אביגיל ומעריצים נכבדים!!

midnightcat

New member
כן, יש לי ולעוד אנשים רשימת תפוצה

אבל אני יודעת שהרבה אנשים קוראים ולא כותבים, אז בשלב הראשון- אצפה תגובה מהם.

VAMPhantom

New member
רק המילה הזו היתה חסרה לי פה../images/Emo8.gif

"לגייס"
עכשיו באמת מרגיש כמו במילואים!
איזה מזל, ששומר בצד... דרך ליצירת קשר עם המשפוחה האבודה של מ'MJ

dancing gabriel

New member
תקשיבו, לי יש בית פנוי מה 13 לחודש עד לסוף...

אוגוסט. אין לי בעיה לארח אצלי וכאלה באחד הימים אפשר לקנות אלכוהול לבוגרים שבינינו ויש, תביאו דיסקים שיש לכם שם מייקל נשים אצלי במערכת, נזמין פיצות, נשים הופעה בדיוידי, נמצא איזה משחק חברה ונקשר אותו למייקל- יהיה צחוקים! קיצר זאת התרומה שלי לשרשור XD אם בא לכם, אפשר ללכת על זה...

HOT4Umichael

New member
אני בעד.....

נ.ב השרשור איבד כל תכלית........חבל שאתם סתם תועים בדרך.... תתמקדו במה שצריך היה להתמקד מההתחלה.. שבוע טוב

ilovem

New member
תגובה כללית כי אין לי כוח להגיב אחד אחד

אז ראשית כל זה בכלל לא קשור לרואי, כי גם בשנה שהוא לא היה ואני אירגנתי תרמנו יותר כסף משנתרם בכל השנים שה"פרוייקט יומולדת" אורגן. שנית זה הכל קשור ביכולת ארגון של הבנאדם, אני מצטערת, אבל אנשים שכותבים הודעות בפורום "מוות לכולכם" ומשחירים (מצחיק שזה הפועל שאנחנו משתמשים בו) את כולם, ומצפים שמהשמיים יפול עליהם מלאך שיארגן מפגש במשק כנפיו, פשוט קל להם יותר מאשר באמת לקום מהתחת ולהתחיל להרים טלפונים בעשרות ובמאות, לרשימות של אנשים שהם לא ראו בחיים כדי לארגן ארוע. שלישית, אם מישהו מעוניין, יש לי פה איפשהו את הרשימת תפוצה, והיא די גדולה. רביעית, מומלץ להפסיק להאשים את רואי בפירוק המועדון, בהתחממות כדו"א ובגרעין האירני כי זה לא מקדם אף אחד לשום מקום.

pulpula

New member
יעל,

אני אמשיך וחצי להאשים אותו מפה ועד הודעה חדשה, כי זה נכון. בזמן שאת לקחת על עצמך את הארגון, רוחו של החתול שרתה פה על כולם ועוד איך. לא היה מפגש מוצלח אחד מאז שהוא נעלם קליל, וממש לא יעזור. זה לא משנה מי אירגן זה משנה אם הוא היה בסביבה או לא, וזה רק מחזק את הטענה שלי שזה לא היה לחלוטין מועדון מייקל ג'קסון, המייקל היה רק תירוץ. שום דבר לא יזיז אותי מהדעה הזאת כי אני הייתי פה , תרמתי ועזרתי למפגשים שהיו בהנהלתו וגם אלו שניסיתי להרים אחרי תקופתו. אני לא באה ומאשימה אותו, אני פשוט ממורמרת לנוכח האמת שהתפוצצה לי בפנים, בלי קשר לפן האישי, אלא למה שחשבתי שהיה קהילת מעריצי מייקל ג'קסון, לדעתי השם של הקהילה ואופיה האמיתי היו שונים, וחבל
.

