הגיע הזמן להתפקד

אפרת12

New member
../images/Emo124.gifהגיע הזמן להתפקד../images/Emo70.gif

אנחנו כבר פה אי אלו שבועות, פעילות, מקשקשות ומשוחחות. אז בואו נראה מי החברות ספרו קצת מי אתן, מתי הפכתן להיות אימהות, וכן - כיד הדמיון הטובה...

../images/Emo12.gifמה,אני ראשונה?

אמא של איתן,בן רבע לארבע,שהפך אותי לראויה לפורום הזה
ושל להב,היום בן חצי שנה,שנולד ביום השני של ראש השנה. עוסקת כרגע בתחום החינוך בשילוב עבודה עם בעלי חיים. אוהבת את העבודה שלי,לצערי מקום העבודה הנוכחי שלי בספק (וזה לשרשור אחר,מתכננת להתבכיין כבר כמה ימים ולא מוצאת את הזמן ואת הכוחות לקטר על זה)

עינבלית

New member
../images/Emo20.gifמתפקדת גם../images/Emo20.gif מספר 2!

ונדחפתי לאמא של איתן ולהב למרות שהגעתי באיחור אזזה נראה שאני שניה.... אמא לליה שתיהיה בת שנה ב26 למאי, ולגארפ, ולמוהוק ולציף ה
. עוסקת בהורות מוחלטת ובהתמכרות לאינטרנט ולפורומים. כותבת שירים, סיפורים, מציירת יוצרת בפוטושופ ועוד. מדריכה טיולים בכל הארץ בדימוס.

איזה כיף לי להתפקד ../images/Emo105.gif

אני צביה, אמא לירדן (בת 10) מעין (בת 6) ויובל (בת 3 חודשים שנולדה בנר שני של חנוכה). אני עו"ד ואוהבת מאד את המקצוע ואת מקום העבודה שלי. אני בחופש עד 1.5, אבל בעצם רק היום התחיל החופש האמיתי שלי, כי עד עכשיו "עזרתי" להם מהבית - בהתנדבות! החצי השני שלי הוא חבר ושותף למופת, גם בזוגיות וגם בהורות. כמו כן יש לי גם המון תמיכה ועזרה מאמא שלי שמטפלת בבנות הגדולות, ותמשיך לעשות זאת גם בעתיד, למרות שליובל תהיה מטפלת אחרת בבקרים. למרות שהכל נראה מושלם מבחוץ, יש את כל הבעיות הקטנות והגדולות של אחרי לידה, החל מהצורה המפלצתית שהתלבשה עלי ומסברת ללכת הביתה, דרך דמעות ושינויים הורמונליים מזעזעים וכלה בלבטים הבלתי פוסקים של קריירה-אמהות. התחלתי בפורום המרזות, ולא כל כך התחברתי לשם, ואז נפתח הפורום הזה, ומאז ממש טוב לי, ובימים שאני לא מגיעה למחשב - ממש חסר.

עמית@

New member
אני פה.

בת 25, אמא זה שנה ושלושה חודשים. יד הדמיון הטובה קצת עייפה, אז פה אסיים

lulyK

New member
../images/Emo20.gifשלום שלום../images/Emo20.gif

אני בת 31 (עד סוף אפריל המשפט הקודם יהיה נכון...), ואמא מזה כ-10 חודשים.

מתפקדת

מאיה, בת 28 (עוד מעט יומולדת, איך שהזמן טס!) אמא לשירי המתוקה. הייתי מהמכורות של פורום הריון ולידה אפילו עוד לפני החתונה כיוון שהתנדבתי אז בתה"ש במחלקת יולדות. עוסקת בסחר בינלאומי. חזרתי לעבודה וממילא יש לי הרבה פחות זמן להשתתף בפורומים (וחבל ..) מתמודדת בגבורה עם שינוי הסטטוס וההשלכות חוץ מקריזות שצצות פה ושם (רוני מאשר מאחורי גבי) ונהנית מכל רגע של אמהות.

sipi1

New member
פעם ראשונה שלי בצורה מסודרת ...

