החשדות 4.7.05

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

מצטער, את אנימלס אני לא ממש מחבב אז אני לא יכול להחוות דעה על Sheep. בכל זאת, אאל"ט גילמור השתתף בתפקידי הבס באלבום הזה. בEchoes אני לא זוכר תפקיד של ווטרס שהוציא אותי מכלי. הכל היה דל למדי. Money הוא אכן ריף מצויין שעל מבוסס כל השיר. אני רק אומר שחבל שלווטרס אין עוד יציאות כאלה.

One Echoe

New member
באקוס יש את אחד הריפים

היפים לבס ששמעו אוזני. כל השיר יושב על הריף הזה.

dondons

New member
וזו בדיוק הסיבה..

שהמוסיקה של הפלוייד היא המוסיקה של הפלוייד..!!! אתה מעדיף שפלי או קלייפול ינגנו באס עם הפלוייד...? אף אחד מהם הוא לא נגן טכני וירטואוזי...גם גילמור לא, והוא הראשון שיודה בכך, אבל שוב זו בדיוק הסיבה שהמוסיקה של הפלוייד היא מה שהיא ומלודית להפליא.

The Albatross

New member
האמת היא

שהיה יכול להיות נחמד אם פלי ינגן עם פ"פ. איך אתה יכול לדעת שתצא איתו מוזיקה פחות מלודית? יצירתיות אף פעם לא הרגה אף אחד.

One Echoe

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא מבין, איך בתור אחד שאוהב את הפלויד, ושומע את המוזיקה שלהם, אתה יכול להגיד דבר כזה? הבס של ווטארס זה דבר בלתי נפרד מהמוזיקה של הפלויד. אם תשים את פלי, הרסת את כל הלהקה.(דווקא פלי זו דוגמא גרועה-הוא די פוזיונר)

The Albatross

New member
WTF?

פלי הוא פשוט בסיסט טוב יותר. הריפים שלו מדוייקים, קצביים ומלודיים. אין לו, או לשום בסיסט אחר, בעייה לנגן תפקידים של ווטרס.

One Echoe

New member
מה?

מז"א לנגן תפקידים של ווטארס? אם אתה אומר שפלי יתאים במקום ווטארס, אז תוריד את הריפים של ווטארס, ותשים את התפקידים של הבסיסט שתרצה, ונראה מה יצא. לכל בסיסט שמנגן שנה אין בעיה לנגן את התפקידים של ווטארס.

The Albatross

New member
אני באמת לא מבין אותך.

הנקודה היא שפלי יכול לנגן את התפקיד של ווטרס, אבל ווטרס לא יכול לנגן את התפקיד של פלי, מה שהופך את פלי לנגן טוב יותר ואת ווטרס לנגן פחות טוב. הדיון הזה היפוטתי מיסודו. אני לא יכול לשער מה יקרה אם אני אקח את ווטרס ואשים במקומו את פלי. יכול להיות שהלהקה תשנה אופי לגמרי ותהפוך לפאנקית, ויכול להיות שפלי ישתלב במרקם הכללי ויעשה את זה טוב יותר או פחות. הנקודה הייתה שווטרס הוא בסיסט בינוני לגמרי, ולפי המשפט האחרון שלך: "לכל בסיסט שמנגן שנה אין בעיה לנגן את התפקידים של ווטארס." (שאגב, גנבת ממני
), אתה גם מסכים עם זה.

One Echoe

New member
אתה מתבלבל...מתבלבל מאוד.

אתה מדבר על טכניקה? זה שלווטארס אין קטעים מהירים וטכניים הופך אותו לבסיסט בינוני?

The Albatross

New member
לא.

זה שלווטרס אין קטעים מהירים וטכניים בשילוב עם העובדה שהחוש קצב שלו בסיסי ביותר בשילוב עם העובדה שגם אין לו חוש למלודיות (מי אמר החומה והפיינל קאט?) הופעים אותו לבסיסט בינוני.

One Echoe

New member
לא מסכים איתך בכלל. בכלל.

נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים, וזהו?

האזרחק

New member
אתה לא

אין לי שום יכולת להעריך את יכולת הנגינה שלו (לא התחום שלי), אבל לקרוא אני יודע :)

למעלה