סופשבוע

kittycatbone

New member
אני לא חושבת

שהאוזן האנושית יכולה לקלוט כל כך הרבה אוקטבות שלא נדבר על אם קיים כזה דבר? רק 5 אוקטבות זה כבר ממש מ-מ-ש הרבה.

Wet n Wild

New member
חחחח זהו בגלל זה לא הבנתי

חח נראה לי שכ"כ הרבה אוקטבות גם הלוויתן הכחול לא מסוגל לשמוע

FunkyMonk

New member
4 אוקטבות זה זמרי אופרה ממש מוכשרים

זה בד"כ לא עובר את ה-2 אוקטבות.. לא סתם מתחלקים לארבעה קולות.

kittycatbone

New member
כע,

אני התכוונתי באוקטבות אפילו לכלים רגילים... פסנתר זה נראה לי 6 או 7 אוקטבות אולייי 8. אין לי כוח לבדוקXD בכל מקרה גם אם זה אפילו יותר אז בבודדים וזה ממש נראהלי המנעד הכי גדול שיש בכלי נגינה..

FunkyMonk

New member
7

לא נראה לי שיש מישהו שיכול לשיר את הנמוכים או הגבוהים שבפסנתר...

kittycatbone

New member
אכן,

הצלילים הנמוכים ביותר יוצאים מכיוון תוך שנייה בערך ונוראי לנגן בהםXP

kittycatbone

New member
חח יש בזה משהו..

אבל כל צליל באס נשמע ככה. המיתר דו אצל צ'לו. קונטרבס כשמנגנים עם קשת ולא בפריטה בכלל- זה נשמע כמו ניסור או לחישה... זה פשוט יותר מדי באס- אבל בכל זאת, אפשר לעשות עם זה דברים יפים אם יודעים להשתמש בזה כמו שצריך! (במקרה של הפסנתר, צ'לו או קונטרבס..! ....או כל כלי אחר שיש בו צלילי באס נמוכים מאוד..)

Latisia

New member
כול כך נכון...

זו הסיבה שבין היתר השיגעון של אנשים כלפי הלהקה ואנשים שטוענים שהם אוהבת את הלהקה רק בשביל להיות יותר מגניבים דחה אותי.... למרות שאני כן מודעת לכישרון העצון של הלהקה לכתוב, להלחין ולבצע את השירים באולפן ובהופעות חיות! מה שחשוב זה לשמוע מה שמוצא חן ע"י האוזן שלך ולא לקטלג את זה לסגנון מסוים או לשמוע מוזיקה מסוימת רק בגלל שזה מגניב ונחשב. בזה אני דוגלת... מצידי שמוזיקה שאני שומעת תיהיה פופ ממוסחר כול עוד אני אוהבת את זה.

InnocenceLost

New member
זה עצוב

שאנשים אומרים שהם אוהבים את הלהקה כדי לצאת יותר 'מגניבים' אני אישית מכירה כאלה לפחות 3... בכל מקרה תיהיו עצמכם וזה מה שחשוב גם אם אתם אוהבים פופ ממוסחר כמו שאמרת.. על טעם ועל ריח לבריאות :)

kittycatbone

New member
אכן!

אני מניחה שקשה לפעמים לאהוב/לא לאהוב דברים כשהחברה שאוהבת אותם גורמת לך להרגיש בדרך מסויימת כלפי המוזיקה. כלומר... יש הרבה להקות שרק בגלל האסוציאציה הרעה שהם נותנות לי לאנשים מסויימים אני לא אוהבת אותם כל כך וזה רע. אבל לפעמים גם בלתי נמנע. בכל מקרה, אני דווקא כן מנסה למרות זאת להקשיב כמה שיותר למה שאני אוהבת ושאני נהנית ממנו, בלי להתייחס לשאר האנשים שאוהבים את אותה מוזיקה. לפעמים אפילו טוב לנסות ולא לדעת!

The Walrus

New member
בכלליות אני מסכים

אבל מוזר לי שמעולם לא נתקלתי בתופעה הזאת לגבי פינק פלויד. זה לא שאם מישהו יתחיל להסתובב עם חולצות של פינק פלויד פתאום הוא יהפוך להיות יותר "מקובל". להפך, כיום פינק פלויד להקה שמזוהה עם "פריקים", שזה עצוב, כי הם באמת להקה נפלאה.

InnocenceLost

New member
ממ לא בדיוק:]

לשמוע פינק פלויד בחטיבה היה עושה אותך 'פריק' אבל בתיכון פתאום כולם 'פריקים' ואז יעני יש לך מעמד טוב כי אתה שומע פינק פלויד אך האנושיות המתוסבכת הזאת..

kittycatbone

New member
במיוחד בתקופת

האימואים הזאת. כולם מנסים להיות "פריקים" וקשוחים ואפלים, והם שומעים פינק פלויד וכל האלה והאלה..... נו שיהיה

InnocenceLost

New member
חחחחחח לאאא

הם עוד לא הגיעו לרמה של פינק פלויד הם הגיעו לגרין דיי ומיי כימיקל רומנס אבל האי, זה עדיף על המוזיקה (אם אפשר לקרוא לה ככה) שהם שמעו לפני זה :)

kittycatbone

New member
חחחחחח

כן, לפחות זה מוזיקה טובה. כלומר, הכל אצלם זה פוזה ופיכס. אבל לפחות זאת מוזיקה טובה..

למעלה