המשך דיון....

../images/Emo9.gif

אכן אלפנט מאן... וזאת הכוונה בבנוי טוב... זה דיסק שמלכתחילה מיועד לקיים מתכון הצלחה... על זה הוא הוחתם... בגלל זה הוא נשפט בפרמטרים כאלה... מבחינתי הפרוייקט def jamaica למשל כל כך לא רואה אותו ממטר... למרות שגם לשון פול יש הרבה יציאות טובות בכלל...

תחזרי לקרוא שוב...

ברור שזה הוריד מהערך שלו... אבל איזה השוואות את עושה?!?!?! זה כמו להשוות את כלא 6 לג'וראסיק 5... מספרי הסיפורים לאאוטקאסט... אם כבר את משווה, אז תשווי על אותו סגנון (מספרי הסיפורים לבון ת'אגס לדוגמה, למרות שגם כאן, ברור מי לוקח...). הוא עושה ראפ, נקודה. ברור שהוא לא משתווה לג'יגה, זיון איי, פאק, אאוטקאסט ושות', אבל יש הרבה מאוד אנשים בארץ שהיו מתים להגיע לרמה שלו, וכמו שאת אומרת שגם שאנשים שאוהבים אותו מסוגלים להגיד ת'מובן מאליו - שהפרסומת הורידה מערכו (חוץ מהבנק כמובן...), תאמיני לי שיש הרבה אנשים ששונאים אותו ועדיין מסוגלים להגיד שהוא עושה ראפ. ותאמיני לי שאני שומעת "מוזיקאת ראפ אמיתית"...

jennie 00

New member
אנשים לקרוא ולהפנים...

נכון שזה וויכוח ממש נחמד וזה והוא מעיר קצת תפורום אבל תנסו שלא לתת לוויכוח הזה להשתלט על הפורום כי זה סה"כ פורום קפוארה ולא היפ-הופ טוב

האמת שאת ממש צודקת... פשוט כזה

נוגע להיפהופ אני לא תמיד יכולה להתאפק...

Bantus

New member
אוי אוי...

יש את זה גם בבצפר שלנו, תופעת הקפואירה בכל מקום... הם עושים בירידה ההו סמאו (גלגלון בלי ידיים, למקרה שלא כתבתי נכון) קיצר , הם משחקים אותה יודעים. הם עובדים בפאקינג ירידה, ובירידה זה לא ממש קשה לעשות גלגלון בלי ידיים. ואת רואה, הם מתלהבים שם וזה, אז כמו כל הזדמנות אחרת, הלכתי לאמרתי להם משהו אמרתי להם, אחלה בירידה זה לא קשה, תשעו את זה במישור. והם כזה תעופי מפה תפסיקי לשחק אותה..
וזה חימם לי את הנשמה רצח.. אמרתי אחלה, עוד פעם אחת אתם עושים פה גלגלונים, חוטפים מכות ממני, ויש מספיק קפואריסטים בבצפר שיעמדו מאחורי... זה היה לפני איזה שבוע וחצי, והייתי בסמינר 4 ימים..ולא ראיתי אותם עושים בימים האחרונים. כנראה שהכל בחיים עובד במכות.....

cedar point

New member
מצטער

מצטער להגיד לך אבל הם עדיין עושים את זה קבוע ומי אמר לך לעוף?

Bantus

New member
הם כל הזמן עושים את זה...

אה נכון, שכחתי שאתה לומד איתי באותו מקום (חחחח) ומזתומרת מי אמר לך לעוף? לא זוכרת מי זה היה, זה היה דיי מזמן.... רגע, אתה רומז שאתה אחד מהם?

cedar point

New member
ממש לא

פשוט חברים שלי עושים את זה ולא נראה לי שהם יגידו לך דבר כזה..

cedar point

New member
מה זה משנה

אני לא מבין למה זה מפריע לכם אם ילדים רוצים לעשות כל מיני תרגילים אז שיהיה להם בכיף אני משאר שילדים עושים את זה לכיף ואם הם מצליחים לעשות משהוא(גם אם הם לא עושים נכון) יש להם הרגשה טובה ועוד משהוא אתם אף פעם לא נסיתם לעשות תרגילים שאתם לא יודעים?

Pr0zac

New member
אממ

אני בהפסקה הגדולה (45 דקות) מתאמן בדשא על אקרובטיקה ואני חוזר על זה אקרובטיקה לא קפוארה ואף אחד לא חושב שזה קפוארה לא יודע מה איתכם אצלנו אפחד לא חושב שזה קפוארה ולא נראה לי שיש משהו רע בזה שמתאמנים על אקרובטיקה בבצפר לא כדי להתלהב, רק כדי להשתפר בבצפר לימדו אותי פליקפלאק סמאו ג'יקוסטה והאקרובטיקה ובאימונים אני מתאמן קפוארה נטו בלי אקרובטיקה וגם לפעמים מתאמן בבצפר על קפוארה רוב הזמן אני עובד על בסיס ורק 20% מהזמן על אקרובטיקה

Bantus

New member
תשמע...

בטח שניסינו, טוב, אני לפחות ניסיתי לעשות תרגילים שאני לא יודעת, זה ממש לא קשור... ואתה צריך להבין, אנשים שאומרים שהם עושים אקרובטיקה, אז אחלה, בכיף שיעשו.. אבל יש את החברה שאומרים אני עושה קפואירה, לא אקרובטיקה, ועוד הם כבר לא קוראים לתרגילים כמו גלגלון בלי ידיים, אלא הם קוראים לזה האו סמאו.. אז אתה מבין, יש הבדל בעין לעשות אקרובטיקה לבין עשות אקרובטיקה ולהגיד אני עושה קפואירה....

DORA16

New member
מממ

כבר היה על זה דיון לגבי כל אלה שחושבים שקפוארה זה אקרובטיקה... אתם יודעים מה? שיחשבו! אנחנו יודעים מה היא קפוארה אמיתית ומה משמעותה בגלל שאנחנו קפואריסטים והם לא!! חוץ מזה...יש קפואריסטיות שלובשות טופי קפוארה (בטן כמובן)... אם הן גאות בגוף שלהן זכותן (למרות שזה באמת עושה תדמית כזאת מעצבנת לקפואריסטיות). אבל ללכת לבצפר אם כזה דבר?! זה כבר יותר מידי לדעתי...

Pr0zac

New member
נכון

זה מעצבן לראות את כל אלה שאומרים שקפוארה זה ריקוד הומואי ויום אחרי זה באים עם מכנסי קפוארה עם הסמל קל קורדאו ג'י אורו חולצה של אבאדה ובירימבאו שכתוב עליו "בנטוס" והם יגידו שהם מאוד אוהב קפוארה ורוצים שאני אלמד אותם סלטה זה מה שבאמת מעצבן אותי לא אלה שמנסים לעשות גלגלונים אחרי שאני וחבר שלי מתאמנים

למעלה