המשך דיון....

jennie 00

New member
../images/Emo124.gifהמשך דיון....

אז בהמשך לדיון שלי ושל דניאל על כמה שנמאס לנו לראות אנשים הופכים את הקפוארה ללא יודעת מה אז היום ראיתי כמה ידידים טובים שלי שלא עושים קפוארה(לא בחוג יענטו) עושים קפוארה על הדשא בבצפר.. מזה קפוארה הם עשו מקקו גלגלונים וכל מיני כאלה ולא יודעת אולי אני מתעצבנת מכלום אבל די התעצבנתי

jennie 00

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

האם גם לכם זה מפריע? נכון שיש לזה גם צדדים טובים כי היום יש יותר אנשים שמודעים לזה שיש דבר שנקרא "קפוארה" (למרת שקפוארה בשבילם זה אקרובטיקה) אבל בכול זאת זה פתח דלת להמון אנשים אז מה אתם אומרים....

BiAAcH

New member
את האמת...

זה לא מפריע לי, כל עוד הם לא עושים משהו שפוגע בקפוארה או מבזה אותה, שיהיה להם בסבבה, אבל ילדה שהולכת עם חולצת בטיזדו בתור חולתב בטן (אני מתאר לעצמי) זה כבר מעצבן...

BiAAcH

New member
אהה, אני תלמיד מעברות גאה....

אז שנה הבאה את עוברת לרופין \ מעיין \ מעברות, לא??

jennie 00

New member
כן... אני רק צריכה להחליט לאיפה...

יש לי ידיד במעברות (כיתה י) וגם חברה ב-יב'

Ze Colmeia

New member
אצלי בבית ספר....

יש ילדים בכיתה ח' ש"עושים" קפואירה, יענו יש אחד בפנימיה שלהם שלמד איזה חצי שנה והוא מלמד אותם...אז שנה שעברה הייתה רודה מאולתרת בפורים אז אפלתי ממש חזק אחד מהם... אבל חוץ מזה הם ממש לא מעניינים אותי הם בכלל לא מפריעים לי....

Escova

New member
Pimpin' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקשר ??? זה מה שעשיתי בפורים לפני הרודה... בלי טלק, בלי אסיסטאנט פימפ... רק אני ו-וואן אגלי סטינקי אסס בייצ'... דוב, אם יוצא לך לקרוא את ההודעה עוד הערב, יש "קיץ אחד של סוטול" בערוצי זהב, ב11... תבוא אלי... דחוף !!!!!!!!!!!!

ככה...

כאלה דברים לא ממש מפריעים לי, אבל כמו שאמרו, לראות ילדות מהשכבה שלי הולכות עם "ביגוד קפוארה" (הכוונה היא לסתם בגדים שרשום עליהם קפוארה...) כי זה מאגניב והכל זה קצת מעצבן...

Bantus

New member
אז ככה....

ללבוש חולצות סתם שכתוב עליהם קפואירה, במויוחד פריחות שלובשות את זה בתור חולצות בטן. על אלה ש"עושים" קפואירה, זה לא משהו באסט מפריע לי אבל ברגע שיש זילזול, זה מעלה לי כריזה. אחד שלמד אתי ישנה שעברה בא לבצפר עם בירנבאו לפני כמה ימים ובהפסקה הוא סתם ניגן (והוא לא יודע איך) בקיצור התאספו קצת אנשים כזה, וואו קפואירה וזה. הוא סתם הביא אותו בשביל להתלהב וזה מעצבן אותי!!! את מה שאנשים שומרים עליו כבוד, אנשים אחרים עושים את זה בשביל להתלהב ובשביל שאנשים יאהבו אותו אולי?? זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Escova

New member
אולוויז בילווינג... כנסי שניה...

את זו שזכית בתחרות פרייסטייל ??? יש לך קטעים של התחרות ???

ChicleteAbada

New member
בגלל זה יש את הקורס בווינגייט

כדי שלא כל שמוק שעושה קפואירה שנתיים ויודע סלטה בורג יפתח קבוצה.

coolel

New member
וואלה... איזה קטע...

אוקיי, זאת אני (AB) מהבית של ידיד שלי על המשתמש שלו, בכל מקרה - כן, מסתבר שזאת אני... רק עכשיו גיליתי שזכיתי... נחמד ביותר! למרות שהקטע לא היה כמו שהוא צריך להיות במקור כדי לעמוד במגבלת המהירות... בייכל מקרה, לדעתי היו צריכים לשלוח מסר או משהו, כי מאז ששלחתי אני בכלל לא נכנסת לפורום ההוא ולא היה לי מושג... גיליתי על זה במקרה... (למרות שיש לי כבר דיסק חתום...
) אממ... כשאני אשלח למנהל הודעה מהבית אני אשאל אם עוד הקטעים על הרשת...

למעלה