אורח בפורום

למנחם שלום

אני הגעתי לפרשת דרכים בנוגע לזוגיות שלי אין לי מושג אם להמשיך בזוגיות ולתקן(אם אפשר בכלל) או לקום ולהתגרש אני יודעת שהבחירה היא שלי אבל רציתי לדעת מה המדריכים שלך אומרים על כל אופציה תודה רבה מלאכית צבעונית

מרפאלין

New member
שלום מנחם, אני בסביבות גיל 40,

ויש לי תופעה מוזרה כבר כמה שנים, אני שומעת קול אישה שקורא לי בשמי, אני תמיד שואלת את ילדי, אם הם קראו לי, או את בעלי, והתשובה היא כמובן תמיד שלילית, אני ממש שומעת את שמי ברור, ואני ממש לא מאלה שיש להם קולות וסיפורים בתוך הראש, יש לי תחושה חזקה שאני צריכה לעשות עם זה משהו, מה דעתך? יש בי את כל הכוחות שבעולם, לטפל, לתמוך, ולעזור לאנשים לצאת מתחושות עצובות וקשות, הייתי רוצה לדעת, איך להפוך את זה למשהו יומיומי, ואפילו למקצוע, תודה!

תשובה למרפאלין

שלום רב מה שניתן לעשות הוא בפשטות לעזור לך מעט באנרגיה ויתכן שתחושת הצורך לעשות תגיע לסף המתאים. הגעה לסף כזה תהיה נכונה אם זו התחושה. חשוב להקפיד כאשר מתווספת אנרגיה להישאר על האדמה. נסי לבקש לך חלום או רמזים אחרים. אם תקפידי לאזן - אל לך לחשוש. אנו שולחים אור ואהבה

תשובה למלאכית

שלום רב פרשת דרכים היא בפירוש בחירה ומובן שהיא צריכה לבוא ממך. רכזי את האנרגיות שלך, נסי להעזר במלאך שומר ובקשי לך חלום בנושא שמטריד אותך. ככלל ניתן לעיתים לעזור במשהו, אך לא ניתן לבחור במקומך. נסי להגיע למקום של שקט ושלווה בתוכך ולבחור ממקום זה. אנו שולחים אור ואהבה

אור ה101

New member
למנחם, חשוב מאוד.

מקווה שתוכל לעזור לי. סביבה של הבית גורמת לי להרגיש, כישלון, חוסר כבוד בסיסי. רעע לי בבית רציתי לדעת אם תוכל לאמר לי האם מה שאני כותב זה נכון, אמיתי או שאני מדמיין. כי שאני שואל למה מגיע היחס הזה אמא אומרת שאני מדבר שטויות, ומה יכול לעזור לי להרגע ולהרגיש טוב עם עצמי.

אור ה101

New member
מנחם מצטער

כמו שאתה רואה כתבתי כמה הודעות נראה שזה נובע מפזור הנפש לפעמים אני מרגיש שהנפש שלי מנופצת לרסיסים אולי זה מהבית, כמה שנים כבר לא הולך לי כלום כאילו נעצרו. בלי עבודה, בלי חברים, אני מרגיש בודד בלי אף אחד, רק הפורום הזה הפינה החמה שלי. לא מזמן התחלתי ללמוד ופשוט לא הולך לי אני מאמין שזה נובע מלחץ ומבעיות ביטחון רציתי שתאמר לי מה עלי לעשות. כל פעם אני אוסף את עצמי מחדש ואוזלים לי הכוחות.

tamarta

New member
עת להחליט../images/Emo142.gif

ידוע לי שאני אחראית לבחירות בחיי, אבל אני חשה שאני עומדת בפני צומת דרכים ואולי פשוט הגיעה השעה להחליט ולצמוח, אולם אינני בטוחה בכיוון. יש לי כשרון כתיבה. האם לכתוב? יש לי כשרון לטפל באנשים ובחיות. האם לטפל באנשים? או בחיות? האם יש נתיב שכדאי לי לפסוע בו? האם אני יכולה לקבל חלום שיעזור לי לפתור? האם אוכל לקבל הכוונה כלשהי?