ilovem

New member
אני מסכימה איתך בחלק מהדברים

ואת צודקת, לא ראיתי הרבה מכל הנושא הזה מהזווית שאת מעלה, אבל לשבת ולהתמרמר לא יעזור עכשיו, השאלה מאיפה מתקדמים מפה והלאה. וכמו שאמרתי, אפשר לעבור לצד הטכני ולארגן, או להתמרמר מעל דפי הפורום, וכיוון שאת בנאדם ריאלי ורציונלי (GIVE OR TAKE
) ניסתי לפנות לצד הזה, כי שתינו יודעות שלהתחיל לפתוח את כל העבר מעל דפי הרשת בטח לא ישנה אותו.

lovemichael

New member
וואו,את כל כך אכפתית!!!!../images/Emo12.gif

אממ ג'ן,את לא יכולה לכעוס על 10 אנשים שהם לא 50 איש....ואני לא חושבת שבגלל שאני לא יגיע למפגש זה או אחר יש לך את הזכות להגיד לי ש"לא אכפת לי ממייקל". תתפלאי אבל יש מליוני אנשים שלא באים למפגשים של מועדון המעריצים הישראלי של מייקל ג'קסון ואכפת להם ממנו מאוד!!! את רוצה לעזור למועדון,וזה סבבה תאמיני לי שגם אני אשמח לראותו פורח ואני יכולה להבטיח לך שאם יהיה מפגש אני הראשונה שתגיע ותפגין נוכחות. לצערינו על המועדון שלנו עוברים ימים קשים,כמו לכל מועדון יש תקופות בהן הוא לא משגשג כיון שמייקל לא משהו מפרסם דברים,דיי משעמם באיזור המייקלי כרגע ועל כן אין סיבה משמעותית להיכנס הרבה לפורום וכאלה,בייחוד שעל כל תגובה שנכתבת קופצים עליך אנשים עם שעון טיפשי ותגובה מפגרת.... לקנאות בפורום מדונה זה לא רעיון חכם,להפך אני ממש גאה בהם!! ומאלחת להם את כל ההנאה בעולם במסיבה הזאת. אגב,לגבי רואי והתפוררות המועדון. צר לי להודיע לך שהמועדון היקר שלנו החל להתפורר הרבההההה זמן לפני עזיבת רואי,לא יודעת אם היית פה אבל כמה מפגשים טובים לפני הג'י ספוט האחרון כבר לא הייתה היענות וכמה גם בוטלו. ואם את חושבת ש"כת המיכאלים המישחיים" או איך שלא תקראי לזה מושך לפה אנשים,רק תדעי שזה מרתיע, וצבי אמר שהבעיה היא בערך 20,30 קוראים קבועים שהיו כאן במהלך ה3 השנים האחרונות ופתאום נעלמו...אני לא חושבת שרואי הוא זה שגרם להם לעזוב,תתפלאי,גורמים אחרים שהורסים את הפורום עם פנאטיות יתר (ויוסי,אתה יודע בדיוק עד כמה אני פנאטית וכמה אני ואתה עושים שיחות של שעות אבל זה,זה פשוט מגעיל!) אתם רציניים? האנקונדה הקדושה?! מה הולך איתכם?? מי כמו איריס,ושרונה ויוסי ובזמנו גם אורית ידעו כמה כתבתי בפורום,אני פשוט לא יכולה להאמין שהפורום שהייתי תקועה בו שעות הפך לפורום שלהיכנס אליו זה מטרד....זה פשוט עצוב. ואל תגיבו לי עכשיו בתגובות כמו " לא נעים לך אל תיכנסי" או "השעון מתקתק עלייך" כי בתכל'ס אכפת לי מהפורום הזה וממייקל וזאת הסיבה היחידה שאני כותבת את כל זה. מקווה שתפנימו את זה....

