החשדות 4.7.05

avki

New member
מס' הערות אופייניות --

1. קודם כל אין על ההערות האלה של מייסון - "זה היה קצת כמו לשכב עם האקסית שלך". גדול. 2. דבר שני, שימו לב שבסופו של דבר, יצאנו יותר מתקדמים כביכול מארה"ב, כשבישראל חוץ מההערה הכופרנית של המגיש הישראלי (מה שמו עוד פעם?) בתחילת ההופעה שלהם, לא היו שום הפרעות משום סוג שהוא (אם אינני טועה). ארה"ב, שלדעתי עודף ההתקדמות שם מבחינת מסחור ואובססיה לרשמיות וניצול המעמד פוגע בהם גם בתחום שהם טובים בו - טכניות תרבותית (עד כאן הגיג שני). 3. ג'ון קארין - אני אמור לדעת מי זה? 4. זרק את המקלות אל הקהל משמחה? מזכיר קצת יותר מעשה מגונה מסויים בהיסטוריה של הלהקה - אולי היה זה מחווה ליריקה של רוג'ר בכלל משנות ה-70? המממ...

dondons

New member
חחחח...נכון אולי..

מייסון ציני כמו תמיד וכבר לא יודעים מתי הוא ר-ציני.. האמריקאים טמבלים, את זה כולנו יודעים. כן אתה אמור, הוא מלווה את הפלוייד, או אפילו חלק מההרכב כבר מ 87

וואלה הקדימו אותנו..

התכוונתי להעלות את זה בחשדות של היום, אבל חיכיתי לעוד פיסת מידע, שלא הגיעה בזמן. אז במקום, יש את זה. בכל מקרה, דיווח מפורט יועלה בחשדות, בעוד כמה שעות.

Coon Jew

New member
חבל רק..

שאנשים קונים את האלבום ''echoes""...במקום לקנות אלבום ספציפי..

pink floydror

New member
לאו דווקא

לא לכל האנשים יש "סבלנות מוזיקלית" כמו למרביתה אנשים פה. ולכן , אקוס הוא נקודת פתיחה בשבילם להכרת הלהקה, ומשם הם יכולים להתמקד בדברים יותר ספציפיים. מה גם שאקוס הוא אוסף להיטים, ובמקרים כאלה אנשים נוטים יותר להוריד להיטים בודדים מאשר לקנות אוסף, אז העלייה במכירותיו זה סימן שאנשים מוכנים להשקיע כסף בפלויד.

Blackpanter1י

New member
גם אני קניתי שלשום את האנימלס,

שהיה לי עד עכשיו צרוב מהדיסק המקורי, ואני מתכוון לקנות גם את הdivision.

pink floydror

New member
../images/Emo124.gif הפלויד ממשיכים עם התרומות

הלהקה קוראת לכל האמנים שהופיעו בLive 8 לתרום את הרווחים שלהם ממכירת האלבומים בעקבות המופע, לצדקה. "כל פני נוסף ייתרם לצדקה" אמר גילמור. "למרות שהמטרה המרכזית הייתה להעלות את המודעות וללחוץ על מנהיגי הג'י 8, אני לא ארוויח מהקונצרט. אם אמנים אחרים יהיו מעוניינים לתרום את התמלוגים שלהם לצדקה, אולי אז חברות התקליטים ישוכנעו לעשות מחווה דומה. הכסף הזה יכול לעזור להציל חיי אנשים". קישור לכתבה המלאה כאן או כאן או כאן.

למעלה