ספירת מלאי אנשים לפה!

14מתן

New member
../images/Emo124.gifשליייי../images/Emo27.gif

שם: מתן גיל: 17 לוקיישן: גבעתיים פייבוריטים מהשנה: ג'סיקה וונזל פייבוריטים מעונות קודמות: קלי קלארקסון דיאנה דאגרמו לה-טויה לונדון ולא מזמן ראיתי את עונה ראשונה אז טמיירה גריי גם נהדרת וניקי מקבן חביבה (כן !) שופט אהוב: פאולה. היא מצחיקה אותי
עונה אהובה: עונה ראשונה ואז שלישית ואז זאת כמה עונות ראיתם: ראיתי את עונה ראשונה שלישית ורביעית, השניה בתהליכים הופעות בחרישה: המממ...מהעונה ? ג'סיקה - טוטאל אקליפס קארי - בדד ויומעצמאות מקיילה - ה' ברך את הילד (בגרסת האולפן) וונזל - כל מי שהיה לו לב וגל-חם תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: השרדות, באפי, ורוניקה מארס, אליאס, לוסט אולי יש עוד כמה זמרים אהובים: קלי קלארקסון, אשאנטי יש עוד המון לא עולים לי כרגע בעקרון אני שומע |הגדש|כמעט הכל סרטים אהובים: לא עולה לי עכשיו

שניש

New member
ה' ברך את הילד../images/Emo6.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אהבתי את התרגום

נועה167

New member
אנייי../images/Emo26.gif

שם: נועה גיל: 18 לוקיישן: כפר סבא פייבוריטים מהשנה: בו!!
פייבוריטים מעונות קודמות: פנטזיה (לא ראיתי עוד עונות חוץ מזה) שופט אהוב: סיימון עונה אהובה: אממ העונה הזאת כמה עונות ראיתם: את הקודמת ואת זאת. הופעות בחרישה: קארי- Alone בו- I don't wanna be ובכללי.. תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: אי.אר, חברים, חלום אמריקאי, ג'ואן מארקדיה, ככה זה בחיים, וכו' וכו' :)

yinnon2

New member
אני :):) --ינון

שם:ינון מזרחי גיל:16 וחצי לוקיישן:מצפה רמון פייבוריטים מהשנה:קארי וג'סיקה פייבוריטים מעונות קודמות:---(אבל קלי נראה לי טובה) שופט אהוב:סיימון עונה אהובה:נוכחית כמה עונות ראיתם:אחת (הנוכחית,בגלל זה היא גם האהובה) הופעות בחרישה:אמממ יש לי רק את של ג'סיקה(אגיינסט אול אודס) באמ.פי..אני אשמח לעוד שירים אבל.. :) תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:ככה זה בחיים (בהפסקה ארוכה כרגע),חברים,כוכב נולד,ריימונד,הרצועה וכו'.. זמרים אהובים:אין.. שחקנים אהובים:אדי מ-"ככה זה בחיים".משה איבגי(סתם סתם..) סרטים אהובים:"הרוזן ממונטה קריסטו",הרבה קומדיות (אדם סנדלר וכו')

אני!!!

שם:מורן בלזר גיל:18 לוקיישן:פתח תקווה פייבוריטים מהשנה:קונסטנטין ובו! פייבוריטים מעונות קודמות:קלי ודיאנה שופט אהוב:סיימון נכון הוא מניאק אבל הוא מצחיק עונה אהובה:העונה הזאת כאילו דה! כמה עונות ראיתם:שניים זאת והקודמת הופעות בחרישה:כל הופעה של קונס,כמעט כל הופעה של בו ושל קארי תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:יש הרבה:מכושפות,תשוקות,סמולוויל,מגרש ביתי,טלנובלה בע"מ אי אר ועוד... זמרים אהובים:חוץ מקונס ובו?אמממ קלי קלארקסון,סלין דיון,כריסטינה אגילרה,פיל קולינס ופינק. ,שחקנים אהובים:שיין ווסט,אורלנדו בלום,טום וולינג,צא'ד מייקל מוריי,ג'סי מאטקלף,קירסטין קרוק,אליסה מילנו,הולי מארי קומבס,רוז מקגווא ולינדזי לוהן. סרטים אהובים:שלוש עשרה מכירים?שישי הפוך,ילדות רעות,טרויה,החתונה היוונית שלי,סיפור אהבה בלתי נשכח,ג'נטלמנים מובחרים,שודדי הקריביים..

