סופשבוע

The Walrus

New member
רק הייתי מחליף את אנימלז

בwish you were here, ומוסיף את פומפיי שזה שלב הכרחי באמצע (וגם אולי התקופה הכי יפה שלהם). וחוץ מזה, יש שם את echoes!

פוֹלי

New member
Echoes ../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת את השיר הזה
פשוט גאונות צרופה...

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בעיקר בגירסת פומפיי...

Latisia

New member
כן echos מגניב ביותר!

בכלל אהבתי את האלבום הזה meddle כול השירים בו יפים... seamus טיפה מעפן בשלב מסוים למרות שזה ממש מגניב לראות אותם מבצעים את השיר בפומפיי... למה הם בכלל בחרו לעשות את זה בפומפיי? וזה מצחיק לפני שראיתי את הדיוידי ציפיתי לראות הופעה חיה מול קהל וכזה לא חשבתי שהם הם ינגו לבד מול קבוצה של אנשי הפקה.

Latisia

New member
גם בmore יש כמה שירים מעולים

כמו cymbaline, crying song ו- green is the colour. השיר איביזה ב לא אופייני להם ורוב האלבום תאמת דיי מוזר לי.

The Walrus

New member
שאלה

באיזה קטע בgreat gig in the sky שמעת מוזיקה גרועה?? כנ"ל לגבי כל שיר בדיסק, אולי חוץ מon the run. ובקשר לדיסק אחר - אני ממליץ על wish you were here ועל meddle שהוזכר קודם.

Latisia

New member
אממ

למרות שאני לא בדיוק מעריצת פינק פלויד מושבעת או משו.. אני פשוט שמעתי ומעריכה את הכישרון האדיר של הלהקה שחבוי באלבומים שלהם ואת המוזיקה הנפלאה שהם יצרו. כלומר שמעתי את האלבומים המפורסמים שלהם.. לא התעמקתי עד כדי כך... גם לי לקח כמה זמן להבין ולקלוט כמה המוזיקה הזו מעולה... אני זוכרת שרק בפעם הרביעית אולי שהקשבתי לפינק פלויד ממש אהבתי את זה. המוזיקה שלהם היא כזו קומפלקס שהיה לי קשה לעכל בשמיעה אחת או ב2.

Wet n Wild

New member
פינק פלויד הלהקה הכי אובר-רייטד שקיימת

יש פשוט מלא שאנשים שאומרים שהם אוהבים אותם כי זה נחשב על רמה לאהוב את פינק פלויד.. לא אוהב אותם

kittycatbone

New member
האמת ..

שזאת הסיבה שאני לא מטורפת עליהם כמו על רדיוהד או דברים כאלה. אבל בסה"כ כשאני שומעת אותם ... וממה שאני מכירה, אני מאוד מאוד אוהבת את השירים, ואני כן חושבת שיש להם טקסט יפהפה ומוזיקה נהדרת

ת'אכלס יש אנשים ששומעים ו"אוהבים" כדי

שיתפסו מהם שהם שומעים מוזיקה איכותית, איך אומרים.. לצאת גברים. פוזה זה אחד הדברים הכי מסכנים שקיימים באנושות.

InnocenceLost

New member
תראו

דה דארק סייד זה אחד האלבומים הטובים המווון אמנים הושפעו מפינק פלויד וכל מי שאמר שהוא לא מוצא משהו מיוחד באלבום והוא משעמם תנסו לשמוע כמה פעמים, האלבום מעולה... אין משהו שאני לא אוהבת בו

InnocenceLost

New member
הושפעו

גם מבחינת מוזיקה - המלודיות , הנגינה וגם מבחינת למשל ההופעות החיות שפינק השקיעו בהן כלכך הרבה והרבה להקות לקחו רעיונות מתוכן הפינק פלויד הם קלאסה שפתחה דלת לסגנון מוזיקה שאחרים לא התוודעו אליו ובכך פתחה דלת להרבה להקות חדשות כמוהן לדוגמא מטאליקה, דיפ פרפל.. לא סתם הפלויד נחשבים להצלחה כל קלאסיקה מפורסמת משפיעה בצורה זו או אחרת למה המילה הושפעו מפריעה לך?

כי לדעתי זה די מוזר להגיד הושפעו.

כל דבר משפיע על דבר אחר בחיים, אז פינק פלויד הושפעו מילד ששר בתחנת אוטובוס שהם שמעו ואנעארף מה... בסופו של דבר כולם מושפעים. אבל מכאן ולהגיד למשל שפינק פלויד הם השפעה עצומה על המוזיקה ככלל היום, אני חושב שזה ממש אבל ממש מוגזם.

InnocenceLost

New member
תראי

זה לא מוזר, זה נכון שכולם מושפעים.. הם הושפעו ממשהו ובכך יצרו היסטריה מוזיקלית אם לדעתך זה מוגזם אני מקבלת את זה אבל אני ממש לא היחידה שחושבת ככה

למעלה