דיון קטנטן

Super Alonit

New member
מה שאני חשבתי שנעשה,

זה שנעשה מפגש פורום קסומי באותו יום ונהיה שם משעה הרבה יותר מוקדמת ככה שנתפוס מקום מקדימה בנוסף.

Super Alonit

New member
לא יודעת,

אבל אני מקווה שזה מה שאני אמרתי ככה שלא יהיו לנו ויכוחים על זה. :]

../images/Emo6.gif

קיצר, בערך 200 פעם אמרתי שאנחנו צריכים לבוא מוקדם בשביל השורה הראשונה ואפשר שנעשה מין מפגש פורום כזה כדי שלא ישעמם :]

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifאני בעד! וזה מה שנעשה.../images/Emo3.gif

וחובה עליכם לציית לדבריי כי אני אחראית מפגשים!

lacrimosa girl

New member
כן!! ../images/Emo88.gif

אה, ענבר, אני מקווה שזה ברור לך שאבוא להתנחל אצלך קודם.

danduuu

New member
גם אני חשבתי על זה, אבל הבעיה היא שאין לנו

[אנשים מהצפון] איך להגיע מוקדם =/ אין תחבורה ציבורית בשבת וזה..אלא אם כן אני אשן אצל מישהו לפני זה או משהו כזה..אחרת אין מצב, אני אפילו לא יודעת איך אני אגיע בזמן להופעה
למה הם לא באים להופיע גם בחיפה?!?! אמא שלהם

Blade Of Fire

New member
אין מצב...

אני למשל ארצה להיות כמה שיותר קדימה ויכול לעשות את זה, ואם לא-לדחוף אנשים כדי לעשות את זה

אממ..

אני מניחה שמקדימה ובאמצע זה הכי טוב.אצטרך לדחוף הרבה אנשים כדי להגיע לשם
אה וכמו שמרי אמרה,איך נצליח למצוא אחד השני?
אני מציעה שפשוט נפגש לפני כן בחוץ או משהו ואז נכנס ביחד.

בדנתמ

New member
מקום טוב באמצע ויחסית קדימה

כשאתה ממש נדחף עד הגדר קדימה אז אתה יותר מדיי עסוק בלהיחנק ולקבל הצלפות בפרצוף משיער מזיע של אלפי אנשים... כשאתה לא מספיק קדימה אתה לא רואה כלום ואתה עדיין עלול ליפול קורבן להצלפות אכזריות מאנשים שלא ממש עסוקים בלראות את ההופעה. ליד הרמקול זה סבבה אם אתה רוצה שיורידו לך פרופיל בצבא על בעיות שמיעה או אם אתה חושב שחירש זה הכי אחי... צדדים... הרמקול מסתיר לך... אחורה... למה לעזאזל קנית כרטיס?? אתה תראה, תשמע ותרגיש יותר טוב את החוויה מחבר שיצלם לך את ההופעה... באמצע ויחסית קדימה זה המקום המושלם... כל מי ששם שם בשביל לראות הופעה ולא בשביל למרוח עליך זיעה, אם אתה איש של פוגו אתה תמיד יכול לקחת צעד או שניים אחורה ואם לא אז נהדר אתה פשוט צריך להישאר במקום. החבובים שנחנקים ליד הגדר לא יכולים לעמוד זקוף אז הם לא ממש מסתירים לך ואתה גם לא צריך לשבור את הצוואר כדי להרים את הראש לראות את הלהקה על הבמה. ויש לך גם את הסיכוי הכי טוב נראה לי לתפוס מפרטים/מקלות אם אתה בקטע של כל זה... אבל בינינו.. העיקר מבחינתי שיהיה לי כרטיס, שלחברים שלי יהיה כרטיס ושאף אחד מאיתנו לא יידפק עם שבת בצבא ביום של ההופעה...

בדנתמ

New member
הייתי במספיק תודה אבל...

ההופעה של מרטי פרידמן היתה אחת השוות! בתור גיטריסט ממש חכיתי לכזה דבר. ועוד משהו כמו יומיים לפני יום ההולדת שלי... ועכשיו נייטוויש בכלל... אנחנו מתחילים להפוך פה למקום עם הופעות שוות. רק שיימשך ככה כל שנה

e b 2 2

New member
אפשר לשכוח מזה...

כמו שאיתי אמר...וצדק...אנחנו נחשבים לחור נידח אי שם במזרח התיכון...לא נראה לי שימשיכו להגיע לכאן אמנים גדולים (למרות ששמעתי שדרים מגיעים ב2008..אבל זו בטח סתם שמועה אכזרית שנועדה לגרום לכל אוהבי המטאל ליבב בבכי כשיודע שהם לא באמת יבזבזו את הזמן שלהם עליינו)

למעלה