אני התכוונתי באוקטבות אפילו לכלים רגילים... פסנתר זה נראה לי 6 או 7 אוקטבות אולייי 8. אין לי כוח לבדוקXD בכל מקרה גם אם זה אפילו יותר אז בבודדים וזה ממש נראהלי המנעד הכי גדול שיש בכלי נגינה..
אבל כל צליל באס נשמע ככה. המיתר דו אצל צ'לו. קונטרבס כשמנגנים עם קשת ולא בפריטה בכלל- זה נשמע כמו ניסור או לחישה... זה פשוט יותר מדי באס- אבל בכל זאת, אפשר לעשות עם זה דברים יפים אם יודעים להשתמש בזה כמו שצריך! (במקרה של הפסנתר, צ'לו או קונטרבס..! ....או כל כלי אחר שיש בו צלילי באס נמוכים מאוד..)
זו הסיבה שבין היתר השיגעון של אנשים כלפי הלהקה ואנשים שטוענים שהם אוהבת את הלהקה רק בשביל להיות יותר מגניבים דחה אותי.... למרות שאני כן מודעת לכישרון העצון של הלהקה לכתוב, להלחין ולבצע את השירים באולפן ובהופעות חיות! מה שחשוב זה לשמוע מה שמוצא חן ע"י האוזן שלך ולא לקטלג את זה לסגנון מסוים או לשמוע מוזיקה מסוימת רק בגלל שזה מגניב ונחשב. בזה אני דוגלת... מצידי שמוזיקה שאני שומעת תיהיה פופ ממוסחר כול עוד אני אוהבת את זה.
שאנשים אומרים שהם אוהבים את הלהקה כדי לצאת יותר 'מגניבים' אני אישית מכירה כאלה לפחות 3... בכל מקרה תיהיו עצמכם וזה מה שחשוב גם אם אתם אוהבים פופ ממוסחר כמו שאמרת.. על טעם ועל ריח לבריאות
אני מניחה שקשה לפעמים לאהוב/לא לאהוב דברים כשהחברה שאוהבת אותם גורמת לך להרגיש בדרך מסויימת כלפי המוזיקה. כלומר... יש הרבה להקות שרק בגלל האסוציאציה הרעה שהם נותנות לי לאנשים מסויימים אני לא אוהבת אותם כל כך וזה רע. אבל לפעמים גם בלתי נמנע. בכל מקרה, אני דווקא כן מנסה למרות זאת להקשיב כמה שיותר למה שאני אוהבת ושאני נהנית ממנו, בלי להתייחס לשאר האנשים שאוהבים את אותה מוזיקה. לפעמים אפילו טוב לנסות ולא לדעת!
אבל מוזר לי שמעולם לא נתקלתי בתופעה הזאת לגבי פינק פלויד. זה לא שאם מישהו יתחיל להסתובב עם חולצות של פינק פלויד פתאום הוא יהפוך להיות יותר "מקובל". להפך, כיום פינק פלויד להקה שמזוהה עם "פריקים", שזה עצוב, כי הם באמת להקה נפלאה.