הגיע הזמן להתפקד

דפנה מי

New member
גם אני כאן-אם כי לא כל הזמן...

דפנה, בת 30 וחצי, אמא (כמה מוזר לכתוב את זה.....) לעדי שעוד שבוע בת חצי שנה (WOW) ומתחילה לבדוק את ענייני המוצקים
וליבי
ת הלברדור האנרגטית שלנו שכמעט בת שנתיים. מובטלת היי טק קצת יותר משנתיים (ואני לא רואה איך אני חוזרת לעבוד בתחום הזה אז יהיה משהו אחר מתישהו...), מאזור המרכז.

../images/Emo142.gif../images/Emo20.gifגם אני מתפקדת...../images/Emo142.gif|@

אני ורד, בת 26 וחצי אמא של שירה- שבשבוע הבא נחגוג לה שנה. (הגברת שלנו הגיחה לעולם ביח' ניסן=פסח) במקצועי יועצת חינוכית ומורה לתושב"ע, (יש לי עוד כמה עבודות כדי שאסיים את התואר) בנשמתי מכורה לעבודה עם תלמידי חינוך מיוחד. כרגע מובטלת, פוטרתי לפני ארבעה חודשים, ממשרה לא מספקת, וללא תגמולים (עבדתי במקום שלא שלם לי משכורת חודשים רבים....) מחפשת עבודה בטירוף (בעוד חודש אני מפסיקה לקבל את דמי האבטלה) מכורה לאמהות, לזוגיות למשפחה...., ומקווה להשאר עם הילדים בבית בעוד כמה שנים- (כשבעלי יסיים את לימודי ו- הוא התחיל ללמוד לימודים אקדמאיים רק השנה) -

בעיקר קוראת

אבל גם בפורום אמא לשלוש נסיכות בת 4 וחצי, בת שנתיים וחצי, בת חצי שנה גרה בחו"ל מזל טוב לשני ופלג

גמני גמני גמני

אמא ליותם בן 3 חודשים וחצי, רק היום גיליתי את הפורום הזה, ומכיוון שקראתי בסתר את פורום הריון ולידה מרגישה כאילו מכירה כמעט את כולכן. מקווה שייצא לי קצת לכתוב כי אנחנו משתדלים לצאת ולהסתובב כמה שיותר ולהיות בבית כמה שפחות (מאז הלידה יש ליקוצים בתחת ולא מסוגלת להיות בבית בכלל)

Nakatoma

New member
גם אני

בת 28 אמא לסהר החמוד בדיוק בן 7 שבועות שכבר מחייך וישן 8 שעות ללילה לצערי אין לי אפשרות להאריך את חופשת הלידה (ככה זה הייטק..) אז התחלנו לחפש סידור כנראה נלך על משפחתון.

גם אני

כנרת בת 29 כרגע מהוד השרון אבל לא לעוד הרבה זמן אחרי פסח עוברת דירה לאזור תל-מונד (תקופה של אריזות וסידורים...) אמא במשרה מלאה מזה שנה וחודש ונהנית מכל רגע!

Y Alice

New member
מצטרפת טריה

בת 35 אמא לפשושה בת חמש וחצי ואפרוח חדש בן שבוע בדיוק. נמצאת יומיים בבית ובטוחה שאעזר בכן הרבה. את חלקכן אני מכירה מפורום הריון ולידה ושמחה להתפקד.

היי היי היי! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חשבת להחביא את הודעת הלידה שלך בתוך שרשור ההתפקדות?! כבר שבועיים אני מחפשת מידע עליך ב"הריון ולידה". שמחה לשמוע שילדת, והמון מזל טוב!! איך היתה הלידה ואיך קוראים לאפרוח?

Y Alice

New member
הי מתוקה../images/Emo45.gif

הקלדתי הודעת לידה קצרה ב"הריון ולידה",היתה לי לידה קלה יחסית עם קרע קטן ושני תפרים אך נאלצו "ליילד " לי את השליה בצורה ידנית פולשנית וכואבת. שמו של האפרוח ,דניאל,שנבחר בספונטאניות ביום החמישי לחייו ממש לפני השחרור מבית החולים. אני מסתגלת ומנסה לתמרן בין ה"גדולה" לבינו (שזה סיפור ארוך ומורכב כשלעצמו). היום הברית ואני ממש באבל. מה שלומך? איך אתם מסתדרים? כתבי לי.

מריםXX

New member
מצטרפת גם...

אמא לתאומים בני חודשיים וחצי כמעט, נעה בין רגעי אושר לתחושת כאוס (הזמן הבורח מתחת לאצבעות, השינה שאבדה לנצח, כך נראה לי) ועוד לא קולטת שאני אמא. אחרי הריון קשה ולידה קלה (בקיסרי) שכל פעם שאני נזכרת בה (או עוברת ליד ליס) נעשה לי טוב ושמח מאד מאד בלב.

דש1דש

New member
סמויה מתפקדת

בעיקר מציצה לפעמים - אבל יאללה - נתפקד.... דשדש מהרצליה, אמא של יערה המדהימה שנולדה לפני 10.5 חודשים מהנדסת מאוד אוהבת ליהיות אמא - עדין לא מצאתי אותי הישנה בתוך זה..... זה גם יגיע מתישהו - בנתיים אני עובדת בערך ואמא בכל היתר.... מחר אני יוצאת פעם ראשונה לבילוי בערב...... נראה איך יהיה.....

../images/Emo140.gifמתפקדת....שוב...

אומנם הייתי מראשונות המשתתפות בפורום הנהדר הזה וכעת אין לי כמעט זמן... ובכן, טלטול אמא של ניבו"ש שיהיה בן 3 חודשים בשבוע הבא.. וחופשת הלידה נגמרה לי אתמול. לניבו"ש עוד אחות בת 19 ואח בן 16 מחר ואחות בת 9 שנים. ניב נולד בניתןח קיסרי יזום, בבי"ח בלינסון והכל עבר יפה ויש לי בהחלט זיכרונות נהדרים מהלידה שלו... ואנחנו מתמוגגים ממנו, כולנו....

גם אני מצאתי זמן...

אני אמא לשלושה מדהימים מירושלים. דבי , בכורי, שממש עכשיו מלאו לו ארבע שנים. יוסי-ספי, בן שנתיים ושבעה חודשים שנראה כמו ילדה ואפרת- הנסיכה שנולדה-מחר-כלומר ביום חמישי, לפני ארבעה שבועות. אני מורה במקצועי, מחנכת כיתה א' בפעם הראשונה. מאוד אוהבת את העבודה-את הילדים שבכיתה, אבל הרבה יותר את אלו שבבית...... הילדים שלי הם מדהימים!!!! הגדולים קבלו נפלא את הקטנה ונראה שגם היא אותם. אה, שכחתי לציין את גילי-26!

dorlim

New member
ואני האחרונה?!

לימור אמא של שני בת שלושה וחצי חודשים - ילדה מקסימה ונהדרת חייכנית ומתוקה (ואני אובייקטיבית במיוחד
) נשואה שנתיים לאיש מקסים
שבועיים כבר בעבודה ולכן פחות בפורום... וסוף סוף מרגישה שמטפלת גם ב"עניינים של גדולים"

סם2

New member
גם אני כאן ../images/Emo98.gif

בת 33, מזה כתשעה חודשים לא ישנתי יותר מארבע שעות ברצף וחיי התמלאו באהבה שלא הכרתי כמותה.........

למעלה