../images/Emo21.gif שרשור מתכונים
אני הכנתי את הכבד הקצוץ. תודה על המחמאה, והנה המתכון הפשוט להפליא: מטגנים 250 גרם בצל (פרוס או קצוץ) עד שהוא שקוף. מוסיפים 500 גרם כבד עוף. מוסיפים כף פפריקה מתוקה (עדיף הונגרית...). מוסיפים מלח לפי הטעם. מטגנים תוך בחישה עד שהכבד well done. (גם מי שאוהבת כבד וורוד באמצע. בשביל כבד קצוץ הוא צריך להיות מבושל לגמרי.) בינתיים מבשלים שלוש ביצים קשות. טוחנים את הכל ביחד (כבד עם כל הבצל והשמן שטוגן בו, פלוס הביצים, קלופות כמובן) במטחנת בשר, מעבד מזון, או בלנדר. בתיאבון! ועכשיו תורי לבקש מתכון: מי הכינה את העוגה עם הצימוקים?
אני הכנתי את הכבד הקצוץ. תודה על המחמאה, והנה המתכון הפשוט להפליא: מטגנים 250 גרם בצל (פרוס או קצוץ) עד שהוא שקוף. מוסיפים 500 גרם כבד עוף. מוסיפים כף פפריקה מתוקה (עדיף הונגרית...). מוסיפים מלח לפי הטעם. מטגנים תוך בחישה עד שהכבד well done. (גם מי שאוהבת כבד וורוד באמצע. בשביל כבד קצוץ הוא צריך להיות מבושל לגמרי.) בינתיים מבשלים שלוש ביצים קשות. טוחנים את הכל ביחד (כבד עם כל הבצל והשמן שטוגן בו, פלוס הביצים, קלופות כמובן) במטחנת בשר, מעבד מזון, או בלנדר. בתיאבון! ועכשיו תורי לבקש מתכון: מי הכינה את העוגה עם הצימוקים?