דיון קטנטן

בדנתמ

New member
בהחלט!

אני לא עושה בינהם תחרות... פטרוצ'י ענק ואי ענק סטריאני ענק (ואם אני לא טועה הוא גם היה המורה של ואי) מאלמסטין ענק ויש עוד הרבה...

מתי היה מרטי פרידמן??

Forgoten paradise שלו אחת הנגינות האהובות עלי (אני אפילו יודע חלקיקי מנה על הגיטרה המעפנה שלי)

בדנתמ

New member
סביב פסח...

נדמה לי שב8 באפריל או משהו בסגנון. לפני לא מעט זמן אבל היה ענק! עשה ביצוע ממש לפנים של dragon mistress וגם של אחד החדשים שלו שנקרא paradise express וגם עשה התקווה... בקיצור היה אדיר...

הממ רואים הכי טוב אם יש מקום גבוה, אבל זה לא

שווה. הכי שווה לתפוס שורה ראשונה והחזיק בברזלים, שורה שנייה/שלישית תמיד נמעכים למוות. בשביל שורה ראשונה אבל צריך לבוא ממש מוקדם, אנשים שאני מכירה באו למגהדת' עוד ב4 בשביל זה
הממ אני אשמח למקום מתחת לקלידים לבהות בתומאס
או באמצע... זה הכי טוב :]

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מקום מתחת לקלידים זה מעולה../images/Emo99.gif

בעצם, הייתי מעדיפה להיות הקלידים עצמם
ואז תומאס ייגע בלי בחושניות כל הזמן וידפוק אותי
*פאנגירל גרופית מפחידה*

LadySilkworm

New member
למה שמו את התמונה הכי גרועה שלהם?!

גאד.. הכי טוב על הרמקול לדעתי.. למרות שאף פעם לא הייתי בהופעה כזאת.

lacrimosa girl

New member
ועכשיו ברצינות.

יהיה הכי כיף אם נעמוד בקבוצה, נחזיק שלט "פורום נייטוויש" ונלבש חולצות אחידות, וכדאי גם ללמוד את ההמנון של הצופים או משהו.
[חולצות אחידו זה אחלה רעיון דווקא
בואו נוציא חולצת פורום ^__^]

אממ... יש לי חולצות מהצבא, חולצות מהעבודות

(כמה כאלה), חולצות מחוגי נוער, חוגי סיור, מבצעים ועוד כל מיני. ברור שחולצת פורום זה אחר, אבל בטוח שכדאי? מעבר לזה... באמצע, אפילו לא ממש מקדימה זה סבבה. מצד שני - אני דווקא רוצה מקל או מפרט של אמפו/מרקו. אז מה 'כפת לי? אני צריך רק לנופף במקל ההליכה שלי וכולם יפנו לי דרך. קדימה הזקנים!!

LadySilkworm

New member
איזה הגזמה..

אבל היי, אם תהיה עם הפורום תוכל לעזור לנו להגיע למקומות טובים ;)

היויו

New member
../images/Emo6.gif אני אמשוך את זה עד כמה שאפשר... ../images/Emo8.gif

כי על מה עוד אני יכול לצחוק על עצמי ככה?
אני אשמח לנסות לעזור לכם, אני יודע "להתרחב" כשצריך
ואני עדיין מקווה שאני אצליח להגיע. אני מאוד רוצה, אבל... יש לא מעט דברים בדרך. אין מה לעשות, ככה זה. אני מקווה לראות אתכם בהופעה בכל זאת

lacrimosa girl

New member
זה אומנם משעשע שאתה יורד על עצמך

וזה יותר לגיטימי מהירידות העצמיות האחרות בפורום הזה, אבל אתה לא כזה זקן
[וגם אם כן, למי אכפת?
]

ש נ י1

New member
חולצת פורום זה אחלה רעיון

חולצה שכתוב עלייה "תומאס תעשה לי ילד"

למעלה