אורח בפורום

רשף כשף

New member
תודה גריני../images/Emo140.gif

על מנת שארגיש בנוח להפנות שאלות למדריכים רוחניים למיניהם, אשמח לדעת מיהם המדריכים האלו טרם שאני פונה אליהם בשאלות... אחרי הכל, מן הנימוס להציג את עצמך בפני האדם (ישות) שמולך בטרם באים בדרישות
בנוסף, ייתכן ותשובותיו של מנחם לא יספקו אותי ואעדיף לחפש את תשובותי במקומות אחרים. אחרי נסיוני (הלא רב) מול מתקשרים שונים נעשיתי ספקנית בנוגע למקורות המידע המגיעים אלינו בדרכים כאלו או אחרות. מבלי לפגוע באף אחד, לא כל מקור מידע הוא חיובי עבורי כפי שהוא חיובי עבור מישהו אחר...

רשף כשף

New member
בהמשך להמשך...

מפנה גם שאלה למדריכי האור: מדריכי האור- מי אתם ומהי מטרתכם? אשמח לקבל מידע על פועלכם, ודרך פעילותכם. ואם בגוון מעט אישי יותר: מהם השמות בהם אתם נוהגים להציג עצמכם, על מנת שאוכל לחוש אתכם ואת האנרגיה שאתם מביאים עימכם. כל טוב, רשף

תשובה לרשף כשף

שלום לך, אנא קראי את המבוא לתקשור של היום (בכותרת: "ערב טוב למשתתפי הפורום") ומן הסתם תקבלי תשובות למרבית השאלות שהפנית אלי אישית. המשיכי לסמוך על האינטואיציה שלך - זו הביקורת הטובה ביותר. ברכותי לך. ותשובת המדריכים אליך: שלום רב, אנו מדריכים להתפתחות רוחנית. ידע רחב יותר בענין קבוצות מדריכים אינו מתאים לרמת תקשור זאת, כמו גם שמות שהתאמתם היא בדרך-כלל למתקשר או לקבוצה. חשוב לסנן ולבדוק היטוב, כפי שאת עושה. אנו שולחים אור ואהבה.

matal girl

New member
../images/Emo41.gif למנחם ולמדריכי האור

אשמח להבין באמצעותכם- בחודשיים האחרונים אני נמצאת במצב של עירנות מלאה במשך כל שעות היום. לא זקוקה לשינה בלילה. יש לי תחושה שאני על אדרנלין גבוה. כשאני עוצמת עיניים אני חולמת ברצף חלומות רבים עמוסים במידע בשעת תקשור אני חשה בתוכי כדור שעולה במהירות ומטפס מהבטן אל הלב. זה קורה שניות ספורות. בנוסף, כל הזמן מלטפים אותי בפנים, רגליים, יד. לפעמים מרפרפים לי על הגוף כמו נגיעות פרפר. לפעמים נוגעים בי במותניים. כשאני שואלת -מי זה? לא מקבלת תשובות. מרגישה מוטרדת מכך. האם המדריך הרוחני שלי מדבר אלי ואני לא באותו ערוץ איתו? האם יתכן כי המדריך הרוחני שלי מכיר אותי כשהיה ארצי? האם זהו קרוב\ת משפחה? מה הייעוד העיקרי שלי בהכוונה הרוחנית?( פתרון חלומות או קלפי טארוט) תודה על הסיוע.
ממני, ילדה מטאלית אמיתית

תשובה למטאל גירל

שלום רב, מדריך שלך יודע ודאי באיזה ערוץ לדבר איתך וללא ספק ההרגשה לא תהיה של טירדה, אלא להיפך - אהבה. מדריך יכול להיות מישהו שהכרת. זו תשובה שאולי תקבלי כאשר תתקשרי אותו. חשוב בכל מקרים של קליטת אנרגיה מוגברת להישאר על האדמה. זהו כלל בל-יעבור. חפשי את האיזון. התפתחות רוחנית יכולה להיות בכיוונים רבים גם כאלו שאת קוראת ייעוד. אנו שולחים אור ואהבה.

