וואו,את כל כך אכפתית!!!!../images/Emo12.gif
אממ ג'ן,את לא יכולה לכעוס על 10 אנשים שהם לא 50 איש....ואני לא חושבת שבגלל שאני לא יגיע למפגש זה או אחר יש לך את הזכות להגיד לי ש"לא אכפת לי ממייקל". תתפלאי אבל יש מליוני אנשים שלא באים למפגשים של מועדון המעריצים הישראלי של מייקל ג'קסון ואכפת להם ממנו מאוד!!! את רוצה לעזור למועדון,וזה סבבה תאמיני לי שגם אני אשמח לראותו פורח ואני יכולה להבטיח לך שאם יהיה מפגש אני הראשונה שתגיע ותפגין נוכחות. לצערינו על המועדון שלנו עוברים ימים קשים,כמו לכל מועדון יש תקופות בהן הוא לא משגשג כיון שמייקל לא משהו מפרסם דברים,דיי משעמם באיזור המייקלי כרגע ועל כן אין סיבה משמעותית להיכנס הרבה לפורום וכאלה,בייחוד שעל כל תגובה שנכתבת קופצים עליך אנשים עם שעון טיפשי ותגובה מפגרת.... לקנאות בפורום מדונה זה לא רעיון חכם,להפך אני ממש גאה בהם!! ומאלחת להם את כל ההנאה בעולם במסיבה הזאת. אגב,לגבי רואי והתפוררות המועדון. צר לי להודיע לך שהמועדון היקר שלנו החל להתפורר הרבההההה זמן לפני עזיבת רואי,לא יודעת אם היית פה אבל כמה מפגשים טובים לפני הג'י ספוט האחרון כבר לא הייתה היענות וכמה גם בוטלו. ואם את חושבת ש"כת המיכאלים המישחיים" או איך שלא תקראי לזה מושך לפה אנשים,רק תדעי שזה מרתיע, וצבי אמר שהבעיה היא בערך 20,30 קוראים קבועים שהיו כאן במהלך ה3 השנים האחרונות ופתאום נעלמו...אני לא חושבת שרואי הוא זה שגרם להם לעזוב,תתפלאי,גורמים אחרים שהורסים את הפורום עם פנאטיות יתר (ויוסי,אתה יודע בדיוק עד כמה אני פנאטית וכמה אני ואתה עושים שיחות של שעות אבל זה,זה פשוט מגעיל!) אתם רציניים? האנקונדה הקדושה?! מה הולך איתכם?? מי כמו איריס,ושרונה ויוסי ובזמנו גם אורית ידעו כמה כתבתי בפורום,אני פשוט לא יכולה להאמין שהפורום שהייתי תקועה בו שעות הפך לפורום שלהיכנס אליו זה מטרד....זה פשוט עצוב. ואל תגיבו לי עכשיו בתגובות כמו " לא נעים לך אל תיכנסי" או "השעון מתקתק עלייך" כי בתכל'ס אכפת לי מהפורום הזה וממייקל וזאת הסיבה היחידה שאני כותבת את כל זה. מקווה שתפנימו את זה....