מתפקדת בשמחה! ../images/Emo13.gif
אני טל, בת 34, וכבר 3 שבועות שאני אמא ל-3! ליאור המתוקה, החכמה והיפהפיה שלי הפכה אותי לאמא גאה לפני 9 שנים, איתי המדהים שלי כבר גדול בן 6 (בכיתה א', השבוע נפלה לו שן ראשונה!) ותמר הבונבונית נולדה לפני שלושה שבועות והפכה אותנו למשפחה גדולה ושלמה. במקצועי אני כלכלנית ואפילו עבדתי במקצוע בבנק גדול תקופה ארוכה שזכורה לי כסיוט נוראי. ליאור ואיתי לימדו אותי מה חשוב לי בחיים ובזכותם עשיתי מהפך שלם בחיי והחלטתי לעשות הכל כדי להיות שלמה עם מה שאני עושה כדי להיות בנאדם שלם, אחרת לא אהיה אמא טובה להם. לפני ארבע שנים הצטרפתי לקבוצת הורים מדהימה וביחד הקמנו בי"ס מדהים לילדים שלנו - ביה"ס הדמוקרטי בהוד השרון. שנתיים עבדתי על הפרוייקט בהתנדבות, ולפני שנתיים התחלתי לעבוד (בשכר) בביה"ס במשרת המזכירה, בחצי משרה. אני מאושרת בעבודה שם, ומאושרת עם קצב החיים הנכון שזה נותן למשפחה שלי. עכשיו אני בחופשת לידה, שהיא המשך ישיר לשמירת הריון ארוכה (על ההריון והלידה של תמר אספר בשרשור אחר) ואני מתגעגעת לעבודה ולאנשים. אני ממשיכה בחופשה עד סוף הקיץ וחוזרת בספטמבר לשנת הלימודים הבאה. זהו, עכשיו אני בתקופת הסתגלות לשינוי בחיינו, לומדת להכיר את תמר ומאוהבת בה בטירוף!