ספירת מלאי אנשים לפה!

Juliann

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifספירת מלאי אנשים לפה!../images/Emo41.gif

מכיוון שיש לנו הרבה ניוביז בפורום [למרבה הפלא דווקא לקראת הסוף הרבה הצטרפו...] שם: גיל: לוקיישן: פייבוריטים מהשנה: פייבוריטים מעונות קודמות: שופט אהוב: עונה אהובה: כמה עונות ראיתם: הופעות בחרישה: תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: זמרים אהובים: שחקנים אהובים: סרטים אהובים: .... נגמרו לי הרעיונות אז נסתפק בזה.

Juliann

New member
../images/Emo20.gif אני אתחיל..................!

שם: יפית גיל: 17 לוקיישן: פ"ת פייבוריטים מהשנה: קונס
, מאריו(לפני שהוא פרש),נאדיה בהתחלה, קארי לקראת הסוף... פייבוריטים מעונות קודמות: קליי אייקן שליטה! וגם קלי קלארקסון ודיאנה דיגרמו שופט אהוב: סאולה
עונה אהובה: לעונה הזאת היה הכי הרבה פוטנציאל אבל העפות לא נורמליות... אז אני אלך עם עונה 2. כמה עונות ראיתם: עונה 1= רק הופעות של קלי עונה 2=כמעט את כל ההופעות 3&4=הכל. הופעות בחרישה: כרגע בעיקר bohemian rhapsody של קונס, making love out of nothing at all של קארי, walk this way של קונס, נאדיה וג'סיקה. ומעונות קודמות כל דבר של קליי. תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: עקרות בית נואשות! תוכנית שולטת! וכשיש זמן אז טאץ' עליז וטופ מודל. זמרים אהובים: אם לא כוללים איידולים שעדיין לא הוציאו דיסקים אז קליי וקלי ודארן הייז [סאבג' גארדן] שתמיד אהבתי. ולאחרונה רוב תומאס עובר חרישה אצלי... שחקנים אהובים: קיאנו ריבס למרות שלאחרונה הוא מעצבן אותי.. אבל הסרטים שלו שוויםםם סרטים אהובים: כל המטריקסים והארי פוטרים...

עידו...

שם: עידו זלצברג גיל: 18 לוקיישן: גבעתיים פייבוריטים מהשנה: קארי, ג'סיקה, וונזל, נדיה. בהתחלה אהבתי גם את קונסטנטין, בו ואנוואר אבל זה דעך עם הזמן... פייבוריטים מעונות קודמות: ראו תשובות הבאות. שופט אהוב: סיימון. עונה אהובה: ראו תשובות הבאות. כמה עונות ראיתם: באופן מלא - רק את זאת. את 1 בכלל לא ראיתי, ואת 2-3 ראיתי בחפיפניקיות... הופעות בחרישה: הרבה של קארי, אממ איי דונט וונה בי של בו (רק גירסת אולפן!), קיס פרום א רוז, אגיינסט אול אודס (של ג'סיקה...) ואממ לא זוכר... תמונה אם בא לכם... אח"כ.. אין לי כח עכשיו.. ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: אממ.. הרשימה שמופיעה בכרטיסישי? זה רק חצי מזה... הרשימה המלאה תבוא אח"כ עם התמונה... (אולי אני אצטרך כמה הודעות
). זמרים אהובים: Lifehouse ואממ... כל מיני... שחקנים אהובים: שוב.. כל מיני... סרטים אהובים: שוב... כל מיני... (אני בנאדם מאוד מקורי).

אוקיי... רשימת TV (ברייס יורסלבס):

ER 8 כללים פשוטים הופ ופיית' מכושפות The O.C. מגרש ביתי Cold Case בנות גילמור זהות בדויה סמולוויל עקרות בית נואשות אבודים הישרדות 24 החיים הפשוטים משפחה בהפרעה המתמחה הטופ מודל הבאה מופע שנות ה-70 וויל וגרייס ג'ואי אנג'ל וכמובן יש את התוכניות שכבר ראיתי: חברים, באפי, ג'ואן מארקדיה, לויס וקלארק, רוזוול, המירוץ לאתמול. ותמונה

חחח.... נשאר לי אפילו זמן פנוי...

אני גם מוריד את הרוב אז אני רואה מתי שבא לי... אני גם מתכנן מראש (איזה תוכניות אני אראה היום, כמה זמן ייקח לי ואם זה ייפגע לי בדברים אחרים שאני רוצה לעשות...)

moran500

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הוא מקדיש לזה את רוב זמנו הפנוי
ווי לאב יו זלצצצ

moran500

New member
רק כשאני הולכת לסופרפארם

אמא זלצברג ממש נחמדה ! והיי היא לא ניסתה לשדך בינינו, שזה ייאמר לזכותה ! [אין משהו נגדך, אבל אמהות זה עם מחורפןןןן חחחחחחחח]

דייי...

היא רק רואה אותי מדבר עם מישהי והיא כבר שואלת אותי איך אני אקרא לנכדים שלה... וכן את היית בין המישהן האלה!!

darklighter

New member
זלצי תמונה יפה../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הייתי משדכת אותך לבת שלי... אם הייתה לי בת

Deanb

New member
../images/Emo13.gif אני

* דין * 16 * ת"א * אין לי מהשנה פייבוריטים * פנטז'יה, קליי וקלי * פאולה * העונה הראשונה * בסה"כ ראיתי 2 עונות, כלומר חלקים מכל עונה ראיתי * אוהב מאוד את קלי קלארקסון ואת שירי מימון
* שחקנים: אמה תומפסון הכי הכי! * סרטים: אהבה זה כל הסיפור, צלילי המוסיקה, צוללת צהובה ובטח יש עוד...

darklighter

New member
ME../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שם: עדי/סאלי גיל:22 לוקיישן:ראשל"צ פייבוריטים מהשנה: קונסטנטין
, בו
,קארי (בהתחלה),ג'סיקה. פייבוריטים מעונות קודמות: לא ממש ראיתי אבל ממה שראיתי קליי מאוד מוכשר. שופט אהוב: סיימון זה ברור נו מה
עונה אהובה: ראיתי רק את זאת... כמה עונות ראיתם: רק הרביעית וכמה פרקים מהשלישית. הופעות בחרישה:כל ההופעות של קונסי, ספינינג וויל, איי דונט וואנה בי, וויפינג פוסט (אין לי כוח להעביר לאנגלית), סוויט הום אלבמה, סטיספקשן ואין א דרים של בו, WALK THIS WAY של קונס, ג'סיקה ונדיה. תמונה אם בא לכם... אחר כך.. ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:יש הרבה בעיקר: מכושפות, תשוקות, חברים, ככה זה בחיים, באפי, אנג'ל, שנות ה70, עקרות בית נואשות, ג'ואי. זמרים אהובים: שחקנים אהובים: סרטים אהובים:

darklighter

New member
שוב שכחתי חלק../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

זמרים- קונסי, בו, רובי וויליאמס. שחקנים- רוב השחקנים מבאפי, אנג'ל, מכושפות, חברים, שנות ה70 וכו'... סרטים אהובים- אמריקן פאי(כל ה3), הצלצול, הצעקה(כל ה3), אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, פגוש את ההורים 1+2 וכו'... ותמונה
די זה קשההה לבחור כל התמונות שלו מהממות

למעלה