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב

בני בן ה-8 מספר לי שמדי פעם הוא מרגיש שיד קרה נוגעת לו בכתף, ובכל פעם כשהוא מסתובב הוא כמובן לא רואה אף אחד. האם יש יישות שמנסה לתקשר איתו? כיצד אפשר לעזור לו? ולעצמי-הייתי מעוניינת לקבל "טיפים" לתיקשור בכתיבה.

צ ל י ל 8

New member
ועוד אחת קטנה

מה הפוטנציאל הנוכחי שלי בעבודתי היום? האם יש סיכוי שאחליף מקום עבודה בזמן הקרוב?

גב

New member
שאלה בשביל חברה שלא מצליחה

להיכנס לאתר: blackcat2 - שגית שואלת מדוע היא מצליחה לשמוע קולות כשהיא נמצאת על סף בין עירות לשינה, כשהיא שכובה על הגב, וכך בלבד? כמו כן, היא מעוניינת לדעת מה עליה לעשות על מנת למצוא אהבה ולהתחתן. תודה רבה לכם על שאתם מקדישים לה מתשומת ליבכם ומזמנכם.

תשובה לתמר

שלום רב אכן את הבוחרת ואת יכולה לבקש לך כל ששאלת. יש בך אנרגיות גבוהות ויכולות שעוד לא הגעת אליהן. אפשרי במתכונת של הדרכה אולי להרחיב מעבר לאנרגיה המופיעה כאן. בחירה כדאי לעשות ממקום של שלווה, סבלנות, אל לך ליפול ברוחך. אנו שולחים אור ואהבה

../images/Emo41.gif ערב טוב למשתתפי הפורום

התחלתי לתקשר לפני מספר שנים במהלך התפתחות רוחנית. הקבוצה אותה אני מתקשר, היא קבוצת ישויות אור העוזרת לי בהתפתחותי הרוחנית ומעבירה אלי ידע רב בתחומים שונים. עם השנים למדתי לסמוך ללא עוררין על הידע והאינפורמציה שקיבלתי , תוך שגם אני מקיים את הכלל שלימדו אותי מדריכי – לסנן ולבדוק. התשובות המתקבלות הן ברמות האנרגיה הקיימות בזמן התקשור, בתמהילים האנרגטיים ובגורמים רבים נוספים. יש דברים שאינם נענים ברמת תקשור מסויימת אך אוכל לקבל תשובה ברמות תקשור אחרות. חשוב לציין שהתקשור שאנו מקיימים כאן הערב, פתוח בפני כל ורמות האנרגיה תהיינה מותאמות לבל תהיה פגיעה באיש. הערב אקבל תשובות מהמדריכים עבור כל אחד מכם בנפרד בהתאם למה שיתאפשר. לעיתים בתקשורים אישיים או בתקשור חוזר, ניתן להגיע לתשובות רחבות יותר. תשובות המתקבלות בתקשור דורשות זמן "לשקיעתן" ואני מציע לכל אחד להפנים, להטמיע ולבדוק עם עצמו איך הדברים מתאימים לו. תובנות, לעיתים, מגיעות בשלב מאוחר יותר. אני מאחל לכולנו ערב מהנה ופורה ומודה לכל הפונים. בברכה, מנחם

40תפוזית

New member
שלום מנחם,

ברצוני לשאול: 1. לגבי העסק אשר פתחתי לא מזמן, האם הוא יתבסס היטב בשנה הקרובה? 2. לגבי זוגיות... האם סוף סוף אמצא את האחד והיחיד??? מודה לך, תפוזית

רויהלה

New member
ערב טוב מנחם

מקווה שלא איחרתי ושאתה עדיין כאן. שאלה: האם הדרך שבחרתי בחיים שלי היא נכונה?האם אני בשביל הנכון? תודה ומקווה שאקבל תשובה

צ ל י ל 8

New member
שאלה כללית

אתה מרבה לומר לאנשים כאן שצריך וחשוב להישאר על הקרקע. האם תוכל להסביר כיצד?

גריני

New member
../images/Emo26.gifעל "איזון" ו"להישאר על האדמה"

ומושגים נוספים בהם המדריכים שבים ומשתמשים - נקבל הסבר בסוף הערב.

למעלה