המשך דיון....

תחרות פריסטיילים...

אם אנ'לא טועה זכיתי בחולצה ובדיסק חתום של מוקי, למרות שכבר יש לי אחד כזה... עדיין נחמד...

jennie 00

New member
פשששששששש../images/Emo45.gif כול הכבוד

אני אישית אוהבת היפ הופ ישראלי כלא 6,סאבלימנאל וכול משפחת תאקט

ברצינות?!

קפצי אליי למסרים/אייסיקיו, נראה לי שיש הרבה דברים שאני יכולה לחדש לך... (וכמובן שזה הדדי... לא בקטע של התלהבות...)

Bantus

New member
סבלימינל זה לא היפ הופ!!!!!

הוא לא יודע לשיר לא להעיז לכלול אותו תחת הכותרת של "היפ הופ"!!!!!!!

Bantus

New member
רגע רגע...

את זה תגיד לשניה שאמרה שהיא אוהבת לשמוע היפ הופ ישראלי.. והכלילה את סאבלימינל תחת השם הזה...

Escova

New member
מבקש זכויות יוצרים על הביטוי...

דוב יא גנב, זה המצאה שלי, היפ - פופ...

Bantus

New member
גבר..צר לי לאכזב אותך...

אבל זה ביטוי טיפה מוכר.... אני אפילו מכירה אותו (כן כן..אפילו) סתם.. קיצר יש ביטוי מסויים למוזיקה שהיא פופ והיפ הופ ביחד..לא זוכרת מה שמו...

Escova

New member
לצערי אין ברירה, אלא לכלול אותו...

כי למרות שוקו קרלו ( גיים רייכונייז גיים אמיתי זה אמיתי אז מה אם יש לי וילה, אני גאנסטא איכותי...) ולמרות הפלצנות יתר שלו על המשטרות שרודפות אחריו ואחרי די ג'י "שתי סכינים ושופך פה את כולם" עמי... ולמרות שהדיסק שלו הכי מסחרי שיש (שיר א' להרוג ת'ערבים, שיר ב' בואו נעשה שלום, שיר ג' קדימה טרנספר שיר ד' נמאס ממלחמות) הוא Player , ואין מה לעשות בנידון... יכולות יש לו... מי שצריך הוכחות שישיג את "ישראלים עצבניים 1:1" מה לעשות, הוא נמשך לכסף, כמו כול פלייר, רק שהוא שכח מאיפה הוא בא... לסיכום: הוא מסחרי, הוא קקה, הוא פלצן, הוא מדבר שטויות, אבל שורה תחתונה, הוא פלייר... אז במקום להנות מהשירים שלו, אפשר לצחוק מהם...

Ze Colmeia

New member
../images/Emo6.gif

או שאפשר כמוני לנטוש את הראפ הישראלי לטובת: Slipknot Rammstein ועוד גדולים וטובים

Bantus

New member
רגע רגע..שאני יבין פה משהו...

slipknot הם טובים
WTF
(סורי...)

Escova

New member
סליפנוט טובים...

ואילן באבילאן זכה בתחרות איות תוך כדי ריצת מרתון...

Ze Colmeia

New member
בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Slipknot אחד הלהקות הכי טובות שיש

למעלה