אנא לי

New member
מנחם, ערב טוב ../images/Emo20.gif וגם לך גריני

פגשתי אותך בפורום חלומות
והארת את פניי ואת תמונת חיי , בהמלצתך ושוב הרבה תודה. ועכשיו שאלות למנחם לפני כשנה לערך, הצטרפתי לקבוצה ללימוד רייקי , בחוג עצמו היו כל מיני נגיעות במדיטציות, דימיון מודרך, ראיית הילות, פרחי בך ועוד כל מיני בהתפתחות המודעות העצמית וכמובן רייקי. במהלך המפגשים, תוך כדי המדיטציה או דמיון מודרך, פעם ראשונה בחיי פגשתי בדמות, (שלדעתי זה המדריך) זכרתי את הפרצוף ממש ובהמשך כל הזמן ניסתי להיזכר מאיפה אני מכירה את הפרצוף והעיניים בפרט , בקיצור אחרי זמן מה התבאר לי שזו דמות משולבת בין אבי ז"ל לסבי ז"ל שאינם בין החיים. היתכן ??? שאלה שניה, במהלך החוג..... ביום שישי אחד, נרדמתי לי על הספה בסלון שממול יש חלון גדול, המשקיף לשטח פתוח והררי. המוזר זה שאני לא יכולה לקרוא לזה חלום. אני חשה שאני בחלום, פיזית אני לא מסוגלת לנוע או לחוש ואני ערה לגמרי עם עיניים עצומות. אני מרגישה ש- 2-3 אנשים קטנים נוגעים לי בקרסול או יותר נכון עקב הרגיל הימנית, כאילו עורכים לי ניתוח ובידיהם כאילו משתילים שם משהו ובודקים את רגלי. ואני לא הייתי מסוגלת להגיב, להתנגד וידעתי שאני יכולה לקום רק שהם ילכו וגם ידעתי שהם נינכסו ויצאו דרך החלום הגדול שנדרמתי מולו ולא דרך הדלת, אני מתביישת לומר נראו לי אנשים קטנים כפות ידיים קטנות יענו חייזרים. כשהבנתי שהם הלכו, אז הרשתי לעצמי לקום , הסתכלתי סביבי ובדקתי את הרגל לא נראה שום סימן, רק חשתי איזה שהיא תחושה ברגל שאני לא יכולה להסביר מהיא. חלפו מאז כמה חודשים, האמת שאני מצפה להם שוב , זה נראה לי חיובי... האם אתה יכול לומר לי , מה היתה מטרתם והאם היא יכולה להיות שלילית ? אני מקווה שזה לא ארוך מידי, תודה

הייתי שם.

למה שאת חווית קוראים "מכשפה" למיטב ידיעתי .. אני לא מבין בזה כל כך .. אז עדיף שתשאלי יותר בפורום חלומות צלולים. אבל עקרונית זה מצב שבו את עם רגל אחת בחלום ורגל אחת במציאות. וכשאת בחלום יש מה שנקרא שיתוק שינה .. כדי שלא תבצעי פעולות שאת עושה בחלום גם במציאות, אז הגוף משתק את עצמו כמנגנון הגנה. שקורים דברים כאלה בד"כ רואים דברים מאוד מפחידים. כמו אנשים שעומדים בחדר ומסתכלים עליך, או דלתות נתרקות בבית וכו' וכל זה שאת משותקת ולא יכולה לזוז. כשאני הייתי במצב שלך אני לא ידעתי על זה כלום, חשבתי הכל אמיתי .. וזה קרה בתדירויות די גבוהות .. עד שנכנסתי לפורום חלומות צלולים .. חקרתי קצת את העניין והגעתי לדברים מדהימים. אני ממליץ גם לך .. הדבר הכי מפחיד שקרה לי זה שישנתי עם הגב לחלון .. ולא יכולתי לזוז .. וראיתי מלא אור שבא מהחלון ויד של חייזר מונחת עליי .. ולא יכולתי לזוז אפילו טיפה.

