מנגלת עם משולש
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? כחול
אבל אני באמת כחולה
תמונה.אם יש כמובן:) אין

../images/Emo121.gifיש כזה פעם בחודש... חבל שאת לא

עוקבת
שם:גמלטריה גיל:16 ב-31 מקום מגורים:חור מסנג'ר\ICQ: [email protected] איסי בשימוש פעם בשנה שיר אהוב של שייגעצ:מי זה שייגעצ? תוכנית טלויזיה אהובה:סימפסון וחברים... ואני רוצה לראות את אל שימשון
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: בס, קצת גיטרה, קצת פסנתר וקצת הכל
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם?כחול תמונה.אם יש כמובן:) אין כרגע
אין לי כוח

למעלה