סופשבוע

שוב, הכל עניין של טעם:) למרות שהיה לפחות סביר

להניח שאני יאהב את האלבום הכה מדובר שלהם, כי אחרי הכל אנשים ששומעים מוזיקה פחות או יותר באותו סגנון שלי המליצו לי עליו בחום. מכאן כנראה באה התמיהה העמוקה.

Roy1232

New member
בסדר... ויש כאלה שבאמת אוהבים חלק ממה שהם עשו

הכל עניין של טעם.

The Walrus

New member
צודק...

הכל עניין של טעם. זה בדיוק כמו שבפורום פינק פלויד יש לא מעט תגובות בינוניות לגבי רדיוהד (ואגב, גם שם יצאתי להגנת רדיוהד, בדיוק כמו שפה אני מגן על פינק פלויד). ובכל זאת, אם הייתי צריך ללכת לאי בודד ולבחור דיסקים של להקה אחת בלבד, הייתי לוקח פינק פלויד. כי אין, לא היה ולא יהיה להקה כמוהם.

FunkyMonk

New member
הלהקה הכי אובר רייטד היא גאנס.

לא משנה כמה תדרג את פינק פלויד למעלה, בתכלס זה אף פעם לא יהיה לרמתם. רדיוהד טובים, אני מת על המוסיקה שלהם - אפילו יותר משל פינק פלויד, אבל בתכלס, רדיוהד זה שום דבר בלי פינק פלויד. פינק פלויד זו ההשפעה הכי גדולה שלהם, ובתור אדם שמכיר בעל פה כל צליל בתקליטים של פינק פלויד, וכל מילימטר באלבומים של רדיוהד אני יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת, שפינק פלויד זו ההשפעה הכי גדולה על רדיוהד, ושהרבה מהקטעים הכי טובים של רדיוהד נשאבו ישירות מיצירות של פלויד.

Wet n Wild

New member
לגאנס אנד רוזס יש הרבה שירים טובים, בניגוד לפ

בניגוד לפינק פלויד.. אגב, בקשר לחתימה שלך, מי זה רוברט פלנט ואיך יכול להיות להיות שלמנעד שלו היו כ"כ הרבה אוקטבות?

FunkyMonk

New member
העובדה שאתה מכיר את גאנס ולא את המקור

היא עובדה עצובה, ורק מוכיחה את העובדה שגאנס זו הלהקה הכי אוברייטד בעולם. רוברט פלנט זה הסולן של לד זפלין, שזה בעצם הרוק האמיתי, בעוד שגאנס זה חיקוי פתטי. 847 זה המס' של הפורום. לגאנס אנד רוזס אין אפילו שיר אחד טוב, ושמעתי מספיק שלהם, הסולן שלהם מנסה בכוח לחקות את רוברט פלנט, הכתיבה שלהם לא משהו, גם מבחינה מוסיקלית השירים שלהם די בנאליים. בקיצור, הם לא משו-משו. רק סלאש טוב, אבל גם הוא עושה חרא מוסיקה עם גאנס.

Wet n Wild

New member
בעניין הזה

אני חושב שלד זפלין מתעלה על כולם.. זאת להקה שעושה מוזיקה טובה ולא סתם אובר רייטד שאנשים רוצים להישמע מגניבים אז אומרים אני אוהב את פינק פלויד... כי יש המון כאלה..

The Walrus

New member
תקשיב,

יכול להיות שאתה במקרה מכיר מישהו ששומע פ"פ כי הוא חושב שזה מגניב, ויכול להיות שסתם לא התחברת אליהם ועשית קישור כזה בעצמך - אבל מה שאתה אומר פשוט לגמרי לא מבוסס. פ"פ היא אחת הלהקות המאוד האהובות בארץ, ולא רק כי הם נחשבים מגניבים (ומי מחשיב אותם למגניב בכלל?)... אתה פשוט טועה במה שאתה אומר. ואם אתה חושב שאין אף אחד שבאמת אוהב את פ"פ, אתה מוזמן ללכת לפורום 648.

Wet n Wild

New member
והרבה כאלה בארץ אוהבים אותם מהסיבות הלא נכונו

ואני מכיר המון כאלה

The Walrus

New member
שאלה

אי פעם שמעת אותם שאתה יוצא בהצהרות כאלה?? נניח, הכי בסיסי, comfortbaly numb. איך מישהו יכול להגיד שזה לא שיר "טוב"?? השיר הזה לבד, או יותר נכון - סולו הגיטרה בסוף לבד, שווה לי יותר מכל הדיסקוגרפיה של רדיוהד. לא שזה אומר שום דבר רע על רדיוהד - פשוט לטעמי הצרחה של גילמור בתחילת הסולו היא רגע השיא של המוזיקה, בכלליות. שום רגע לא הגיע לרמה כזאת... אבל יש להם עוד עשרות שירים מעולים... פשוט להקה אדירה.

FunkyMonk

New member
דווקא CN?!

יש כל כך הרבה שירים של רדיוהד שנשמעים שוט פי אלף יותר טוב מהשיר הזה... פינק פלויד עשו יצירות טובות כל כך, CN ממש לא אחת מיצירות הפאר שלהם.

The Walrus

New member
כבר אמרו חכמים לפני:

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
. לדעתית הרגע של הצרחה (או בשם היותר מקצועי, הרמוניק) של גילמור בתחילת הסולו השני, זאת פשוט פסגת המוזיקה. אה, כבר אמרתי את זה. לא משנה
. אתה מוזמן להוסיף שמות משלך אם אתה רוצה.

kittycatbone

New member
לדעתי אפשר לסכם ופשוט לומר-

שעל טעם וריח אי אפשר להתווכח. עזבו השפעות וכאלה... אם כל שנייה מישהו כאן אומר הוא טוב, הוא לא. עדיף להפסיק כבר עם הוויכוחים ולהסכים שלא להסכים.

למעלה