אביגיל ומעריצים נכבדים!!

VAMPhantom

New member
מיס ג'ן הנכבדת... ;)

מפאת הצנזורה בתפוז
אין ביכולת להכנס יותר לקומונה המושחרת החדשה;) כפי שכבר רשמתי לך במסר, את זריזה ביותר... בהשחרת קומונות;) לסיום: משהו שכבר ראיתי לא פעם בתגובותיך ותגובות שותפיך ל"כת" ה"לא פוגעת" כאן, גבירתי, במטרה אולי רק להעיר אך במכוון או שלא, פוגעת שוב ושוב באנשים, שהיו ופרשו וישנם בודדים שעוד כאן (יש דוגמאות רבות, לא אפרט, מיותר). בשם החבר'ה שהיו ועוד נמצאים: אם כל הכבוד, מיס ג'ן, ל"מושלמות" ו-"יפי נפש ותואר" שבכם (שלישית המשיחיים), אך נמאס הפגיעה החוזרת במראה של האחרים, רק בגלל שאינם "כמוכם". אפילו מייקל לא עם האף למעלה כמוכם, אז לא יזיק שתרדו קצת לעם... (בזה הוא בטוח הרבה יותר אנושי מכם! ולהיות אנושי זה לא מזיק כלל! אף יותר מכובד!)

VAMPhantom

New member
+ את ממש חזקה בהעלבות אישיות, אה?!;)

אל דאגה, ממני לא תשמעי ת'רמה הזו;) ממש שלושת המוקיונים, כך את נותנת לכם להראות בסוף...

תפסיקו עם הויכוח הדבילי הזה..כל אחד יאמין

במה שהוא רוצה.. בסוף יתקיים מיפגש עם אלות וסכינים..יאללה חלאססס

pulpula

New member
דוגרי אבל, בלי הדיבורים שלנו על הכת

פורום 270 היה עושה אטוץ' לאשפטוץ' ממזמן, ואל תגידו לי שזה לא נכון,כי היו הרבה תקופות לפני המשולש, הפנאטיים או הכת, שבה לא כתבתי בפורום וכך עשו גם הרבה אחרים, והוא היה יבש תחת.

איך זה שאותי לא השחרת?

אחרי הכל אני משחיר כאן את מייקל על ימין ועל שמאל...
מאד עצוב לקרוא את הבלוג שלך. זה פשוט מראה עד כמה את אדם פתטי וחסר ביטחון. את צריכה לפגוע באחרים, שאני בטוח שאת בקושי מכירה באמת, בכדי להרגיש טוב עם עצמך. את אמנם בחורה יפה וסקסית מבחינה חיצונית, את האופי שלך כל כך דוחה שאני לא חושב שהייתי נוגע בך עי קרן לייזר.. הפורום הזה אמנם עמוס באנשים תימהונים, אך יש כאן בהחלט רוב של אנשים מאד נחמדים, אם רק היית מנסה להכיר אותם במקום להיות שקוע בעצמך בצורה כזו מעוררת רחמים.. הדווקא הבעיה בפורום היא מעריצים הפאנטים שרק מוציאים שם רע למעריצי מייקל בפרט ומעריצים בכלל. אני בטוח שמייקל היה בשמחה מוותר על סוג כזה של הערצה. האמת, שיש כאן רק 4 כאלו, וזה כולל את התוספת האחרונה - מה שאת רואה במראה. את הערצה העוורת והחולנית אולי יכולתי להבין כשהייתי בגיל הזה -> (13) שאר התמונות הן כדי שתיהיה לך השראה במקרה ותרצי לכתוב עליי משהו "שחור" בבלוג שלך...
GET A LIFE !!

lovemichael

New member
אלי,אני אוהבת אותך!!!../images/Emo24.gif

תגיד,למדת פסיכולוגיה או משהו?
אבל באמת,אני בטוחה במיליון אחוז שמייקל היה נגעל ואף מכחיש את סוג ההערצה הזאת...חבל...

lovemichael

New member
שמי ענבל* ואת ממש אבל ממש פתאטית....

מחלה סופנית?!
אורגזמה מול המראה?!
מה יש לך?! עצוב פשוט....

יוווו איזה פורום משוגעע..פספסתי חתיכת ויכוח

מה שיוחלט בסופו של דבר אני בעד.. במיוחד ההצעה של גבריאל.. מעבר לכך אני לא מתערב..

למעלה