הגיע הזמן להתפקד

אביטלתל

New member
גם אני מתפקדת

אני אביטל, בת 30, מתכנתת מחשבים גרה בצפון הארץ (כשאתם רואים בתחזית הרי הצפון זה אנחנו...) אמא לאיילה בת שלושה חודשים, נשואה לדני (גם איש מחשבים) אני לוקחת חופשת לידה מורחבת של שישה חודשים וכבר עכשיו יש מחשבות על לחזור לעבודה במשרה חלקית

הדר לצ

New member
מצטרפת להתפקדות

אני בת 30, אמא לדורון בן שבועיים. עדיין מתאוששת מהניתוח הקיסרי הלא מתוכנן שלי. עובדת בטלויזיה, לא מתה על זה, אבל מן הסתם אחזור אחרי חופשת הלידה מסיבות כלכליות...

קרניר

New member
תורי להתפקד-

קרן, בת 27, אמא לרוני הנסיכה, שבעוד כמה ימים תהיה בת חודשים, מאוהבת בה עד מעל הראש.... גיליתי עולם חדש של אמהות ונהנת מכל רגע. במקצועי מנהלת פנימית יום (מועדונית) לילדים בסיכון גבוה, כרגע מתכוונת להאריך את חופשת הלידה עד ספטמבר וכנראה למצוא עבודה חדשה בחצי משרה (בשל שעות בעיתיות מאוד בעבודה הנוכחית)

מאז

New member
טוב אז גם אני

אמא לאיתי 0בן חצי שנה), בת 32 כרגע עובדת במשרה חלקית מאוד מכורה לפורומים עסוקה מאוד בשינויי הסטטוסים הרבים שארעו בחיי לאחרונה...

pepperony

New member
היי, מחוסר זמן ואנרגיות

אני בעיקר קוראת ושואבת כוחות. אני בת 36 אמא ללירי המתוקה שנולדה ב6.12.03, בשבועיים הקרובים אני בחופשה - אז בטח אשרוץ כאן יותר. נעים לי מאוד לקרוא אתכן. אני עוסקת בהוראת מדעים. חזרתי לעבודה אחרי 12 שבועות בדיוק, זה היה לי קשה אבל נראה לי שזה היה נכון - במקום העבודה שלי היינו חמש הרות- יש כיתות שהיו להן 3 מורות הרות - כך שנראה לי חשוב למען התלמידים וביה"ס שאחזור. די קרעתי את עצמי מאז שחזרתי (לא בדיוק ישנה בלילה מאז אמצע תשיעי
היום אני מרגישה שהחזרה לעבודה אולי היתה מטופשת - לא רק שאני הייתי היחידה שהרגישה מחוייבות לחזור (כל השאר בבית) אלא שהיום - קיבלתי טלפון/סטירה - שעצבן אותי - שאלו אותי אם אני אסכים לצאת לחל"ת בשנה הבאה בשל צמצומים ואני כועסת!!! אז הנה הוצאתי קצת קיטור - לא שזה יעזור לי - אבל לפחות יש לי את לירי המקסימה ואת האיש שלי וחופשונת!!

Joy107

New member
עכשיו תורי...

רינת, אמא של מור שנולד ב 21.12.2003 ,שינה את חיינו והפך אותנו להרבה יותר מאושרים (גם הרבה יותר עייפים, אבל זה מגיע בשרשורים אחרים..
) הייתי אמורה לחזור בשבוע שעבר לעבודה
- משטרת ישראל - אבל בקשתי להשאר עד 1.5.2004 על חשבון ימי חופש. קצת חוששת
מהחזרה לעבודה כיוון שכרוכה במשמרות אבל כמו כולן, אין מצב לחל"ת או להפסיק לעבוד.. מה עוד? נשואה שנה וקצת למרטין
ואנחנו גרים בקריות. מאחלת לכולם
פסח
נפלא ולמי שרוצה גם כשר...

אפרת12

New member
אז גם אני אתפקד

אפרת, בת 37, אמא לבן בכור (בתקוה שיהיו עוד. אם כי לא בכורים. וגם לא חייב בנים) מזה קרוב לעשרה חודשים. והגיג, או זכרון, שקפץ לי לראש אמש - טרם היותי בת 30, הייתי באנגליה אצל איזה מגדת (קלפים+כף יד). היא אמרה כל מיני דברים (את הקלטת גנבו לי לפני שנה יחד עם הרדיו טייפ, כך שאני יכולה לזכור רק חלק מהדברים) שאני חושבת שבינתיים כולם התגלו כנכונים. או כמעט כולם. היא אמרה לי שכשאהיה בסביבות 35 ייכנס לחיי אדם, אבל היא לא חושבת שבנזוג - וישנה אותם לחלוטין. ואתמול חשבתי שהנה היא שוב צדקה. דבר ראשון - אני כבר לא ישנה בלילות.... אבל לא זה - אזרתי את האומץ להתפטר, לבדוק שינוי כיוון בחיים, והשאיפה הלא מתממשת שלי היא שה
יהיה נקי...

nubi

New member
גמני, גמני!

