סליחה אבל אני בכלל לא מבינה על מה את מדברת.
ואיך השיר ההוא [לא מזכירה את השם מחשש לסקילה פעם שניה (פעם אחת הספיקה לי מעל ומעבר)] קשור לאדם. את אמרת שאת לא אוהבת אותו אני אמרתי שאני כן ובשביל הצחוק שמתי לך את המילים שלו. כשהקשבתי לו הייתי בגיל צער ואבדתי למילים שלו משהו כמו שאמרתי... סתם שיתפתי כמו שאני בד"כ עושה בצחוק. לא אמרתי שאני רוצה שאדם ישיר אותו, לא אמרתי שאני רוצה כאלו שירים בדיסק ולא אמרתי כלום מעבר לזה. (בכל מקרה גם אם הייתי אומרת אז מה, זה אומר שזה מה שאני אקבל?, אולי זה אומר שלפי דעתך יש לי טעם גרוע במוסיקה ויכול להיות שאת צודקת או לא, אבל לא יותר). ואז משום מה התחלת לירות האמת שחשבתי שזה בצחוק, עד שהבנתי שלא, לקח זמן (את יכולה לראות לפי התגובות שלי). וזה כולה פאקינג שיר , אין לי מושג מה קרה אתמול ואת מי רצחתי שקבלתי כזה מטר של יריות, אבל בסדר. לא רציתי להאכיל אותך בכלום, "המקרה אבוד" היה בענין העקשנות וגם על זה "למה" צחקה (לדעתי) ואני הסכמתי איתה. לא ניסיתי לשכנע אותך לאהוב משהו שאת לא אוהבת, לא אמרתי לך לאהוב אפילו את השיר, אם תשימי
כל ההודעות שלי היו מלאות אהבה בלבד, עד שהבנתי שאת רצינית ודי נטשתי אח"כ. אז שוב אני מצטערת, אני לא מבינה מה הלך פה אתמול, אבל לא נורא זה נגמר והיום הגיע מה שאומר יום חדש