Shai B

New member
שלי:

שם: שי גיל: 21 לוקיישן: חולון פייבוריטים מהשנה: קארי אנדרווד פייבוריטים מעונות קודמות: קלי קלארקסון המלכה הבלתי מעורערת(!), לה טויה לונדון ודיאנה דיגארמו שופט אהוב: סיימון קאוול עונה אהובה: עונה ראשונה כמה עונות ראיתם: את כולן הופעות בחרישה: כרגע ההופעות האחרונות של קארי תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: הישרדות, חברים זמרים אהובים: קלי קלארקסון, מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, מלאני סי

moran500

New member
אויש ממתי אני עוקבת ? אני בקושי שם

חחחחח אז שי אל תיעלב, אני קצת מבולבלת
ושכווווולם יבואו והעיקר שביקוז אוב יו ינצח בחוליה החלשה חחח

ששוניקו

New member
נספר!

שם: ערי גיל: 15 (כל כך קרוב ל-16) לוקיישן: פתח תקוה פייבוריטים מהשנה: קונס, ג'סיקה, נדיה, קארי. פייבוריטים מעונות קודמות: דיאנה דגארמו, לה טויה, JPL. שופט אהוב: סיימון *משתחווה* עונה אהובה: 4 כמה עונות ראיתם: 2 3-4 הופעות בחרישה: הספקתי לחרוש על כולם, אבל הכי הרבה.. קונס - I think I love you ג'סיקה - total eclipse of the heart קרי - Sin Wagon וונזל - Let's hear it for the boy תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: וויל וגרייס, ג'ואן מארקדיה(חוץ מהפרק היום, שריגש אותי יתר על המידה), מכושפות. זמרים אהובים: R.E.M, ויהודית רביץ שחקנים אהובים: יו ג'קמן, מתיו ברודריק, בט מידלר סרטים אהובים: עיר החטאים, נשים מושלמות, שרק, קייט וליאופולד

אניייייייייייי../images/Emo140.gif

שם: הדר מרוליס גיל:17 לוקיישן: הרצליה פיתוח פייבוריטים מהשנה: קונססססססססססססססססססססססססססס, וקארי, לינדסי[ לא ידעה לבחור שירים!!! הקול שלה פשוט מהמם, וג'סיקה [ שסיימון אמר שאין לה את ה "Likeablitiy Factor " פייבוריטים מעונות קודמות: לא ראיתי את העונה הראשונה אבל אני חווולה על קלי, העונה השניה לא ראיתי גם כן, עונה שלישית הפסקתי לצפות שסיימון/רנדי אמר שהם העונה הכי גרועה[ מבחינת מתמודדים] שופט אהוב: פולה- היהודיה בעלת לב הזהב - עבדול עונה אהובה: רביעית.... בהתחשב בעובדה שראיתי אותה בניגוד לאחרות... כמה עונות ראיתם: 1 ורבע הופעות בחרישה: קרי קרי וקונסססססססססססססססססססססססססססי, אה, וכרגע נתקעתי על טוטאל קלפס אוף דה הארט של גס'. תמונה אם בא לכם... לא הייתי רוצה לקבל תביעות על עיוורון [ שנגרם כתוצאה מהתמונה..] ובכללי.... קונסססי.... אין מילים...... אתה היית בגמר מבחינתי תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: בנות גילמור, מכושפות, חברים, יס דיר, שנות ה70, דוסון [בזמנה]ז"ל , סמולוויל, זמרים אהובים: BBMC [ שא'פחד לא מכיר את הלהקה הזו] מריה קארי, שאניה טווין, בריטני, מדונה, בקסטריט, דה קולינג, קווין, דה סקורפיונס, אירוסמית' ,גרין דיי,את באמת רוצה שאני אמשיך...
? שחקנים אהובים: תומאס קרוז, צאד מייקל מורי, מילו ווטילנה [ גס' בבנות גילמור]... משהו... מישל פייפר, אליסה מילאנו כו.... סרטים אהובים: עקיצה ב60 שניות, אהבה בשחקים, הרדוף לבן, לזכור את הטיטנים.

14מתן

New member
פאולה יהודיה ? חשבתי שיש בה

איזה מוצא ערבי דווקא
ואם BBMC זה ביבימאק אז אני מכיר

14מתן

New member
../images/Emo41.gif ואם כבר פאולה...../images/Emo41.gif

הייתה עליה היום תוכנית בE על הקריירה שלה וכו'.. היה מעניין

shavitlavi

New member
FYI: פאולה היא משלנו

יש לה שורשים יהודיים משני הצדדים: אמא יהודיה שנולדה בקנדה ואבא יהודי שנולד בסוריה (מכאן השם עבדול).

Juliann

New member
לפני שזה ילך לאיבוד....

וחנה'לה תשרשרי את ילדה בE שפיות...

למעלה