aMJel

New member
אף אחד לא ביקש ממך להפאוך למשיחית

וזכותינו המלאה לדסקס על הכת שלנו היכן שרק נרצה. ואם את חושבת שזה מגעיל ושזה מה שמרחיק מעריצים אז זו טעות מרה, הכת שלנו הוקמה בערך לפני 3 חודשים ואולי רק לפני חודשיים התחלנו לכתוב על זה בפורום ולא נראה לי שעדלפני 3 חודשים או חודשיים הפורום היה משגשג. הוא לעולם לא היה מקום אידיאלי למעריצים, אולי אז לפני 4 שנים, אבל בשנתיים האחרונות ממש לא. האנקונדה הקדושה שמאנקונדה קדושה, אני מעולם לא אמרתי שהאנקונדה של מייקל קדושה ולא כתבתי את זה תחת הודעה מפי כת המיכאלים, אולי ג'ן או שרונה כתבו את זה וזו זכותם המלאה, הארכיון מלא בהודעות גישדור של בנות שחרמניות למייקל על התחת או "התפוחים" (XD) ואם את חושבת שאנחנו הקמנו כת במסטיק עגול צבע מאכל -224 אז יש לך טעות ואת מוזמנת להינכס ללינק בחתימתי ולהשכיל. יש עוד הרבה לכתוב אך אין לי כוח. סה טו

lovemichael

New member
לא אמרתי שאתה אמרת על האנקונדה,אבל באמת

יוסי,כת?!?! ובנוסף,הרשה לי להזכיר לך שריבים עם ג'ן בנוגע לגועל שהיא הביאה איתה התחילו הרבה יותר,ופעם הפורום נגע רק למייקל ולא למשולשים וכתות. בשביל זה הייתה הקומונה והפורום נשאר נורמלי לאלה שבאמת ובתמים רצו להתעדכן ולהכיר אנשים שחשים באותה אהבה למייקל כמוהם. ההתנהגות כלפי תמונות של מייקל והודעות על מייקל זה חולני! הוא בן אדם! נכון הוא מוכשר ברמות ויוסי,מי כמוך יודע מה אני חושבת עליו. אבל היי הגזמתםםםםםם תעצרו שניה אחת ותקראו כמה הודעות...אולי תבינו.

aMJel

New member
סליחה? את מעיזה לבקר אותי על הדיעות שלי?

או על האמונה שלי? כמו שאני לא מבקר אותך על האמונה שלך באלוהים\ישו\מוחמד\בודהה\לא משנה מי- אני מצפה ממך או לא מצפה אלא דורש ופה אני מדבר גם בשם כל המיכאלים המשיחיים (וגם אם אנחנו 3-4 אנשים או מאה, זה לא משנה). את באה כביכול מעמדה של רצינות והגיון אבל צר לי להגיד לך מותק ולגרום לך להבין שהכת שלנו היא מוצדקת ומבוססת לא פחות ממשה שקרע את הים לשניים או ישו שהלך על המים. אחת מהם שהכי קלה להבנה והכי ברורה ומוחשית : מייקל ג'קסון הוא לא בן אדם הוא בעצם יישות\הגילגול של המלאך מיכאל בגוף פיזי אנושי, בשר ודם. ואם את לא מקבלת את זה סימן שאת לא מסוגלת לראות, וזו מגבלה לדעתי, אצלינו המיכאלים המשיחיים, זהו יתרון! אני מקווה שהייתי ברור.

VAMPhantom

New member
מזאת אומרת:"מעיזה"?!

מגיע לכל אחת ואחד מהאחרים מכם "להעיז" לבקר אותכם! בדיוק כפי שיוצא לכם לא פעם לבקר ת'אחרים...

aMJel

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואוווו אתה פיקחחחחחחחחחחחח!!!יכניסו את הIQ שלך למוח של תולעת היא תלך אחורה! נראה מה תגיד שיתחילו לבקר אנשים שחשים שהם ערפדים. בכלל לא פסיכודלי ולא, אל תנסה לספר בדיחות ותנסה להצחיק אותנו ולהתחלק מזה באלגנטיות כי לא תצליח. מאוואהההה!!!!!!!!

VAMPhantom

New member
איך נהוג אצלכם להגיב?! פחחחחחחא!../images/Emo6.gif

חייב לציין, שאחלה תמונה!

למעלה