הגיע הזמן להתפקד

אור67

New member
הנה אני

השם - יסמין.בעוד פחות חודש ימלאו לי 29 . אמא לזיו מזה חמישה חודשים וקצת. מלמדת ומטפלת בשיאצו ולומדת שנה שלישית אקופנקטורה.

גל 123

New member
מתפקדת...

קוראת פסיבית בפורום,אמא מאושרת למאור שנולד ב 5-2-2004 לאחר מספר הריונות כושלים לפניו,בת 30 מקרית אונו.

sipor

New member
מתפקדים אז גם אני..

אני איריס בת 33 מזכרון יעקב אמא למאיה בת חודשים אוטוטו (30.1.04). מקסימה שבזה הרגע מסרבת לישון בגלל החום הנוראי הזה... בעלת תואר שני במינהל עסקים ומנהלת בבנק. עדין בחופשת לידה חוזרת רק במאי.. אבל מתגעגת בטירוף.. מאוד אוהבת את הפורום הזה וגם עזר לי רבות.

wieci

New member
איריס נראה לי שאנחנו מכירות

באיזה בנק את עובדת?

ornaok

New member
אורנה...

בת 26 בדיוק, אמא של לירי המקסימה שנולדה ב2.11.03. כרגע אני אמא במשרה מלאה, אבל המצב הכלכלי דוחק וייתכן ולא תהיה לי ברירה...אז אני נוברת במודעות הדרושים ומחפשת עבודה מהבית או עבודה במשרה חלקית... "חיית" פורומים ותיקה

sipor

New member
היי מזל טוב...

אמרת בדיוק.. ורמזת על יום הולדת אז יאללה את אמא צעירה לאללה.. הרבה מזל טוב אושר ונחת..

ועכשיו אני..

שמי מירב, בת 29, אמא (?!) של מעין המדהימה
, בת חמישה וחצי חודשים. אני מעצבת, אבל לא עובדת במקצוע מפני שכרגע אני סטודנטית למדעים.

boringvered

New member
הי הי

אני ורד, בת 33 (עוד מעט 34) אמא לגל בת 4.5 חודש (וואו!)... אני טכנאית מחשבים ורשתות במפעל הפיס, נשואה לרועי. חובבת פוטושופ ומכורת אינטרנט... נהנית מאוד לקשקש עם אנשים
היה חסר לי הפורום הזה מיד אחרי הלידה... כרגע עוד בשלבי התחברות למקום, כי התחושות המידיות של אחרי לידה כבר אינם רלוונטיים - לא כואב לי במקום 'ההוא' וכל זה... אבל יש גם צדדים חדשים של אמהות טריה שאני מתחילה לגלות עכשיו... כמו לדוגמא... ה'כיף' של להדבק מהמחלות של הילדים במשפחתון..., אמהות ועבודה- ביחוד בשילוב עם מקצוע 'גברי' יחסית... בקיצור, אני יודעת שזה המקום לכל זה, ואני יותר ויותר מתחילה לבקר
וזהו - עד כאן ממני! ורד

wieci

New member
וגם אני במתפקדות

אני רותי בת 30 חיפאית, אמא של ניצן בת 4 חודשים (20/11/03). ואני חייבת לומר שבחיים לא חשבתי שתחושת האמהות תהיה כ"כ חזקה, אני פשוט מאוהבת בה
. הארכתי חופשת לידה ב- 3 חודשים, וב 16/05 אני חוזרת לעבודה
, לא שאני לא נהנית ממנה, אלא שפוט לא מתחשק לי לעזוב את ניצן. זהו לבינתיים, ניצן עכשיו ישנה, איך שהיא תקום נלך לטייל. יום נעים!

גם אני מתפקדת

בת 39 אמא של נתנאל בן רבע לארבע ונעה בת 6 שבועות שני הריונות בסיכון שכללו אישפוז עובדת בחברת תקשורת נשואה כבר 11 שנים חולמת על ילד שלישי ככל הנראה זה ישאר בגדר חלום את רוב הנפשות הפועלות אני מכירה מפורומים אחרים לעומת ההריונות הקשים הלידות שלי קלות באופן מפתיע בהריון של נעה קיוויתי לחויה מתקנת של ההריון של נתנאל וזה כמעט קרה עד שאושפזתי להשגחה ללילה לאחר הוצאת תפר צווארי והלילה התארך לשבועיים עד הלידה כי נעה היתה מוגדרת כIUGR

daldan

New member
מתפקדת

למרות שלא יוצא לי לכתוב הרבה, אני קוראת את הפורום על בסיס יומי.. אני הפכתי להיות אמא ב2.9.2003 ולומדת כל יום עוד על המקצוע החדש והתפקיד החדש שלי! כרגע עם יואב בבית נהנים מלהיות ביחד

hagitag

New member
גם אני מדי פעם פה...

לרוב נטולת זמן ובזמן האחרון גם נטולת אנרגיות (מכל הסוגים) ולכן כנראה בכל זאת אני פה. הגית, בת 30 (ואווו) אמא של גאיה (שנה וחודשיים) ובדרך לשניה (שבוע 20) מרגישה כאילו ילדתי אתמול למרות שמחר כבר יותר קרוב. שמחה שנוצר פורום בשבלנו, גם ככה הכל סובב רק סביבם... נעים מאד!

אדר שלי

New member
טוב, אז גם אני... ../images/Emo141.gif

לאחר שהצטרפתי לפני כמעט שבועיים למעגל האמהות, ואתמול הצטרפתי לפורום הזה באופן רשמי. אני טלי וילדתי את אדר שלי (בן) ב-17.03.04 בלידה קשה שנגמרה בניתוח קיסרי. היום לאחר ההתאוששות אין מאושרת ממני.

משוש30

New member
הי אני מאשה

אמא למתן המקסים עוד מעט בן 3 וחצי חודשים חזרתי לעבוד במרץ רב ולכן לצערי לא מצליחה לבקר פה כמו פעם. מסיימת תואר שני בגיאוגרפיה היסטורית בירושלים, מתרגלת ומנהלת פרויקט באוניברסיטה, נשואה לאיש קבע ועל כן אם חד הורית רב השבוע...אבל חולה על הבעל שלי

znavi

New member
אפשר להצטרף?

במקרה גיליתי את הפורום ממש הרגע. אם כן, אני נורית אמא של אור המדהימה בת 5 שבועות בת 29 כרגע עסוקה בבעיות הנקה, אכילה, ועלייה במשקל ולכן אני די מצוברחת
למרות שבדרך כלל אני שמחה ועליזה
כמובן שהשמות פה מוכרים ואשמח להיות גם כן חלק.

למעלה