טל, בת 26 (יותר קרוב ל-27 אבל אל תגלו לאף אחד). אמא לשי בת ארבעה חודשים (וואו! הזמן טס). אחרי לידה טראומטית במיוחד, עברתי תקופה די קשה ועכשיו כבר בהתאוששות. אני רופאת שיניים וממש השבוע סוף סוף אני אתחיל לעבוד בקליניקה משלי (צפוניות-בואו!).

POOH*

New member
אז גם אני...

אני POOH בת 27 כמעט... אמא לגיא המדהימה שתהיה בת 5 חודשים בשבוע הבא. עם תואר ראשון בחינוך וממש לא יודעת מה אני רוצה לעשות בהמשך... תמיד ידעתי שאני רוצה לעבוד בתור גננת ועכישו אני עדיין בטוחה בכיוון של עבודה עם ילדים אבל לא בכיוון הספציפי של גננת... אבל זה לשירשור אחר... כרגע עם גיא בבית אבל מתחילה לחשוב על עבודה לשנה הבאה... אז אם מישהי מחפשת מטפלת באזור פרדס חנה - אני פה...
POOH

yaelia

New member
כבר חמישה חודשים../images/Emo12.gif

זה אומר ששבוע אחרי גיא גם הללי בן חמישה חודשים. איך הזמן
כשנהנים.

גם אני במתפקדות... ../images/Emo20.gif

אני גית (חגית), אמא של אופיר (2.10) וליאור (3 שבועות). מעצבת גרפית בחופשת לידה, מתחילה לאט לאט להיכנס לתלם... מוזר להיות אמא לשניים
אופירי מתוק, מקבל את ליאור יפה מאוד ("הנה האח הקטן שלי, הנה ליאור") אבל עושה לנו בי"ס בבית, הרבה על הידיים, הרבה לא רוצה, הרבה דיבורים בטון מתבכיין... אבל עוד מותר לו, הכל עוד חדש... ליאורי, קטן, חדש... מדהים! אנחנו לאט לאט מתחילים להסתדר עם ההנקה, לא פשוט לי (למרות שבעברי 2.2 שנים של נסיון) אני בעיקר קוראת בפורום, לא תמיד יודעת מה ואיך להגיב, אבל מאוד נהנית להעזר! אני מצרפת את סיפור הלידה של ליאור.

מאיו

New member
הנני כאן ../images/Emo140.gif

אמא לאור בן 4 וחודשיים ומיכל בת חודש. כרגע בחופשת לידה (זה חופש, זה?!) מחפשת עבודה בהוראה לתחילת ספטמבר. גרה באיזור באר שבע.

ילדונט

New member
וגמני

פעם ראשונה מאז אתמול בצהריים עם ידיים פנויות
בת כמעט 27 (במאי), מחיפה, אמא של שחר בת 3.5 חודשים, ונשואה לאיש הכי טוב שיש (בשבילי). עדיים מנסה להסתגל למצב החדש, על כל ההשלכות שלו (אמהות, זוגיות, עצמאות, עבודה, וכל השאר). ומשאת נפשי בימים אלו היא טיפול קוסמטי מקיף, מסז', בגדים ונעליים בכמה אלפי שקלים ותספורת

liti

New member
מבקרת מידי פעם ../images/Emo105.gif

אמא לאיתמר שבן שלושה וחצי חודשים.

תלתלושה

New member
גם אני פה

משתדלת להשתתף כמה שיותר ומתנצלת על הנוכחות הדלילה לפעמים. אני ליאת,בת 32,אמא לילדושה מדהימה בשם אלה שהגיעה כמתנה מוצלחת במיוחד ביום הראשון של השנה החדשה(27.9 )והים היא בת חצי שנה. עובדת סוציאלית במקצועי.בשל השתלשלות מקרים שהתחילה לפני ההריון מצאתי את עצמי בסוף ההריון ללא עבודה ועכשיו מתמסרת לאתגר של חיי ונמצאת בבית עם הילדה,כפי הנראה,לפחות לעוד חצי שנה(החלטה שקיבלתי,יש לציין,אחרי התלבטות פומבית בפורום...).אחרי התחלה לא פשוטה אני נהנית כל רגע!!(טוב...כמעט כל רגע...)

פיצהלה

New member
ואני ...../images/Emo9.gif

קרן, אמא של שיר שנולדה ב: 11 לינואר 2004, ביום הראשון של שבוע 43 אחרי לידה של 40 שעות. עובדת בתחום הפרסום, חוזרת לעבוד בתחילת מאי, משתדלת להכנס לפורום כל יום - לא תמיד מצליחה אבל נהניית מאוד מהפורום הזה שקולע בדיוק לצרכים שלי שהן בעיקר התאפסות על הסטטוס החדש... שמחה להיות פה

מעיןבר

New member
וגם תורי להתפקד... ../images/Emo8.gif

מעין, בסטטוס של אחרי לידה כבר 9.5 חודשים ובסה"כ נהנית מאוד מהשינוי המדהים שעבר על חיי ומהסטטוס החדש
חזרתי לעבודה כסטודנטית לתואר שני במעבדה לתזונה 3.5 חודשים אחרי הלידה ועכשיו אני ממש בשיא העבודה על המחקר שלי <ומקווה לסיים אותו עד סוף השנה, הצבתי לי לוח זמנים צפוף
> חוצמזה ישלי בימים האחרונים סוד בבטן שנורא קשה לי לשמור אבל אני מבטיחה לשתף כשאוכל...

למעלה