הגיע הזמן להתפקד

lulyK

New member
ככה שומרים סוד? ../images/Emo3.gif

תשתפי כשתוכלי, אם כי נראה לי שלא נשאר מקום לספק........

מתפקדת ../images/Emo140.gif

אני אילנה בת 28 (ויש לי עד סוף אפריל להגיד את זה), אמא של שקד שנולד לפני 12 יום. כרגע בתהליך של הסתגלות לסטטוס החדש ולשעות ששקד בוחר עבורי. בחיים הנורמליים (כי עכשיו הכל בלגן אחד גדול) אני עושה דוקטורט בביולוגיה מולקולרית בטכניון. כיף להיות פה.

Tal223

New member
מתפקדת בשמחה! ../images/Emo13.gif

אני טל, בת 34, וכבר 3 שבועות שאני אמא ל-3! ליאור המתוקה, החכמה והיפהפיה שלי הפכה אותי לאמא גאה לפני 9 שנים, איתי המדהים שלי כבר גדול בן 6 (בכיתה א', השבוע נפלה לו שן ראשונה!) ותמר הבונבונית נולדה לפני שלושה שבועות והפכה אותנו למשפחה גדולה ושלמה. במקצועי אני כלכלנית ואפילו עבדתי במקצוע בבנק גדול תקופה ארוכה שזכורה לי כסיוט נוראי. ליאור ואיתי לימדו אותי מה חשוב לי בחיים ובזכותם עשיתי מהפך שלם בחיי והחלטתי לעשות הכל כדי להיות שלמה עם מה שאני עושה כדי להיות בנאדם שלם, אחרת לא אהיה אמא טובה להם. לפני ארבע שנים הצטרפתי לקבוצת הורים מדהימה וביחד הקמנו בי"ס מדהים לילדים שלנו - ביה"ס הדמוקרטי בהוד השרון. שנתיים עבדתי על הפרוייקט בהתנדבות, ולפני שנתיים התחלתי לעבוד (בשכר) בביה"ס במשרת המזכירה, בחצי משרה. אני מאושרת בעבודה שם, ומאושרת עם קצב החיים הנכון שזה נותן למשפחה שלי. עכשיו אני בחופשת לידה, שהיא המשך ישיר לשמירת הריון ארוכה (על ההריון והלידה של תמר אספר בשרשור אחר) ואני מתגעגעת לעבודה ולאנשים. אני ממשיכה בחופשה עד סוף הקיץ וחוזרת בספטמבר לשנת הלימודים הבאה. זהו, עכשיו אני בתקופת הסתגלות לשינוי בחיינו, לומדת להכיר את תמר ומאוהבת בה בטירוף!

odeia

New member
התפקדות-בכל פורום זה מקבל צביון אחר

אני, עוד מעט בת 39, אמא לאודיה בת 6 וחצי, לומדת בכתה א' ולאור בת 8 חודשים (ושבוע). הבנות שלי מקסימות (באובייקטיביות). אודיה סובלת מדום נשימה, לאור יש cmtc אשר מתבטא בכתם מכוער על כל רגלה ועל ישבנה, וכנראה שהוא ממשיך להתפשט. נשואה לבעלי, אבי בנותיי. גרה בעיר הכי צפונית בארץ. אני נולדתי בקב' כנרת ובעלי בראש פינה. הכרנו ע"י חבר משותף (עד היום אנחנו רוצים לתפוס אותו בפינה חשוכה
). עובדת בעבודה נחמדה אבל עם צוות לא הכי. בעלת כמה מקצועות שאין כל כך קשר ביניהם. מקווה להתמקצע יותר ברפואה משלימה, בנתיים מתעסקת בזה קצת וכל הזמן מנסה ללמוד עוד, גם אם זה מנסיון ומשאלות ותשובות.

nonaa

New member
../images/Emo26.gif מתפקדת ...

כרגע בתקופה קצת לחוצה (עוזבת מחרתיים דירה אחת ונכנסת לבית חדש בעוד כחודש
) וגם קצת נטולת מחשב אבל בדיוק העלתי תמונה לגלריה וראיתי שמתפקדים ... אז : בקרוב מאוד מחליפה קידומת (30
) עובדת בתכנות באזור חיפה אמא לנגה המדהימה שנולדה בינואר והפכה אותי לאמא ובעוד כחודש עוברת מחיפה לאזור זכרון\בנימינה ...

יעלי9

New member
אולי זה יהיה הסיפתח...

קשה לי להשתחרר לחלוטין מהפאסיביות אבל שווה לנסות. אני, אמא של האפרוחון הקטון, על סף גיל 30
סטודנטית לביולוגיה כבר הרבה הרבה שנים (וגם מתרגלת) הגילגול הנוכחי של חיי החל לפני 8ח' שעת כתיבת ההודעה תעיד על התמכרותי הקשה לפורומים.