avital24

New member
שאלה נוספת קטנה

אני מתלבטת לגבי לימודים גבוהים בטכניון במשהו ממוחשב או בשערי משפט במשפטים (עו"ד) נראה לי שבכוונה האלוהים שלי ובעקבות מה שעברתי יותר מתאים לי משפטים , הרצון שלי מתנדנד אני אשמח לקבל תשובה אם יש דרך לדעת איזה תחום הכי מתאים לי ואם כדאי לי לבחור במשפטים בשביל לקדם את חיי ואת כוונתי האלוהית. בתודה אביטל

תשובה נוספת לאביטל

שלום רב, רק את - היא התשובה שכל הדרכה ישירה תוכל לתת לך. כאן נובע הענין של הרשות והבחירה. שימי לב לאפשרות של רמזים שלך בלבד, בדרכים שונות. אנו שולחים אור ואהבה.

גריני

New member
../images/Emo26.gif הערה לסדר (לפינקי ולכולם)

השרשור הזה מיועד לשאלות אותן יעביר האורח שלנו - מנחם דייך - אל מדריכיו. התשובות שתתקבלנה מחר בערב הן תשובות מתוקשרות, כלומר דברי ההדרכה הרוחנית המלווה את מנחם. אנא, הימנעו מתגובות אישיות (במתכונת שאנחנו רגילים לכך בפורום). במידה ויש לכם הערה, או משהו להגיד למישהו שכתב כאן שאלה - אנא פיתחו שרשור נפרד והגיבו שם.

תשובה לאנא לי

שלום רב, קיימים סוגי תקשור ברמות תקשור שונות וקיימים מצבי מודעות ברמות שונות. החשוב מכל הוא להישאר מאוזנים. התפתחות רוחנית לעיתים מעלה אותך בשלבי אנרגיה וכשזה לא מבוקר זה יכול להיות מהיר קצת ויוצר מצבים שונים של מודעות. הרשי לעצמך להקשיב, לשים לב למה שאת קולטת אך הישארי צמודה לאדמה כדי לא לאבד את האיזון. מעל לכל אל לך לחשוש מהתפתחות רוחנית בתנאים אלה. אנו שולחים אור ואהבה.

שלום לך מנחם.

הסיפור שלי טיפה ארוך, אני אספר בקצרה .. עד כמה שאפשר. קראתי על חלומות צלולים, איך אפשר להיות מודע לחלום ולשלוט בחלום. הגעתי לרמה די גבוהה שאני שולט בהרבה מאוד חלומות. המשותף לכל החלומות היה שאת כולם אני מתחיל מהמיטה ... כאילו שאני מתעורר במציאות. בפעם הראשונה שזה קרה לי התעוררתי במיטה .. שכבתי קצת וחשבתי והסתכלתי על הריצפה עד שקלטתי שהיד שלי (שבמקרה הוצאתי אותה מהמיטה) לא נופלת לריצפה .. ובעצם אין כוח משיכה .. זה היה מוזר .. ואז גיליתי שאני בעצם בתוך חלום .. התעופפתי לי קצת בחדר להנעתי והתעוררתי .. הייתה ממש הרגשה כאילו שזה לא היה חלום, כאילו שאני יצאתי מהגוף שלי ואז הבנתי שבפעמים הבאות שזה יקרה לי .. כדאי לי לצאת מהחדר שלי .. מכיוון שבחדר אין לי כל כך מה לעשות בחלומות. ואז הייתה שרשרת של חלומות כאלה .. שבכולם אני לא מצליח לצאת מהחדר. בפעם הראשונה יצאתי דרך הדלת .. ואז הופיעה לה עוד דלת .. בחלום אחר החלטתי שאני יוצא מהחלון .. אז שניסיתי לפתוח את החלון הידיים היו כבדות לי מדי ולא הצלחתי להרים אותן .. באחר פתחתי את החלון והאצבעות שלי נבלעו בתוך הידית. בשלב מסויים זה תיסכל :) בחלום האחרון שהיה לי (לפני שבוע) הייתה הרגשה מציאותית לחלוטין ישבתי על המיטה שלי וניסיתי לחשוב אם זה מציאות או חלום .. ניסיתי לעוף בחדר ולא הצלחתי .. ככה שהייתי בטוח שזה מציאותי, ואז ניסיתי לפתוח את החלון .. והופיע לו עוד חלון אבל מרוב צלילות גבוהה ובטחון עצמי לא התעוררתי ובניסיון השני שלי הצלחתי לפתוח את החלון .. רציתי לעוף מהחלון .. פחדתי כי זה היה אמיתי לחלוטין אבל בסוף קפצתי ועפתי והיה חלום מאוד ארוך .. לא ממש משנה מה היה בו .. אבל לקראת הסוף ראיתי ילדה בת 16-18 ואני זוכר בדיוק איך היא נראית ואני לא מכיר אותה. אני זוכר אותה בפרטי פרטים שזה מפחיד. מאז שראיתי אותה אני חושב על זה 24 שעות ביממה, ואפילו לא ישן בלילות. אתמול שוב חלמתי חלום אחרי מס' לילות שלא נרדמתי בהם מרוב מחשבות על הנושא .. הפעם לא ששלטתי בו .. וגם בחלום הזה הופיע אישה זקנה שאני זוכר אותה בפרטי פרטים, ממש מציאותית. בהתחלה חשדתי שזאת אחות של סבתא שלי שנפטרה לפני 3 שנים אבל אז הסתכלתי עליה טוב וקלטתי שזאת לא היא .. ואני לא מכיר אותה. קמתי בבהלה מטורפת .. ואני עדיין מבוהל. השאלות: מי הן אותן דמויות מציאותיות שמופיעות לי בחלומות ? האם אתה חושב שאני באמת יוצא מהגוף שלי ? אם כן, מה אתה חושב שאני צריך לעשות כשזה קורה לי ?

