היינו כאלו מרושעים
L lacrimosa girl New member 17/9/07 #79 /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif היינו כאלו מרושעים
T The Cat Woman New member 17/9/07 #84 או- שאת לא עילגת וזה תפוזונה... ../images/Emo9.gif תמיד תאשימי את תפוז!
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/9/07 #82 הו גאד../images/Emo122.gif אני מתכחשת לתמונה הזאת. היא לא קיימת.
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/9/07 #92 נועה לא יפה. במיוחד לא בתמונה הזאת../images/Emo5.gif ענבר ועלומה תמיד יפות
L lacrimosa girl New member 17/9/07 #102 פפ. לנועה אין מראות בבית. ואם יש, אז מישהו כישף אותן [ועלומה לא ]
A Amir Noy New member 17/9/07 #99 אתן לא יודעת לצייר שפם../images/Emo69.gif זה דורש עבודה רבה ומיומנות של חודשים
L lacrimosa girl New member 17/9/07 #105 זה היה נורמלי לפני שזה נמרח ../images/Emo3.gif טוב, זה לא. אבלאבל העפרון החליק! תנסה אתה לצייר משהו עם עפרון עיניים!!
זה היה נורמלי לפני שזה נמרח ../images/Emo3.gif טוב, זה לא. אבלאבל העפרון החליק! תנסה אתה לצייר משהו עם עפרון עיניים!!
L lacrimosa girl New member 17/9/07 #71 תמונה 7#. תמונה יותר ברורה של השפם [קרדיט למי שלא עלה על הרעיון הגאוני במפגש ביוני, ולעפרון הכחול שלי. ]
תמונה 7#. תמונה יותר ברורה של השפם [קרדיט למי שלא עלה על הרעיון הגאוני במפגש ביוני, ולעפרון הכחול שלי. ]