שתי שניות מTFM!!!!!!

nini18

New member
חחחחחחחחחח תקשיבי יורדות לי דמעות

מרוב צחוק מהתגובות שלך ... אין את פשוט מלכה
וחומה את יכולה לעשות כמה שאת רק רוצה. לי יש פטיש אויר אני אשבור אותה.

mayarel

New member
אוקי. מנסה להסביר שוב.

אני ממש אוהבת את אדם. רוצה שזה ישאר ככה. אם הוא ישיר שירים טיפשיים, ולא משנה באיזה ג'אנר, אני לא אוכל לשמוע אותו. זה יהיה לי ממש ממש חבל. עכשיו- זה לא אומר שאני סנובית מוסיקה זה לא אומר שאני צריכה חותמת איכות מהרבנות הראשית לרוק לא. זה אומר שאני לא מוכנה לאכול כל מה שמאכילים אותי (יש מצב שהמטאפורה הזו לא מתאימה כי אוכל זה משהו אחר אצלי) אז- לבוא ולהתייחס אל זה כאילו אני הבעלת דרישות לא הגיוניות בזה שאני רוצה שהשיר לא יהיה מפגר.. זה מעצבן. יש הבדל בין להגיד אני אוהבת את השיר X שאז פשוט זוכים ממני לגלגולי עיניים בלתי רצוניים והזמנות לטיפולים בחשמל.. לבין להתעקש שאני אוהב את זה לא משנה מה או שאני מקרה אבוד. כאילו לא הבנתי את הקטע האישי... ובאיזה שלב זה הפסיק להצחיק.

nini18

New member
סליחה אבל אני בכלל לא מבינה על מה את מדברת.

ואיך השיר ההוא [לא מזכירה את השם מחשש לסקילה פעם שניה (פעם אחת הספיקה לי מעל ומעבר)] קשור לאדם. את אמרת שאת לא אוהבת אותו אני אמרתי שאני כן ובשביל הצחוק שמתי לך את המילים שלו. כשהקשבתי לו הייתי בגיל צער ואבדתי למילים שלו משהו כמו שאמרתי... סתם שיתפתי כמו שאני בד"כ עושה בצחוק. לא אמרתי שאני רוצה שאדם ישיר אותו, לא אמרתי שאני רוצה כאלו שירים בדיסק ולא אמרתי כלום מעבר לזה. (בכל מקרה גם אם הייתי אומרת אז מה, זה אומר שזה מה שאני אקבל?, אולי זה אומר שלפי דעתך יש לי טעם גרוע במוסיקה ויכול להיות שאת צודקת או לא, אבל לא יותר). ואז משום מה התחלת לירות האמת שחשבתי שזה בצחוק, עד שהבנתי שלא, לקח זמן (את יכולה לראות לפי התגובות שלי). וזה כולה פאקינג שיר , אין לי מושג מה קרה אתמול ואת מי רצחתי שקבלתי כזה מטר של יריות, אבל בסדר. לא רציתי להאכיל אותך בכלום, "המקרה אבוד" היה בענין העקשנות וגם על זה "למה" צחקה (לדעתי) ואני הסכמתי איתה. לא ניסיתי לשכנע אותך לאהוב משהו שאת לא אוהבת, לא אמרתי לך לאהוב אפילו את השיר, אם תשימי
כל ההודעות שלי היו מלאות אהבה בלבד, עד שהבנתי שאת רצינית ודי נטשתי אח"כ. אז שוב אני מצטערת, אני לא מבינה מה הלך פה אתמול, אבל לא נורא זה נגמר והיום הגיע מה שאומר יום חדש

lama ken

New member
אוי אני ממש לא התכוונתי בקטע כזה אישי ../images/Emo201.gif

אני מתנצלת שזה נשמע כאילו ניסיתי "להכריח" אותך לאהוב את מה שאת לא. אני ממש מצטערת, זה היה בצחוק, כאילו כי אני אל רוצה ש"תסבלי" אם הוא יוציא שירים קיטשיים, אז אני רוצה שתאהבי אותם... ברור שהטעם שלך זה שלך ואין לי שום מילה בנושא. לא התכוונתי בכזאת רצינות ובאמת סליחה!!

lama ken

New member
ושימי לב שכל המילים כמו "מקרה אבוד"

ו"סנובית מוזיקה" היו שלי, ולא של nini אז בטח שאין מה לכעוס עליה... לא מגיע לה שתהיי עצבנית בגללי. אם כבר אז תכעסי עלי, ואני מתנצלת על המילים האלו.

nini18

New member
כלום ../images/Emo11.gif

ד"א בדיוק עכשיו חברה שלי התקשרה אליי מארה"ב ושאלתי אותה שוב על הוליווד היא אומרת שמאוד חם שם.. אז אני לא מבינה איך הוא יכול לסבול את החום וללכת עם בגדים ארוכים ולא סתם ארוכים מעילים, ג'קטים. אני ממש עצובה אם זה בגלל חוסר ביטחון לגבי הגוף שלו. וואו אני חייבת להכיר אותו וללמד אותו איך ללכת ערום ולהראות לו עד כמה כל פיסה בגוף שלו, כל נמש בגוף שלו פשוט מושלמים.

mayarel

New member
זה יגיע בסופו של דבר

הוא יבין את זה. אחרי הכל.. עולם שלם אומר לו את זה.. והוא בחור דיי אינטיליגנטי...

nini18

New member
../images/Emo45.gif אני ממש מקווה, הוא פשוט מדהים../images/Emo47.gif

חוץ מזה שאני לא מבינה מה השתנה כי בתמונות הישנות שלו הוא כל הזמן כמעט לא לבוש, בורנינג מן, כל התחפושות טופלס שלו.. מה קרה מי פגע לו בביטחון. דרייק לא עושה עבודה מעולה כנראה, כי דרייק כל הזמן מצטלם חצי ערום ואדם לא
SHAME ON U דרייק

mayarel

New member
הוא העלה במשקל

וכנראה לא אהב את זה. בסדר, לא נורא. כבר הוא היה עם גופיה כשהיה עם המשפחה של דרייק..

nini18

New member
הוא העלה רק באיידול, עכשיו הוא כוסון על. הוא

פשוט מדהים. הוא צריך לחזור לקצר. וכן נכון אבל אם תשימי לב מעל הגופייה היה ווסט.

mayarel

New member
אותי את הכייייייייי לא צריכה לשכנע

אני אהבתי כ-ל קילוגרם
והצטערתי על כל אחד שהושל...חחחחחחחח

למעלה