מנחם, ערב טוב ../images/Emo20.gif וגם לך גריני
פגשתי אותך בפורום חלומות
והארת את פניי ואת תמונת חיי , בהמלצתך ושוב הרבה תודה. ועכשיו שאלות למנחם לפני כשנה לערך, הצטרפתי לקבוצה ללימוד רייקי , בחוג עצמו היו כל מיני נגיעות במדיטציות, דימיון מודרך, ראיית הילות, פרחי בך ועוד כל מיני בהתפתחות המודעות העצמית וכמובן רייקי. במהלך המפגשים, תוך כדי המדיטציה או דמיון מודרך, פעם ראשונה בחיי פגשתי בדמות, (שלדעתי זה המדריך) זכרתי את הפרצוף ממש ובהמשך כל הזמן ניסתי להיזכר מאיפה אני מכירה את הפרצוף והעיניים בפרט , בקיצור אחרי זמן מה התבאר לי שזו דמות משולבת בין אבי ז"ל לסבי ז"ל שאינם בין החיים. היתכן ??? שאלה שניה, במהלך החוג..... ביום שישי אחד, נרדמתי לי על הספה בסלון שממול יש חלון גדול, המשקיף לשטח פתוח והררי. המוזר זה שאני לא יכולה לקרוא לזה חלום. אני חשה שאני בחלום, פיזית אני לא מסוגלת לנוע או לחוש ואני ערה לגמרי עם עיניים עצומות. אני מרגישה ש- 2-3 אנשים קטנים נוגעים לי בקרסול או יותר נכון עקב הרגיל הימנית, כאילו עורכים לי ניתוח ובידיהם כאילו משתילים שם משהו ובודקים את רגלי. ואני לא הייתי מסוגלת להגיב, להתנגד וידעתי שאני יכולה לקום רק שהם ילכו וגם ידעתי שהם נינכסו ויצאו דרך החלום הגדול שנדרמתי מולו ולא דרך הדלת, אני מתביישת לומר נראו לי אנשים קטנים כפות ידיים קטנות יענו חייזרים. כשהבנתי שהם הלכו, אז הרשתי לעצמי לקום , הסתכלתי סביבי ובדקתי את הרגל לא נראה שום סימן, רק חשתי איזה שהיא תחושה ברגל שאני לא יכולה להסביר מהיא. חלפו מאז כמה חודשים, האמת שאני מצפה להם שוב , זה נראה לי חיובי... האם אתה יכול לומר לי , מה היתה מטרתם והאם היא יכולה להיות שלילית ? אני מקווה שזה לא ארוך מידי, תודה