המשך דיון....

Bantus

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

האלה שמערבבים את כל הקבוצות, לבעוט בהם ממש, ובמיוחד שהם אומרים שזה הומואי.. אידיוטים!!!!!!!!!!

Bantus

New member
רגע רגע רגע...

בתור קפואריסטית שלובשת טופי קפואירה, גם באימונים, גופיה שחורה שכתוב את השם של הקבוצה והיא בטן.. זה עושה תדמית מעצבנת לקפואריסטיות??? אני לא ממש מבינה מה אתה אומר... הם לובשות את הגופיה ועושות תדמית לא טובה לקפואריסטיות אאחרות?? ואם אני קפואריסטית גאה, למה אני לא יכולה ללבוש את הגופיה לבצפר?? (למרות שלבשתי אותה לבצפר פעם אחת..??)

DORA16

New member
...

התכוונתי לזה שהולכים עם זה לבצפר בעיקר... חברות שלי בעיקרון הולכות עם הטופ מתחת לחולצה לבנה (כי זה בטן...) זכותך להיות גאה... פשוט אני בחיים לא אלבש כזה טופ...ובטח שלא אלך איתו לבצפר (לא אוהבת חולצות בטן). אם מישהי הייתה באה לבצפר שלי עם כזה טופ...אז הבנים היו נמרחים עליה והיא הייתה מקבלת מכתב לתיק האישי על תלבושת לא נאותה...

Bantus

New member
את רצינית????

עד כדי כך שהיא הייתה מקבלת מכתב לתיק האישי על זה?? וואי וואי, שלא תדעי מה הולך בבצפר שלנו, הולכים יחפים ולובשים מה שרוצים (כמעט), השנה רצו לעשות תלבושות אחידות אבל בגלל שאמרו שזה יהיה פשוט השלכת טרור על הבית ספר משכבת י"ב (גם אני בי"ב) אז החליטו שלא.. חבל לך על הזמן מה הולך בבצפר שלנו.. ורגע, החברות שלך, הם בקפואירה?? ולמה שהם ילבשו את החולצה מתחת לחולצות לבנות?? אוהו, אז אנחנו שונות+ אני ממש אוהבת חולצות בטן...

DORA16

New member
כן כן

זה עניין של צניעות...ומוחצניות... אני לא אומרת שאני כל כך צנועה אבל אני לא כל כך אוהבת חולצות בטן...וכנראה שגם חברות שלי לא. דרך אגב...הם עושים אותו דבר (הבצפר) לגבי כפכפים...וכפכפי אצבע... ןבגלל כל מיני בנות (פרחות...אל תדאגי אני לא אומרת שאת כזאת, כי אני בטוחה שאת לא) שלובשות חולצות בטן מוגזמות!!! אז עושים אצלנו תלבושת אחידה...כבר התחילו הזמנות בחצי מהבצפר בערך... עדיין הכיתה שלי לא עברה את המדידות והתצוגה של התלבושת...

Bantus

New member
תצוגת אופנה

של תלבושות אחידות- נשמע מפתה +++ אמ, פריחה, אני ממש ממש לא, וזה לא שאני לובשת חולצות בטן ניסחפות, סתם כאלה בקצת בטן... כן,ף גם לחברה שלי במרכז עושים בעיות עם כפכפי אצבע ושטויות כאלה, אני לא מצליחה להבין את זה, הבצפר רוצה שתלבשו תלבושות אחידות ועוד שאתם תשלמו עליהם, הם צריכים לשלם לכם שתלבשו את זה!!!

jennie 00

New member
גם אצלנו זה ככה...

התחילו עם תלבושת אחידה השנה
חחחחחחח בצפר דפוק תודה לאל שזאת שנה אחרונה שלי שם
אבל אצלנו רק מדברים <בדר"כ> לי אפ פעם לא עשו כלום...והייתי באה בקיץ עם כפכפים מלאא אבל חברה שלי שתמיד ברה עם חולצות בטן כאלה וג'ינסים נמוכים+ נתנו להה מכתב

jennie 00

New member
כעיקרון..

הרעיון עצמו (של תלבושת אחידה) זה אחלה רעיון אבל עשו לנו כול חולצה במידה אחרת... כאילו ביקשתי 3 חולצות נגיד מדיום M וכול חולצה הייתה בגודל שונה אפילו שהיה כתוב מדיום M

DORA16

New member
....

חברות שלי מכיתות אחרות סיפרו לי שהמורות רואות איך החולצות נראות עליך...במדידה ואז מסמנות על דף הזמנה כזה איזה מידה את...(הם מסמנים מידה אחת יותר גדולה ממה שטוב עליך (לוודא שלא יראו כלום...). והמחירים יקרים יחסית לתלבושת אחידה (בהשוואה לבתי ספר אחרים)... למשל, חולצה מכופתרת עולה 50 שקל, קפוצון עם כיסים וריצ'רץ' עולה 45 שקל קפוצון עם כיסים בלי ריצ'רץ' עולה 38... יש לנו 8 סוגים לקנייה : חולצת טריקו קצרה, חולצה קצרה צמודה, חולצת טריקו ארוכה, חולצה ארוכה צמודה, טרנינג, קפוצון עם כיסים, קפוצון עם כיסים וריצ'רץ' וחולצה מכופתרת...

למעלה