אורח בפורום

תשובה ללילך3

שלום רב ייעוד הוא משהו שאת צריכה לגלות בתוכך. הדרך שבה את הולכת היא ההתנסות שלך. את הדרך צריך לעבור האדם עצמו. לעיתים בהתפתחות רוחנית ניתן לקבל עזרה. אנו שולחים אור ואהבה

למנחם ולמדריכי האור, ולגריני../images/Emo39.gif

אני מעוניינת לדעת לגבי מצבי הכלכלי, האם ישתפר ואם יש משהו שאוכל לעשות בנדון, וכן לגבי זוגיות בחיי. המון תודה לכם
דבורה.

גב

New member
שלום מנחם ומדריכי האור../images/Emo24.gif

תודה לך ולמדריכי האור על הנכונות לענות על השאלות: אני מסיימת במאי 2005 מסלול מסויים בחיי שאני יודעת כבר עכשיו שאיני מתכוונת להמשיך בו. לגבי ההמשך - הכל פתוח. אין לי כרגע תוכניות ממשיות. שאלתי היא - האם יש כיוון מסויים המתאים לי יותר. וגם, האם נכון לי לדעתכם להמשיך בכיוון שהוא רוחני-הוליסטי נטו? ודבר נוסף - כיצד יהיה נכון בשבילי להתחיל לפעול באותו הכיוון? מודה מראש לך ולמדריכי האור

תשובה לגב

שלום רב הדרך שאת עוברת היא ההתנסות או ההתנסויות שאת בחרת וזה ממשיך להיות בחירה שלך. יש לך מלאך שומר וישויות שניתן לפנות אליהם ותקבלי ודאי תשובות בדרך של חלום או דרך אחרת. חשוב הוא במצבך לפנות ולשאול. אל לך להתייאש גם אם התשובות אינן מגיעות מהר כל-כך. דרוש לכך תמהיל מסוים ורמת אנרגיה מסוימת, אך חשוב לנסות כיון שאינך יודעת כיום מתי התמהיל מתאים. אנו שולחים אור ואהבה.

אם אפשרי עוד שאלה -

בנושא ההתפתחות הרוחנית - הייתי רוצה לדעת אם כל מה שאני חשה ומקבלת - האם אלו מסרים ותקשור מהמדריך שלי?

תשובה לדבורה

שלום רב כל שאת חשה ומקבלת הם ודאי מסרים. היי פתוחה הניחי לעצמך לקבל בשלווה. בשלב מסויים ודאי ייוודע לך מהי הקירבה שבה נעשים מסרים אלו. נדרשת אנרגית סף מסוימת וגם תמהיל מתאים. גם סבלנות כמובן. אנו שולחים אור ואהבה

תשובה לדבורה

שלום רב תקשור והדרכה אינם ניבוי. הדרך שבה את הולכת היא התנסות שקבעת לעצמך וכך גם כל שתחליטי בהמשך. יש לזכור תמיד ישנה הבחירה אך תמיד תמיד של האדם עצמו. לעיתים ניתן להיעזר או לקבל רמזים, נסי לעשות זאת. אנו שולחים אור ואהבה.

כרמל 1

New member
אני לא בפורום אבל יש לי שאלה ../images/Emo45.gif

איך זה שאחרי 2 מליון שנה של קיום בני-האדם, עדיין רובם מאמינים ביהוה? חשבתי שאנשים אמורים להתחיל להיעזר בהיגיון לפתור בעיות ולא פשוט להמשיך עם מה שקיבלו בלי לחשוב אם זה בכלל נכון.. תודה.

תשובה לכרמל 1

שלום רב הכינוי שהשתמשת בו מן הסתם משתנה בדתות שונות. כאשר רבים מפעילים אנרגיה בכיוון מסוים, היא גוברת ומתחזקת. שאלתך חסומה. אנו שולחים אור ואהבה. (הסבר על "שאלה חסומה" תוכל למצוא בתשובה שניתנה ל- F650)

כרמל 1

New member
אני מבין...

אני רק יגיד בהצלחה לכולכם בחיים והכל. שום דבר חוץ מזה..

ש ו נ י

New member
העלן מנחם

אז ככה, נתקעו לי החיים לגמרי בכל התחומים מקצועי, כלכלי, אישי, רומנטי, הגשמה עצמית, רוחנית (?) לא יודעת איך להמשיך איזה כיוונים לבחור למה ככה נתקעתי מה נהיה לי ואיזו עגבנייה לי ולמה האנרגיה והאמביציה שלי ברצפה כל הזמן ולא שאני רואה עתיד שחור, אני פשוט לא רואה עתיד בכלל (לא בקטע של דכאון, אלא סתם, בכללי כזה)
ו... לא יודעת בדיוק מה שואלים ואיך שואלים, אבל זה מה שאני רוצה לדעת

ש ו נ י

New member
אה, עוד דבר שהזכירו לי פה

אם בעבר הייתי מקבלת מסרים (אין לי מושג אגב מי היו אותן ישויות וממי אני מקבלת המסרים, כלומר דרך מי מה) ולא הצלחתי להשתמש בזה לטובה, וזה פגע בי, ולא הייתי מצליחה לברור חזיונות האמת מאלו שהיו שקר וחסמתי את כל העסק עד כמה שאני יכולה ובעצם אני חושבת שאם יש לבנאדם כזה דבר אז צריך להשתמש בזה למשהו טוב, אז איך משתמשים בזה לטוב שזה לא יפגע בי אלא יועיל ויהיה רק אמת וישרת אותי ואחרים?... תודה

תשובה לשוני

שלום רב איזון היא המילה לגבייך. יש בך האנרגיות המאפשרות לראות יותר מן הנגלה לעין אך אינך פתוחה מספיק בשל חסימות אותן יצרת בעצמך. נסי להתבונן לתוכך פנימה אולי בדרכים שאתם קוראים מדיטציה וקחי לך את האנרגיות שיש בך כדי לבחור איך להמשיך. שאפי לטוב, חישבי טוב. אנו שולחים אור ואהבה

שאלה לקבוצת מדריכי אור

תודה על עזרתכם ותודה למנחם. שאלתי הראשונה היא בנאלית ביותר והיא עוסקת בחיי האהבה - האם זה יקרה, מתי, עם מי? השאלה השנייה אולי, בעצם, יותר חשובה - האם יש לכם משהו אישי להגיד לי? שוב, המון תודה.

תשובה לאלכס

שלום רב לשאלתך האישית נאמר יש פוטנציאל של אנרגיות שטרם ניצלת. מצא את הדרך הנכונה לך להפעיל אותן ומאליה תגיע לתשובות האחרות. אנו שולחים אור ואהבה.

למעלה