תומאס - הראיון המלא

blacknwhite

New member
הוא פשוט חמוד!../images/Emo99.gif

|מתלהבת|
ו.... אני יודעתת שאני אקנה את האלבום אז לא כ"כ מפריע לי, אבל אני שמחה לראות שהוא חושב שהליריקה הכרחית בשביל להקשיב לשירים כמו שצריך, אני מאוד בעד הגישה הזאת
ולגבי הילדות.... כן, והוא פשוט חמוד, והוא אפילו לא יודע את זה!:O אבל כל הכבוד לו שהוא צוחק מהמיסהרד
אוף, איזה כיף לך יאיר! אבל זה נחמד
אני לא אקנא (יותר מדי...)

Liquid Dreams

New member
וואו../images/Emo99.gif

כל הכבוד יאיר
תומאס כל כך חמוד
"אני: בנוסף ,יש מוטיבים דתיים בחלק לא קטן מהשירים שלכם. אתה מגדיר את עצמך כאדם דתי? תומאס: לא הייתי מגדיר את עצמי דתי, אולי יותר רוחני. אני בעל ראש פתוח ולכן ספקן,אני חושב שהכל אפשרי ולא פוסל שום אפשרות, אני חושב שאני עדיין מחפש.לא, לא הייתי מגדיר את עצמי כדתי, באמת יותר רוחני אך מחפש..." אני אוהבת את התשובה הזאת.. ועכשיו אני מרגישה אפילו יותר טוב בקשר לזה שאני לא שומעת את השירים לפני שיהיה לי את האלבום:)

box 5

New member
../images/Emo45.gif אחרי כל מה שהוא אמר על ההדלפות,

אני באמת הרבה יותר מרוצה ששמעתי רק 2 שירים...

היויו

New member
מה עם אמאראנת'?

לא ראית את הקליפ? הוא הרי שוחרר כבר כמו שצריך, בMTV והכל.

Liquid Dreams

New member
לא.

עד שזה לא ישודר בטלוויזיה שלי בMTV MUSIC שלי, אני לא מתכוונת לשמוע או לראות

בגלל האיכות או עיקרון?

גם אני שמעתי רק אותו (יותר נכון ראיתי, ביוטיוב המעפן) ואת אווה בינתיים. אבל נראה לי שאני בכל מקרה אשיג את האלבום לפני שהוא יצא כי הוא יוצא רק שבוע לפני ההופעה ואני לא אספיק להכיר טוב את השירים עד אז, וגם לא בטוח שאני אקנה אותו בכל מקרה או אספיק לקנות לפני ההופעה. וכאלה. :X

Liquid Dreams

New member
עיקרון :]

במיוחד עכשיו כשתומאס הדגיש שהקטע הזה לא מוצא חן בעיניו בלשון המעטה, זה מחזק את הרצון שלי לא לשמוע :]

היויו

New member
אבל לאמאראנת' יש כבר ליריקס רשמיים

ושיחררו אותו כסינגל ויש לו קליפ שמשודר בTV. מה עוד את רוצה ??

Liquid Dreams

New member
קליפ שמשודר בטלוויזיה של פינלנד לא משודר פהP:

מצטערת, לא תצליחו לשכנע אותי. אם זה יופיע בטלוויזיה שלי, בMTV שאני רואה, לא תהיה לי בעיה עם זה. אני לא מתכוונת להמשיך לדון בזה כאן.

LadySilkworm

New member
ואיך את בטוחה שהוא ישודר בMTV?

הקליפ לדעתי ישודר אולי רק בתוכנית headbanger's ball או בשעות המאוחרות של VH1 Rocks ביום שישי P:

LadySilkworm

New member
בתוכניות רגילות בMTV?

אני התכוונתי דווקא שאולי ישדרו אותן בתוכניות שרשמתי.. ולדעתי רוב הסיכויים שכך. בheadbanger's ball היה את what have you done של ווית'ין טמפטיישן למשל.. בVH1 ROCKS ראיתי פעם את נימו ואת וויש איי הד אנ אנג'ל.. בקיצור..אני עייפה.

למעלה