10 דברים שלא ידעת עליי

ManRed

New member
עכשיו אני מרוצה שאנסתי אותך בלג בעו

מר למרות שזה לא קרה!!

קשש מקום מסוכן...

החתכים משכיבות שמיכה במלתחות לא עברו לי!!!!!!!! ושריטות מהכחול המניאק הזה והכחול שנשאר על האצבעות והחבל שנקרע ואלי נפל חעחעחעחח והאצבעות ... והשער אוחחח shaaaaaaam - po

פרקשון

New member
אתם יודעים עליי הכל בעצם :\

טוב 1.יש לי כתם לידה עגול וקטן בין שתי הפיטמות 2.נולדתי 4.3 קילו 3.אני מסיים את הבגרויות בעוד 22 יום 4.לא עישנתי כבר 93 שעות 5.עוד חודש וחצי אני מתגייס (23.7) 6.השיא שלי בכתיבת שיר בחרוזים היה מעל 80 שורות
7.כמעט 11 חודש לא לבשתי שום בגד נשי 8.רק פעמיים בחיים שלי התגלחתי עם סכין גילוח 9. לא שיכור מאז בומבמלה! (14.5 או 15.5(?)) 10.מספיק

פרקשון

New member
אני מצטער בנות

אך הגברבר שעומד מולכן חייב לייצג את מדינת ישראל במדים חתיכיים ובגאווה (לא כזאת גאווה....) ואני לא בטוח מה אני אהיה ביקשתי לוחם כמובן אם אני שורד חודשיים...אני מניאק..

keeeren

New member
אוי.. בהצלחה!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

ברור שאתה תשרוד.. אתה גבר גבר.. מאצ'ו!!
או שלא..

אפרת P

New member
חחח נו אתה תהיה(עודיותר)חתיך../images/Emo112.gif

עם מדים
ואתה מניאק בלי קשר... סתם

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ננסה... ../images/Emo4.gif

1. אני אוהבת מישו כבר כמעט חצי שנה. הוא יודע את זה, והוא אמר שהוא לא סגור על עצמו.
2. ישלי בעיות קשב ולמידה ואני לוקחת ריטלין בכל יום לימודים. [קונצרטה 54 ל12 שעות, אם זה מעניין מישו.]
3. ב17.7 אני "אחגוג" את היום שלא התנשקתי שנה.
4. אני נפגעת מאוד בקלות, אפילו אם זה לא נראה ככה.
5. אני שונאת אנשים אדישים- הם מהשטן.
6. אני מתחברת אל אנשים בקלות, וקל לי להיות אובססיבית לאנשים. מאוד קשה לי להתנתק מאנשים שאני אוהבת. אני אני מרגישה שאני מתרקחת, אני מנסה לשנות את זה כמה שיותר מהר.
7. החברות שלי זה הדבר שהכי חשוב לי בחיים.
8. אני מאוד אוהבת לעזור לאנשים ואני רוצה ללכת למגמת פסיכולוגיה סוציולוגיה ומדעי החברה. [או לתאטרון]
9. אני צריכה להתחבר אל בנאדם מאוד כדי שאני אגיד לו מה שבאמת מפריע לי. אני לא תמיד שמחה וקופצנית. בעצם, אני ממש בקושי.
10. ישלי חולשה לג'וני פיטרסון, יהלי סובול, ג'וני דפ, ולאונואים [דני, עידני ואוהד. את לחובר עוד לא ראיתי.] מקווה שלא שיעממתי.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כשאני חושבת על זה,

ישלי חולשה לכל האנשים של הפורום בכללי... אבל אצלם זה פשוט מעבר..

למעלה