עכשיו נתת לי אתגר
אתמול אחרי שחזרנו מהמפגש, שמתי את הקופסה של הכבד הקצוץ במקרר. לא שנשאר שם משהו ממשי, אבל חשבתי שיש מספיק לעוד ניגוב קטן, אחרי שזה יתקרר. הכבד הזה הוכן ביום חמישי בערב. נכון לעכשיו (ראשון בערב), השאריות עדיין חומות. וזה אחרי יום שלם על השולחן אצל עמית. נחכה ונראה מתי זה יהפוך לירוק / יפתח ריח רע / יצמיח שערות. (אה, הנוסטלגיה לשיעורי טבע בבית-הספר היסודי). שרוני, אני בטוחה שאת יודעת את זה, אבל בכל-זאת: את מוודאת לפני הבישול שלא מחובר לאף כבד כיס-מרה, נכון? כי המרה מאוד ירוקה.