מי בעד?

Plaztyk

New member
בכיף של להסתכל ולירר עליו ועל

הסיגריות הבטח מאלייניות שלו.

pureK

New member
בארטון אני לא יודעת אבל על לילי אני

מסכימה... עוד כמה שנים על הבמה הוא יהיה פרפורמר לא רע בכלל.

pureK

New member
אז לכי תראי פרופרמרים אמיתיים

למשל כמה מהטובים באמת פינק פלויד, מייקל ג'קסון, רמשטייין, סקורפיונס .. זה שואו אמיתי וסוחף... ופעם הבאה שאני בגרמניה אני לא אפספס את רמשטיין. מטרת ההופעה זה לא רק לראות את וילה או את הפרצופים היפים של לילי ומיגה. אני רוצה בהופעה אקשן ואקסטזה (לא הכדור). אין לי בעיה להודות שהלהקה שאני אוהבת רחוקה מלהיות טובה במשהו. אה, ולא איכפת לי בכלל להיות בדעת יחיד.

milkshakit

New member
אני לא רואה את ההופעות ../images/Emo189.gif

בגלל הפרצופים היפים שלהם, אלא בגללם. ודווקא לדעתי הם מדהימים על הבמה. זה שאת לא חושבת ש: (אני מצטטת) - "רחוקה מלהיות טובה במשהו" - רחוקה מלהיות טובה במשהו? אז למה את שומעת אותם אם הם כאלה?

pureK

New member
התכוונתי ללא טובה במשהו ספציפי

שזה להופיע. לא לא טובה בשום דבר. אחרת לא הייתי מקשיבה, נכון? ואני חושבת שהם לא טובים בהופעה, וכן, יש להם עוד על מה לעבוד. למה אני שומעת אותם? כי אני אוהבת את הליריקה, את המוזיקה בחלק מהשירים, ואפילו את הקול של וילה. ואין סיבה להיות
... אני רק מביעה את דעתי, וכמו שאמרתי, אין לי שום בעיה שאנשים לא מסכימים איתי.

milkshakit

New member
רק חזרתי על מה שכתבת ../images/Emo189.gif

הממ סבבה, אין לי בעיה עם דעות של אחרים, רק חבל שאת חושבת ככה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אפשר להבין

למה את מתקיפה אותי? או את קארין?
זכותנו להחזיק בשעה משלנו. ובסדר פ"פ פרפורמרים מעולים, סקורפיונס כנ"ל ולדעתי גם HIM.

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

וענבל - הרגע שמעתי. הממ "קופיולה?!" חחח
קיצר אין לי מושג מה זה, בטח איזו שהיא מילה בפינית.

איך את יכולה להשוות את HIM לפלויד

או לסקורפיונס? הן קימות הרבה הרבה הרבה יותר זמן מהם וזה סגנון אחר לגמרי. רמשטיין? את צוחקת עליי? איך הצלחת להכניס אותם לשורה הזאת??? ראמשטיין לא יותר טובים מהימ. ואני לא אגיד כאן מה אני חושבת על אינדסטריאל בכללי. (כן, הם אינדסטריאל, אין דבר כזה "מטאל גרמני" זה לא סגנון.) מי רואה הופעה בשביל לראות את הפרצופים של הלהקה? זה הדבר הכי פחות חשוב בהופעות. באמת הכי פחות חשוב. כשאני הולכת להופעות זה בשביל המוזיקה, לא יודעת מה איתך. ובאמת, אם הלהקה רחוקה מלהיות טובה במשהו למה את שומעת אותם? :/ אני חושבת שהם להקה אדירה, רחוקה מלהיות "הלהקה הכי טובה אי פעם" ויש להם חסרונות שאני מודעת להם, אבל בתכלס הם מעולים ואני נהנת מהמוזיקה שלהם. לכן אני פה. :/

ilona4ka

New member
אני לא חושבת

שכדי להיות פרפורמר טוב צריך לרוץ על הבמה עם איבר מין מזוייף מהתחתונים ולהשפריץ על הקהל פודינג שיוצא מאותו האיבר.... אז כן, ההופעות של הים הן לא מחזמר שלם, אבל יש מה לראות...

ilona4ka

New member
../images/Emo9.gif

פשוט יש לי חברה שחרשה לי כל סנטימטר במוח על רמשטיין... אז אני יודעת כבר את הפרטים הקטנים שאני אישית העדפתי לא לשמוע...

I am Cornholio

New member
את משווה את פינק פלויד להים?!

איך אפשר!? ההופעות של הפינק פלויד אלו ההופעות הכי טובות בעולם!! אף להקה בעולללם לא מסוגלת להשתוות לרמה של הפינק פלויד!! בכלום!!! ובואו נגיד שהים לא הלהקה הכי טובה בעולם... דוגרי, הם לא מגיעים לקרסוליים של פינק פלויד בגרוש, הם לא יצליחו להשתוות לגאונות של הפינק פלויד.. הם פשוט, פינק פלוידים מידי

למעלה