אורח בפורום

../images/Emo41.gifלסיכום הערב:

אני מודה לכל הפונים. לצערי, לא ניתן עכשיו לענות לשאלות נוספות. לבקשת מנהלת הפורום - אעביר תשובות המדריכים לשאלות שנרשמו כאן עד לשעה 21:30 - שהיא השעה שנקבעה מראש לסיום המפגש. ברכותי לכולכם. להבהרת המושגים "איזון" ו"להישאר על האדמה", להלן תשובת המדריכים: התפתחות רוחנית מעלה באנרגיה ויכולה לעיתים להגיע למצבים של חוסר שליטה . כלומר אנרגיה צריך לאזן ע"י השקעתה בגופים, כלומר לעיתים להניח לזמן לעשות את שלו ולפעול תוך השגחה עצמית רבה. לדאוג להישאר על האדמה הוא מושג המשתמע מכך ופירושו שגם כאשר האנרגיה גבוהה ומסחררת להבין שאתם בני אדם. עלייה שאינה מאוזנת יכולה להיות מסוכנת ועל כן חזרנו והדגשנו זאת ככל הנדרש. אנו שולחים אור ואהבה

matal girl

New member
תודה רבה למנחם ומדריכי האור../images/Emo13.gif

ולגריני היקרה שיזמה את האירוח

לונושקה

New member
שלום מנחם ומדריכי האור

אני לא יודעת אם אתם עדיין פה,אבל כמו בשאלה שנשאלה מקודם אני בת 16 ולפעמים אני שומעת קול של מישהו קורא לי וזה נשמע כמו קול של מישהו מהמשפחה שלי,סבתא שלי מצד אמא או אמא שלי,והקול נשמע בבירור,וכשאני מגיעה אל אחד החדרים ושואלת אם מישהו קרא לי,עונים לי בתשובה שלילית,לעיתים זה מוזר מאוד. שאלה שניה,לפעמים אני מרגישה שאני לא לבד,כלומר,אני לבד,אבל אני פשוט חושבת או אולי מדמיינת שיש עוד דברים קיימים שנמצאים איתי,אני לא מרגישה בהם בבירור,אבל אני מרגישה שמשהו נמצא פה,אני לא כל כך יודעת להסביר את זה. אני מאוד מתעניינת במיסטיקיה והדברים שמסביב,אבל אני מאוד פוחדת לראות רוחות ודברים כאלה.

גריני

New member
../images/Emo51.gif רבה, מנחם ../images/Emo23.gif

תודה לך ולמדריכי האור, בשמי ובשם חברי הפורום.

למעלה