אני ציפי, אם לשמונה. הגדולה מסיימת או-טו-טו שמינית, הקטן בן שבעה חודשים וקצת. את עולם הפורומים הכרתי בהריון של איתן (זה הקטן, הוא מתנה שביקשתי ליומולדת 40, ומסתבר שזו מתנה הרבה יותר מוצלחת ממה שהעזתי לדמיין...) ובשנה האחרונה גיליתי המון חברות וירטואליות. כיף לי איתכן, ואני מקווה שבעתיד נגיע גם למפגש ולהיכרות ממשית.

אני מירב

אמא של מוריה בת שלוש וחודש ושל אריאל בן ארבעה חודשים וחצי. חוזרת לעבודה ביום חמישי הקרוב למרות שממש לא בא לי, אבל כלכלית לא יכולה להאריך יותר. אני שונאת את מקום העבודה שלי, אבל כרגע זה מה יש. נשואה 6 שנים, דתיה, גרה בפ"ת.

galiaS

New member
אתן מקבלות גם משתתפות חצי פאסיביות?

אני קוראת אתכן כל יום אבל משתתפת נורא מעט... אני גליה, בת 31 (עד יום שבת) ואמא של נטע בת (כמעט) 8 חודשים.

סם2

New member
גליה...........

שובבה, מזל שהצצתי כאן מזל טוב-מזל טוב-מזל טוב
מתי חוגגים?

מצטרפת למתפקדות ../images/Emo13.gif

אורנית, בת 33 אמא ל-3 בנות, הגדולה בת שלוש וחמישה חודשים האמצעית בת שנתיים והקטנה בת חודש וחצי.

עדי 5

New member
גם אני מתפקדת

אני עדי,אמא לחמישה ילדים. איתי בכורי הפך אותי לאמא לפני שתים עשרה וחצי שנים, בנוסף אני אמא לאמיר בן ה9, שיר בת ה6 טל בת השנתיים וחצי ועוד פיצפון בן 6 ימים. נעים להכיר אתכן. תמונה משפחתית של הילדים ב"ה לאחר הברית.

פיצהלה

New member
מזל טוב עדי!../images/Emo65.gif

כיף לשמוע שילדת בשעה טובה. אני אכנס להריון ולידה לחפש את סיפור הלידה שלך בהזדמנות.

עדי 5

New member
סיפור הלידה ארוך

אין לי מושג איפה להתחיל אותו. נראה לי שיקח לי זמן לכתוב אותו.

yaelia

New member
גם אני רוצה

יעל, בת 32 (לפני שבועיים ומתעלמת בגבורה), קונדיטורית בפגרה ללא תאריך סיום. מנהלת יחסי אהבה-שנאה עם המקצוע, בעיקר בשל הקושי הפיזי הרב. מתישהו אחזור להתעסק בזה, אבל בינתיים אני עוסקת בחלק המקצועי השני שלי, בכתיבה ועריכה. יותר נוח עם תינוקי. אמא של הלל בן 4.5 חודשים, משוש חיי
כרגע עייפה נורא. מהכל. כאילו כל הפעילות ההורמונלית שלא תקפה אותי במשך ההריון ובחודשים האחרונים באה עכשיו בהפוכה. וכל זה דווקא כשאני סוף סוף מתחילה לעבוד שוב ולהרגיש שיש עולם שם בחוץ. במאזן הכללי - טוב לי. עכשיו אני הולכת לישון

בימבילי

New member
../images/Emo127.gif הנה אני

בת 32, אמא לילדה בת 3 (למעשה מדובר כבר במתבגרת...) ולתינוק בן 5 חודשים. מרגישה אחרי לידה כל הזמן, כבר 3 שנים רצוף.

אריאלה22

New member
מצטרפת בשמחה

אז ככה, אני מת"א, בת 31, אמא חדשה לחלוטין לגלעד המקסים שנולד ב 11.2 (כך שהוא עכשיו בן 6.5 שבועות) בניתוח קיסרי ולאחר אשפוז של כ- 3 שבועות במח' להריון בסיכון גבוה עקב שליית פתח, אבל גם זה עבר ונשכח... בהתחלה הייתי בשוק ועכשיו דוקא די נהנית מהמצב החדש. שמחה מאוד על קיום הפורום הזה ומנצלת את ההזדמנות לברך את כל השמות המוכרים מפורום הריון ולידה על הלידות.

למעלה