10 דברים שלא ידעת עליי

אסססס

New member
ממ..רק בגלל שמשעמם לי....

1. אני לא סומכת על אנשים.. 2. היתה לי נטייה לשקר כל הזמן.. 3. אנשים שאני שונאת הם בדר"כ האנשים שאני הכי אוהבת אחר"כ.. 4. המילה עצלנות? נכתבה עלי... 5. יש לי פתיל נורא נורא קצר.. 6. שונאת שמצלמים אותי... 7. אוהבת מתכת..ממש.. כל התיק שלי עם ניטים ואני אוהבת דברים ממתכת.. 8. ניסיתי לגרום לבצפר הקודם שלי לסלק אותי..לא הלך לי..[אמאשל'ם] 9. אני מעשנת מכיתה ה' בערך... 10. ממ..כמעט גרמתי לאחותי להישאר נכה

LiLdon

New member
חח ידעתי!

למען האמת אני חושבת שרק איתך זה היה הדדי!

yardenbm

New member
אוף עשיתי אחד וזה לא שמר

אז נעשה שוב 1. אני מכורה לרוסים עם יפה 2. אני בנדם אובססיבי 3. אני נוטה לשנוא אנשים סתם 4. נמאס לי מאנשים דיי מהר ולכן מעגל החברים שלי משתנה כל הזמן ולא גדל 5. אני הרבה פעמים מגעילה סתם בשביל לא להפגע 6. שונאת ת'יומולדת שלי 7.אני ממש אוהבת לישון השיא שלי זה 25 שעות ברצף 8. הקו שלי בין שנאה לאהבה מאוד דק אבל זה פשוט הצד הילדותי שבי 9. מה שמזכיר לי שאני סופר קטנונית ועקשנית נו הילדותיות 10. ורז הזכיר לי הייתי מלא פעמים בחו"ל (גם טסתי גם שטתי) ויש לי פובייה רצינית ממטוסים אבל לא מהטיסה עצמה אלא משמטוס עובר מעלי חחחח לכו תבינו

AvtipuS

New member
חחחח בקשר ל 10

טוב שלא היית איתי,עם ליל ועם איפרת אחרי בוחרים ברוק שחיכינו שיפתחו תתחנת רכבת של ת"א הגנה, כמה מטוסים עברו מעלינו!

yardenbm

New member
עוברים לי מעל הבית מטוסים בכמויות

בחצי שנה שרק שינו את הטיסות שיעברו פה לא ישנתי כמעט פחדתי להרדם שיפול מטוס על הבניין שלי

yardenbm

New member
איך שכחתי

אני חתיכת בנדם נרקסיסטי. תנו לי לשבת מול המראה כל היום ולהסתכל על עצמי בכיף

ziljian 1234

New member
וואו,10 דברים חח טוב ננסה.

1. יש לי עיניים מפחידות ויעידו על כך כל חברי הפורום. 2. אני ארגנטינאית. 3. יש לי אחות תינוקת בת שנתיים 4. אני אוהבת אמ אנ אמס ועוד כמה דברים שלא ניתן לפרט,אבל אני בטוחה שמיכלי פה שלנו יודעת חחחח 5. אני עיוורת,ממש אבל. 6. יש לי שפתיים של מוצצת(ככה אומרים) 7. אובססיה קשה לקולה 8. אובססיה קשה לליל 9.אני מאוהבת בדודי
10 אני אוהבת את נובה תמונה חח טוב:)

dsol

New member
../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

נעלמת לי מאז יום שלישי...."כבר חוזרת אליך" אהה

ziljian 1234

New member
הפלא שלי נדפק,קשות אבל חח

היה לו התקף אפילפסיה,בחיי.. דודי אני אוהבת אותך!

LiLdon

New member
חח ולי יש אובססיה קשה אליך!../images/Emo99.gif

יפהשלי.

למעלה