לקראת המפגש בשבת

זואי11

New member
והפשטידה לשחרית../images/Emo3.gif

פשטידה גבינה ותפו"א ------------------- -קוצצים 4 שיני שום ומטגנים בחמאה. -מוסיפים למחבת עשבי תיבול טריים בזיליקום, אורגנו, טימין וממשיכים לטגן קלות -מבשלים כ-5 תפו"א בגודל בינוני חתוכים לרבעים עד שיתרככו. -מערבבים בקערה - 4 ביצים - 3 כפות קמח - חבילת גבינה בולגרית מפוררת - כ-100 גר' גבנ"צ מגוררת - שמנת מתוקה לבישול - מוסיפים את השום והעשבים המטוגנים לתערובת ומתבלים (מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט) -אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-50 דקות - 10 דקות לפני הסיום מפזרים למעלה קצת גבנ"צ מגוררת

שרוני ב

New member
ומה עם פשטידת האטריות וגבינות

נופר אהבה אותה, אשמח לקבל את המתכון.

שרוני ב

New member
וזו שאלה לא לזואי

אלא למי שהביאה את הפשטידה ( לא יודעת מי זו ). בכל מקרה לא רק נופר אהבה, גם אני.

shira33

New member
קצת באיחור...../images/Emo163.gif &תודה מכל ה|לב

עמית, המון המון תודה על האירוח הנפלא ביום שבת ובנות זה היה פשוט כיף להכיר אתכן ולהיות עם כל הילדים המקסימים האלה במקום אחד. תודה גם לעינת ורותם על הנסיעה ובעיקר החברה הנעימה. הוחמאתי לראות אזכור של הפשטידה שלי בשרשור מתכונים אז לפי בקשת הקהל להלן המתכון: מצרכים: 250 גר' איטריות רחבות (1 חבילה) 50 גר' חמאה 2 כפות קמח רגיל 1/21 כוסות חלב (375 מ"ל) 3 ביצים טרופות 1 גביע גבינה לבנה שמנה (250 גר') 100 גר' גבינה צהובה מגוררת 30 גר' חמאה רכה 1/2 1 כפות אגוז מוסקט מגורר פלפל לבן לפי הטעם מלח ופלפל שחור לפי הטעם תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני. 2. מבשלים את האיטריות במי מלח לפי הוראות היצרן, עד שיתרככו. מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה. 3. בינתיים ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מוסיפים את הקמח ובוחשים. מוסיפים בהדרגה את החלב ובוחשים על אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך. 4. מוסיפים את רוטב החלב אל האיטריות. 5. מוסיפים את הביצים, הגבינות, החמאה ואגוזי המוסקט ובוחשים בעדינות. מתבלים בפלפל לבן, במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ובוחשים שוב. 6. מעבירים אל התבנית ואופים במרכז התנור 30-40 דקות או עד שהפשטידה תזהיב.

noa37

New member
אח....הכבד הקצוץ היה מעדן

וכמעט שהשתווה לקוויאר שדפי הביאה
תודה על המתכון וגם לאחרות עם המתכונים שלהן. היה טעים טעים...

דש1דש

New member
ומה עם פשטידת הברוקולי???

יערה זללה ממנה כאילו שאין מחר.... שלא לדבר על המוקפצים

שרוני ב

New member
פשטידת הברוקלי

אני יכולה להגיד לך איפה היא ניקנתה
( אני מתרשלת לאחרונה פשוט אין לי זמן, וחוץ מזה יש לי תירוץ טוב עם הגב שקצת מגביל את יכולת העמידה שלי במיטבח ) מכירה את הכפריה של המושבה , בכניסה לגיבעת חן ברחוב פרדס משותף ברעננה. שם קונים.

gal 6

New member
היה אחלה ../images/Emo70.gif

היה מאד נחמד להכיר בנות חדשות ולפגוש שוב את המוכרות, כמובן שהילדים מקסימים
לא היה חסר אוכל, היה בשפע, ובכלל, הרי אוכל זה לא העיקר. ושוב, הרבה הרבה תודה רבה לעמית על הארוח הנפלא.