ניסיתי לקצר כמה שיותר ../images/Emo4.gif

אבל הנושא הזה באמת חשוב לי. אודה לך אם תתן דעתך בנושא.

תשובה לפינקי

שלום רב, קיימות צורות מודעוּת שונות. גם ריחוף של יציאה מהגוף היא צורת מודעות וכך כל חלום. מילת המפתח לכל הפעילויות הללו הוא איזון ושוב איזון. כאשר צורות מודעות שונות יוצרות פחדים או הרגשה לא נוחה המשמעות היא עלייה באנרגיה ללא איזון. זה יכול להית בעיה ברמה הפיזית. חוויה של ריחוף יכולה להביא למיפגשים וכאשר אין הכנה מוקדמת זה יכול להיות מפחיד. אם כן, כמו בכל התפתחות רוחנית - להישאר על האדמה ולהמשיך בהתפתחות בהדרגה. לעיתים כדאי אף להפסיק לזמן מה או להיעזר. אנו שולחים אור ואהבה.

../images/Emo42.gif היי מנחם ../images/Emo42.gif

רציתי לשאול אותך מהי לדעתך הדרך הכי טובה להתקרב לבורא עולם - אלוהים?

תשובה ליוגב

שלום רב בשאלה טמונה דרך תפיסה שיכולה להיות אישית והיא מניחה הנחות מוקדמות. אין אנרגיה מספקת להשיב על שאלה זו. אנו שולחים אור ואהבה

F650

New member
../images/Emo41.gif שאלה למנחם

מה בדבר משאלת מוות שקיימת מספר שנים טובות. עד היום "יד נעלמה" פשוט חיבלה בתכניות. לאחרונה נדמה שאותה היד "נרדמה בשמירה". תודה .

תשובה ל- F650

שלום רב יש צורך להציג תשתית של אנרגיה מתאימה לשאלות. בשאלה הזאת יש חסימות ועל כן נדרשת אנרגיה רבה, להשיב עליה במתכונת זו. אנו שולחים אור ואהבה
שאלת הבהרה של המתקשר: מהי שאלה עם חסימה? והתשובה: שאלה עם חסימות היא כזו שנשאלת או בחוסר תום לב או מתוך חסימה רגשית חזקה. לסוג כזה של שאלות, יש צורך באנרגיה רבה הרבה יותר ולעיתים רק במתכונת אישית.

למעלה