מקום טוב באמצע ויחסית קדימה
כשאתה ממש נדחף עד הגדר קדימה אז אתה יותר מדיי עסוק בלהיחנק ולקבל הצלפות בפרצוף משיער מזיע של אלפי אנשים... כשאתה לא מספיק קדימה אתה לא רואה כלום ואתה עדיין עלול ליפול קורבן להצלפות אכזריות מאנשים שלא ממש עסוקים בלראות את ההופעה. ליד הרמקול זה סבבה אם אתה רוצה שיורידו לך פרופיל בצבא על בעיות שמיעה או אם אתה חושב שחירש זה הכי אחי... צדדים... הרמקול מסתיר לך... אחורה... למה לעזאזל קנית כרטיס?? אתה תראה, תשמע ותרגיש יותר טוב את החוויה מחבר שיצלם לך את ההופעה... באמצע ויחסית קדימה זה המקום המושלם... כל מי ששם שם בשביל לראות הופעה ולא בשביל למרוח עליך זיעה, אם אתה איש של פוגו אתה תמיד יכול לקחת צעד או שניים אחורה ואם לא אז נהדר אתה פשוט צריך להישאר במקום. החבובים שנחנקים ליד הגדר לא יכולים לעמוד זקוף אז הם לא ממש מסתירים לך ואתה גם לא צריך לשבור את הצוואר כדי להרים את הראש לראות את הלהקה על הבמה. ויש לך גם את הסיכוי הכי טוב נראה לי לתפוס מפרטים/מקלות אם אתה בקטע של כל זה... אבל בינינו.. העיקר מבחינתי שיהיה לי כרטיס, שלחברים שלי יהיה כרטיס ושאף אחד מאיתנו לא יידפק עם שבת בצבא ביום של ההופעה...