וגם אני , אפילו שאין לי כמעט זמן מח

שב
נעמה בת כמעט 27 אמא של דרור בן כמעט 4 חודשים אשתו החוקית של אישמיש ומורה למתמטיקה במקצועי. נשמע משעמם, אבל ממלא את רוב החיים. מבטיחה להשתדל לחזור לפעילות בקרוב

כותבת מעט ובכל זאת...

אני בת 27+, אמא של שיר המקסימה
שתהיה בליל הסדר בת שלושה חודשים. אוהבת מאד את תפקידי החדש כאמא
הייתי אמורה לשוב אתמול לעבודה, אבל אני אשאר איתה בבית עוד הרבה...(כנראה שנה). אמורה להתחיל לעבוד על עבודת התיזה שלי ולא כל כך עושה את זה...(יותר כיף לבלות בפורומים).

גלשני

New member
יש עוד מקום../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אני שני, בת 26, גרה בסביבות חיפה. אמא של מתן הממתק המתוק שחגג יומולדת שנה לפני כמה ימים. מאוהבת עמוקות בשני הגברים של חיי ומאחלת לעצמי המשך זוגיות נפלאה כזאת והנאה שלמה מהאמהות. עובדת בחצי משרה כעובדת סוציאלית ולומדת תואר שני בטיפול משפחתי וזוגי. לאחרונה החלו לי גם פנטזיות ללמוד להיות יועצת הנקה, אבל זה יחכה עד לימים בהם יהיה לי קצת יותר זמן לנשום. שמחה להיות פה

ayush

New member
מצטרפת למתפקדות (למרות שהייתי

די פאסיבית עד כה
) אני איה, בת 28 אוטוטו. אמא של בר בן 10 ח'. מהנדסת תעו"נ במקצועי ועובדת בעבודה בלתי מספקת בעליל אבל נוחה מאד...

שפנים

New member
מתפקדת!!! ויש לי מה לומר

ובכן, אני שפנים
פלוס תינוקי מתוק העונה לשם עידו... בינתיים הוא לא עונה
, שנולד ב-21.1.04. עובדת בתחום התקשורת הכתובה. מתלבטת קשות איך חוזרים לחיים הרגילים, ומתחילה, כמובן, ממחר... דיאטה
!!

irisgh

New member
איזה יופי של פורום!

למה פתחו אותו רק עכשיו? כבר מזמן נגמרה לי חופשת הלידה, וגם השבועות שאחריה.. אז זו לא ממש התפקדות, כי אמירי גם שני במשפחה, וגם כבר בן 10 חודשים, אבל אולי אקפוץ מדי פעם להגיד שלום.

ברוכות הנמצאות!

יש פה בהחלט הרכב מכובד! אני בת 31, אמא טריה לעתליה המתוקה, שבליל הסדר תהיה בת חודשיים. עדיין משתאה על הפלא שקרה לי, ומוקסמת מן היצור הקטן שפעם היה בבטן שלי (איך זה יכול להיות?
). בעלת רשיון עריכת דין שמעלה אבק מחוסר שימוש. בעוד חודשיים וקצת אמורה לשוב לעבודה בחברת היי טק, וכבר מתחילה להיות עצובה מכך... מאד נהנית מהפורום הזה!

מתפקדת ! ../images/Emo141.gif

שמי שלי ,וחגגתי יום הולדת 28 לפני שלושה ימים.אני אמא שלי עלמה שנולדה ב-16/2/2004 ועדיין מתאקלמת לחיים החדשים שלי !

mummy

New member
טוב אז גם אני (באמת יפה מצידי, לא?)

מיכל, בת 31. לפני שמונה חודשים ילדתי את איתמר, ומאז מנסה להשתלט על הכאוס הזה שהפך את חיי מלמעלה למטה ומהצדדים. לא שהוא לא מקסים ומדהים - הכי שאפשר בעולם כמובן - אלא שאני מתעקשת לנסות להמשיך כמה דברים שעשיתי לפני שהוא הגיע לכאן, והשילוב הזה בכלל לא קל.

nikit1

New member
וגם אני כאן

אמא של יובל בן כמעט חצי שנה
, לומדת חלקית, רוב הזמן בבית עם העולל, מהמרכז.

אפעופ

New member
../images/Emo41.gifאז גם אני

אני אפרת. אמא של יאיר שנולד לפני 9 חודשים. אני עו"ד בלתי מרוצה בעליל אבל אין לי כוחות נפשיים לעשות משהו בנדון, למרות שאני מפנטזת הרבה על לעזוב....

למעלה