Zivi36

New member
באמת תהיתי היכן מסתתר השרשור

של התודות לעמית... תודה עמית על המפגש. על שפתחת את ביתך,על אווירה הנעימה, והכיף. היה לי נחמד לפגוש שוב את אלו שאני מכירה ונחמד לפגוש גם פנים חדשות ולחבר לשמות. היה נעים,טעים ו...דיי חמים (מזג האוויר)

דש1דש

New member
כרגיל היה מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif לעמית../images/Emo70.gif

יערה היתה כל כך מאושרת וכל כך פעילה - שמיד כשהושבה בכסא - נפלה עליה שינה עמוקה שלא הופרעה במעבר למיטה שלה.... היא קצת כעסה להתעורר לא בבית החלומות של עמית..... נו - יש לאן לשאוף
עמת - היה יופי, כרגיל! אין עליך!!! מפגשים אחד אחד!!!! תודה!!! מקווה שכבר סימת את הניקיונות אחרינו - השארנו ממש איזור אסון

יולי 7

New member
גם לי היה כיף

לפגוש שוב את כולכן ואת "מאות" הילדים
עמית, עכשיו אני מבינה למה כולן התלהבו לקראת המפגש אצלך - מצטרפת לתודות

מירית א

New member
היה מאד כיף כרגיל

המון תודה לעמית שפתחה בפנינו שוב את ביתה. תמיר מאד מאד נהנה ולא רצה ללכת הבייתה. איך שנכנסנו לאוטו, נרדם מיד. להתראות במפגש בהא

זואי11

New member
גם אנחנו נהנינו מאוד. היה כיף ../images/Emo42.gif

לפגוש את כל החברות המוכרות ולהכיר חברות חדשות. היה משעשע להזכר בנוסטלגיה במפגש אצל עמית לפני שנה ולראות את הגוזליות שלפני שנה היו עדיין ברחם. זה הזמן לתכנן את המפגש של שנה הבאה.
גדולה לעמית על האירוח הנהדר והרגוע.
לטרודי על הטרמפ ועל החברה המרתקת, ועל כך שהנסיכה הקסומה
שלה העסיקה את תהלי בדרך חזרה (מה שאפשר לנו שעתיים
של שינה אחרי שחזרנו)

טלטל11

New member
אוף!!!! בא לי כבד קצוץ עכשיו ../images/Emo9.gif

כל הדיבורים האלו על כבד קצוץ עשו לי את זה
איפה אני משיגה עכשיו כבד קצוץ, איפה?...
אח, לו היה לי בעלולי לסנג'ר אותו קצת שיילך לחפש כבד קצוץ ברחבי העיר
(הנה, ביצבץ לו התסכול והייאוש ברגע שלא שמתי לב והרעב הכריע אותי
)

עינת32

New member
חחחח

אולי כעת זה הזמן להרשם לאתר הסטוצים, אם לא חתונה לפחות מישהו לסנג'ר

טלטל11

New member
../images/Emo6.gif לא נראה לי

שמישהו יסכים שיסנג'רו אותו ככה בשביל סטוץ, ועוד עם אישה בהריון
אבל נראה לאיזה מידת ייאוש אני אגיע... never say never כמו שאומרים
מצד שני... הפיתרון שנועות מציעה נראה לי ישים יותר

noa37

New member
../images/Emo6.gif מה עם טלפון למעדניה האהובה

עלייך? שמעתי שיש להם כבד קצוץ משהו-משהו.

טלטל11

New member
אז כאם יחידנית מבחירה פוטנציאלית

לקחתי את ייאושי הרב בידי, ושמתי פעמיי, באופן יחידני לחלוטין, למעדנייה הקרובה לביתי
אחרי שטחנתי שתי פרוסות לחם לבן עם כבד קצוץ ומלפפון חמוץ (בכבישה ביתית, גם הוא מהמעדנייה) באתי על סיפוקיז

שרוני ב

New member
את רואה

ואחר כך את כועסת שגברת חווה טוענת שאומללות כמוך כל הזמן לבד, אפילו כבד קצוץ את נאלצת לקנות לבד
( וגם לאכול לבד
) שלא נדבר על התיסכול שאחז בך עקב והצורך לכבד קצוץ שהכריח אותך לפנות לבד למעדניה ( בדיוק כמו שפנית לבד לפיצוחיה )

למעלה